...

Gratis geboortemunt

Gratis baby munt

Het ultieme geluk van een geboorte, iedereen die ooit eens dat kleine mensje heeft mogen verwelkomen, heeft dat geluk mogen ervaren. Een klein mensje wordt geboren en zal nu bij jullie horen. 

Als je zwanger bent, behoord dat tot je gelukkigste periode te horen, dat betekent, goed voor jezelf zorgen en dan zorg je automatisch voor je kindje. Alles wat jij als stress ervaart en jij eet, heeft invloed op de ongeborene. Via de navelstreng zal het kindje zich voeden, dat betekend dat de jonge moeder voedzame  voeding moet eten, dit zal ook het herstel van de jonge moeder bespoedigen na de bevalling. 

Balans-lifestyle wenst jullie alle geluk, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje en wenst jullie, de grootouders, ooms en tantes, kennissen, familie en vrienden een mooie onbezorgde tijd. 

GRATIS GEBOORTE-MUNT

Een uniek gratis geschenk, om te geven bij een geboorte

Een leuk cadeau voor de (aanstaande) ouders van een nieuwgeborene. De verzilverde geboorte-munt is geheel gratis. 

Een werkelijk origineel cadeau. Het ideale geschenk voor grootouders, ooms en tantes, kennissen, familie en vrienden om te geven.  Voor de ouders van het kind leuk en waardevol, vooral nu, maar ook voor later. De Geboorte-Munt is geheel in geboorte stijl ontworpen met een ooievaar en kinderspeelgoed.

De Gratis Geboorte-Munt is geslagen onder auspiciën van de Munt-Online. Omdat er slechts een beperkt aantal geslagen zijn, is het belangrijk direct te bestellen.

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen