Psoas-spierverslapping door een sportersburn-out

De psoas is de verbinding tussen auralichaam en ziel, psoas-spierverslapping kan leiden tot een sportersburn-out, spierhongerklop en triggerpointpijn. De spierknopen die drukpijn veroorzaken bij triggerreuma door reflexspierspanning ontstaat vaak door een verkeerde lichaamshouding, waardoor een bewegingsbeperking ontstaat. Het spierweefsel in de heupen is de verbinding tussen boven- en onderlichaam, sportovertraining is een aanslag op de schaambeenderen. 

Beweging, sport, bloedvaten, cholesterol, wandelen, gewicht, pre-diabetes, diabetes, diabetes 3, moe, ijzer tekort, bloedarmoede

Prestatiegevoeligheid kan leiden tot een sportverslaving, 't verhoogd namelijk 't dopaminestofje

Lichaamsbeweging verhoogt de dopamineproductie in de hersenenbeloningscentrum en geeft een bevredigend gevoel “de prestatiebeloning”, ‘t reptielenbrein onthoudt ‘t prettige gevoel. Prestatiegevoeligheid kan tegelijkertijd leiden tot een sportverslaving, met name bij een beginnende sporter, waardoor de kans op spierhypoglykemie toeneemt. Een bloedsuikertekort veroorzaak spierhongerklop of bloedvatkramp, spierhonger kan leiden tot meridianenzwakte.

Meridianenkrachtverlies kan leiden tot bekkenscheefstand, waardoor levensenergie verloren gaat

Het meridianennetwerk is verbonden met de aurahuidporiën, waarvan de darm-long-as en de nervus-vagus de bloedcirculatie, lymfesysteem, vettransport en ecosysteem delen. Het huidspierbindweefsel heeft een directe verbintenis met de levermeridiaan, leverziekte kan leiden tot galbuisjesbeknelling, lipiden en neurotransmittersopnamezwakte.

Bloeduitdroging hindert de signaaloverdracht naar de hersencellen

Signaaloverdrachten hebben een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen nodig. Als er bloeduitdroging en zuurstofarmoede ontstaat, kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken, onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen zelfs afsterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren, bij dit proces moet er wel voldoende zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Het malabsorptiesyndroom uit zich meestal het eerst in haaruitval en kale plekken op het hoofd

Malabsorptie betekend “wegkaping van nutriënten” door een parasietenbesmetting, ‘t is een sluimerende immuunziektebedreiging, dat spier, pees en botontkalking kan veroorzaken. Het orgaansysteem gaat namelijk altijd voor bij een nutriëntentekort en bespaart dan als eerste de toevoer van haarwortelvoeding. Haarspierspanning en kruinpijn, wijst meestal op een eiwittentekort, de lendenspier reageert met migraine, door een te laag hemoglobinegehalte

Ademhalingsklachten door een tekort aan hemoglobine kan echt beangstigend werken

Hemoglobine is een eiwit dat zich bevindt in de rode bloedcellen (erytrocyten). Het zorgt voor zuurstoftransport van de longen naar weefsels van het meridianensysteem. Als het Hb-percentage langdurig verlaagd is, kan dat uiteindelijk bloedarmoede, waardoor ademhalingsklachten en hyperventilatie kan ontstaan, waardoor de zin in koffie toeneemt.

Koffie tijd tabel voor cortisol en rust balans

Op het moment dat het cortisolniveau het laagst is is een kopje koffie het beste. Het auralichaam met de organen heeft ook rust nodig. Het lichaam laat voor herstelperiodes het cortisolhormoon dalen om herstelenergie te gebruiken voor andere doeleinden als cel-reparatie, leverupdate, kortom voor een frisse start, dat helpt natuurlijk niet, als we de energieproductie kunstmatig hoog houden met cafeïne
Tijd voor koffieGeen koffieOntbijtinformatieImmuunsysteem info
Tussen 9.00 en 12.00Tijdens het opstaan en tot 9.00✅ Sla het ontbijt niet over✅ Over Cortisol
Tussen 13.00 en 17.30Tussen 12.00 en 13.00✅ Waarom vocht belangrijk is✅ Teveel histamine door veel koffie
Tussen 18.30 en 19.30Tussen 17.30 en 18.30
Nodig bij slapen en rustNodig bij slapen en rust
Zijn de bloeddrukwaarden normaal of te hoog, check het hierBloeddrukmeter Met App En Saturatiemeter, hartslagmeter Vinger en zuurstofmeter
✅ Hulp bij afkicken genotsmiddelen✅ Stel een vraag

Cafeïne zorgt voor de afgifte van cortisol

Cafeïne die zorgt voor de afgifte van cortisol, waardoor we alerter worden, het opwekkend middel verhoogd de kans op bijnieruitputting. Elke keer dat we koffie drinken activeert het auralichaam de vecht of vluchtreactie, waardoor ’t zich letterlijk opbrand door roofbouw. De immuunrespons en DHEA-S, worden door de bijnieraanslag afgeremd, waardoor de aurakwetsbaarheid toeneemt. We verliezen de controle over auragrenzen en onze eigen uitspraken.

De maag en de milt worden het meest beïnvloedt door ons dieet, vochtinname en stress

De miltenergie vervult zijn taak van voeden, bevochtigen en het verwijderen van slijmresten uit long en darmafval. Slijmophoping kan de darm-long-as schaden, waardoor er een slijmhoest ontstaat door maagreflux en zonnevlechtzwelling. Middenrifspierzwakte kan er toe leiden dat het afsluitmechanisme van de maag- slokdarmovergang niet meer goed afsluit.

Aurabescherming d.m.v. auravlinders en edelstenen om hartenpijn met handoplegging te herstellen

Aurakwetsbaarheid kan een uitnodiging zijn voor auralifters, fijngevoelige mensen blijven vaak niet onopgemerkt bij auraprofiteurs, bescherm daarom tijdig de energiebanen.
Chakra en aura informatieMeridiaan en edelsteenAura en chakra onderzoekAuravoeding
❶e Chakra: basis- of wortelstuit✅Rode granaat
📌 Verstoord het gedachteleven
📌Chakra en aura kleurenanalyse

➡️Zoek een passend consult
📌 Rode bieten
❷e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruis✅Agaat
📌 Darmklachten
📌 Vocht i.v.m. bloed
❸e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexus✅Barnsteen
📌 Zonnevlechtverzwakking
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

📌 Bijniermeridiaan zwakte
❹e Chakra: hart✅Toermalijn (groen)
📌 Thymuszwakte en longklachten

📌 Hartenpijn herkennen met handlezing
❺e Chakra: hals- of keel✅Agaat (blauw)
📌 Jodiumtekort en schildklierzwakte
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
❻e Chakra: voorhoofd, derde oog✅Maansteen

📌 Breinmist en zesde zintuigzwakte
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
❼e Chakra: kruin of schedel✅Amethist
📌 Kruinmisbruik, geestelijke krachtverlies bij hoog gevoeligheid
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌📌 Zelfkennis vergroten➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩

Doorgeknipte familiebanden mogelijk de grootste oorzaak tot overmatige aurabescherming

Zonnevlechtbeschadiging kan ons zelfbeeld verlagen en leidt meestal tot overmatige aurabescherming en wilskrachtverlies, het innerlijke kind heeft hartenpijn. Familiebanden kennen vaak vele uitdagingen als gemisstilgeboorte en kleinkinderenonthouding en allen kunnen de hormoonhuishouding flink ontregelen door liefdebandverlies. Een handlezing laat dan veelal een hartenmuurtje zien, het beschermt zich tegen de buitenwereld.

Met behulp van handchakra massage, oor en haarwortel relaxprikkeling spierrust creëren

Reflexzonemassage kan de zielenspier laten ontspannen, tijdens de relaxprikkel-punttouchemassage, wordt het knuffelhormoon vrijgemaakt voor meridianenrust, waardoor bijniervermoeidheid afneemt. Aurahoofdhuid en haarwortelzenuwen zijn gevoelig voor relaxprikkeling, oor-massage, activeert deze relaxpunten.