Opleiding, hobby en combiastrologie

Opleiding, hobby advies op basis van westerse en Chinese astrologie d.m.v. een ascendanten berekening, hierin wordt een CV mee genomen, omdat kennis door de jaren heen belangrijke informatie kan bevatten. Zo kan het helpen om een geschikte  baan te vinden, een opleiding volgen of om een bedrijf te starten, vanaf de aller eerste stap om succesvol aan een nieuwe toekomst te werken.
Opleiding, hobby, combiastrologie, Astrologie, Chinese astrologie, westerse astrologie, Oosterse geneeskunde, begeleiding, ascendanten berekening, werk, school, leren, bedrijf, knutselen

Een levensstijl veranderen, kan op elke leeftijd

De reden dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan onszelf of wat een ander ooit heeft gezegd. Soms is het nodig om een vastzittend denkpatroon te doorbreken om eigen pad te kunnen volgen. Zoals bij hoog gevoeligheid kan gebeuren of wanneer de kinderen uit huis zijn, de overgang letterlijk een nieuwe start is in het leven. 

Civas; Thuisstudies

Einde van een zorg periode, loslaten en opnieuw beginnen

Op een gegeven moment is er de creatieve kant die we bij het opvoeden gebruiken of wellicht om te overleven, omdat het verleden zoveel aandacht nodig had, dat de toekomst nooit ter sprake kwam. Eigen ideeën in de praktijk gaan brengen is super motiverend en waardevol voor de rest van het leven. 

Loslaten betekend niet, dat we niet meer om iemand geven

Aartsengel Raguel kan helpen om motiverend en vol inspiratie in het leven te staan en stelt ons in staat om ons levensloop ten volle te benutten en te werken aan het bereiken van onze belangrijkste doelen en los te laten, wat eerst eigen pad moet vinden. 

Mooi en gezondMooi en gezond
MuziekMuziek

De engel stimuleert samenwerking, begrip en acceptatie binnen groepen en gezinsleden en brengt rust en overzicht. Hij werkt samen met raadgevers en juristen om de mensen te verdedigen die worden gediscrimineerd en oneerlijk worden behandeld. 

Opleiding, hobbyadvies mogelijk naast onderzoek van gezondheid

Opleiding, hobby en eventuele loopbaanadvies alleen mogelijk als een aanvulling op een consult. De praktijk heeft  geleerd, dat een gezonde levensstijl,  een grote rol speelt, keuzes die we maken met een gezond brein. Dat een bedrijfje opzetten, beginnen aan een opleiding of een hobby oppakken, om doorzettingsvermogen vraagt. Dit betekend, dat er veel energie uit voeding nodig is, want werken aan een toekomst, dat is net als een sport, langzaam opbouwen geeft uiteindelijk het beste resultaat. 
 

Hoog gevoelige mensen hebben vaak creatieve banen of ongebruikelijke beroepen die soms zelf gecreëerd zijn. Door hun voelsprieten te gebruiken, weten ze vaak wat er moet gebeuren. De creatieve persoon, blijft niet onopgemerkt en kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken, maar is heel bescheiden. Vaak doet de creatieve denker niets met de kwaliteiten en valt ten prooi aan de omgeving.

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig. Veel hobby’s kunnen thuis gedaan worden, soms wordt daar dan ook een speciale hobbykamer voor ingericht, niet zelden op een zolder of een woman cave of man cave.

KokenKoken

Werk, gezondheid en gratis opleiding Aloë Vera producten

Civas; Thuisstudies

Naast onze gezondheid is werk en privé net zo belangrijk, omdat plezier in het werk voldoening kan geven en geluks- hormonen aanmaakt. Zo is het een prima start om bij te verdienen, pensioen te verhogen, mensen te helpen met levensstijl coaching met de producten van Aloë Vera. Het voordeel is, dat er allerlei kennis kan worden opgedaan, kennis krijgt van een gezonde levensstijl en gratis opleiding. Voor meer informatie stuur een Whatsapp of bezoek de Facebook pagina.

Iets lezen helpt ons brein gezond en actief te blijven. Dagelijks een nieuw woord leren is de meest eenvoudige manier om onze hersenen te laten werken en te trainen. Soms zit het brein vol hersenspinsels, met wat we wel kunnen, wat we niet kunnen. Wat we graag willen bereiken en niet kunnen, omdat we iets in het leven niet los kunnen laten. Biedt de hersenen gezonde afwisselende leerstof aan, met de nodige ontspanning.

De ontmoetingen met deze dieren, kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen een grote rol gespeelt. Vele culturen dieren beschouwen de dieren als boodschappers uit het Universum. 

Een specifiek dier waarvan op een bepaald moment een inzicht en begeleiding worden ontvangen. Wanneer het dier ons pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap hebben. De Indianen maken veel gebruik van totems, van dieren die als medicijn en als spirituele helper kunnen zien. Er 12 astrologische dierenriemtekens die gebruikt kunnen worden bij de 12 verschillende Indiaanse totemdieren.

Heb vertrouwen, veranderingen komen altijd op het juiste moment

Als wij ons hart als drijfveer (passie) gebruiken en erop vertrouwen dat onze wens ooit werkelijkheid wordt, mits deze in overeenstemming is met ons doel en missie hier op aarde, zou het universum ons kunnen helpen om op het juiste moment het juiste beschikbaar te maken, steeds vaker kan het zijn, dat de witte reiger in onze buurt is en verschijnt op momenten dat het zo moet zijn. Heb geduld, lief mens. Luister naar innerlijke intuïtie en volg wat het hart verteld. 

Delen