Werk, opleiding en hobby

Je levensstijl veranderen, dat kan op elke leeftijd! De reden dat dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan ons zelf of wat een ander ooit heeft gezegd. Soms is het nodig om een patroon te doorbreken om je eigen pad te kunnen volgen. Zoals bij hoog gevoeligheid kan gebeuren. Op een gegeven moment, wil jij je creatieve kant gaan gebruiken, eigen ideeën in de praktijk gaan brengen en gewaardeerd worden om wat jij kan. 

Werk, opleiding en hobby

Hoog gevoelige mensen hebben vaak creatieve banen of ongebruikelijke beroepen die soms zelf gecreëerd zijn. Door hun voelsprieten te gebruiken, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het daarom dat een Hoog gevoelige mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig jezelf te zijn. Want niet-hoog gevoelige mensen begrijpen hun gevoelige collega’s, vrienden of familie niet altijd. Daar ligt dan ook wel eens een hindernis.

Werk

Naast je gezondheid is werk en privé net zo belangrijk, omdat plezier in je werk je voldoening kan geven en dit maakt voor ons geluks- hormonen aan. Wil jij ook wat bijverdienen? Naast je pensioen, naar je werk of anders. Of vind je het gewoon leuk om mensen te helpen? Meld je hieraan en verdiep je in de producten van Aloë Vera en wordt adviseur van deze producten. Wil je meer weten of hulp? Stuur dan een Whatsapp

Wie droomt er niet om eindelijk eens voor zichzelf te gaan doen. Een lang gekoesterde hobby in je leven, ruimte voor jezelf. Je eigen stukje ruimte in huis kan zo belangrijk, om je even terug te trekken, als je even behoefte hebt aan alleen jezelf! Kijk hier, welke hobby bij je past. 

Opleiding

We hebben in het leven allemaal idealen, we dromen vaak van kansen, niet alleen als we jong zijn, maar ook als je de 60 gepasseerd bent. Leren houdt je hersenen scherp. Kies een gratis proef uit een opleiding. Wie droomt er wel eens om je eigen bedrijfje te starten en te kijken voor een lang gekoesterde wens uit kan komen, wellicht zouden velen zeggen: ja ik!

Civas

Luister naar wat je hart fluistert en bescherm je tegen projectie

De reden dat dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan ons zelf of wat een ander ooit heeft gezegd, wat enkel projectie was van de ander. Pak die kans om je passie waar te maken, wat lang niet kon, omdat je misschien niet in jezelf geloofde of dat de mening van anderen te zwaar wogen en jij je dromen niet waar hebt gemaakt. Pak die kans om je levensstijl te veranderen dat kan op elke leeftijd! Vraag een gratis advies gesprek aan.

ComputerComputer
Loopbaan, opleiding en hobby advies op basis van westerse en Chinese astrologie en ascendanten berekening, hierin word je CV mee genomen, omdat kennis telt. Zoek je een baan, wil je een opleiding volgen of wil jij je eigen bedrijf beginnen, ik help je vanaf de eerste stap om succesvol aan je toekomst te werken. Deel je CV in een visitekaartje met een koppeling naar je CV op social media om een werkgever te zoeken, deze afbeelding kan ik voor jou uitwerken, afgemeten na aanleiding van mijn loopbaan of opleiding advies, vraag naar de mogelijkheden. Opleiding, hobby en loopbaanadvies alleen mogelijk als een aanvulling op een consult. De praktijk heeft mij geleerd, dat een gezonde levensstijl,  een grote rol speelt, keuzes die we maken met een gezond brein. dat een bedrijf opzetten, om doorzettingsvermogen vraagt. Dit betekend, dat er veel energie uit voeding nodig is, want werken dat is net als een sport
 
Dagaanbiedingen
Delen