Opleiding, hobby en combiastrologie

Een levensstijl veranderen kan op elke leeftijd, een missie in ons leven maakt ons verleden juist nuttig. De reden dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan onszelf of wat een ander ooit heeft gezegd. Soms is het nodig om een vastzittend denkpatroon te doorbreken om eigen pad te kunnen volgen. 

Opleiding, hobby, astrologie, missie

Als de zorgtijd voor de ouders er op zit en het ouderschap veranderd

Wanneer de kinderen uit huis zijn, kan de overgang letterlijk een nieuwe start in het leven geven. De actieve zorgtijd is voorbij, de hormonen veranderen en gaan anders om met conflicten als ouders. Opeens is er meer tijd, wat voor lezen, hobby, opleiding of werk ingezet kan worden, als we daar behoefte aan hebben.

Opleiding, hobby advies op basis van westerse en Chinese astrologie d.m.v. een ascendanten berekening, hierin wordt een CV mee genomen als het om werkverandering gaat. De kennis die we door de jaren heen hebben verzameld kan belangrijke informatie kan bevatten om een keuze te maken bij een aangename tijdsbesteding. 

Ruimte voor onszelf om in rust een beslissing te nemen

Astrologie kan helpen om een geschikte  baan te vinden, een opleiding volgen of om een bedrijf te starten. De eerste stap om succesvol aan een nieuwe toekomst te werken, is eerst rust terug te vinden na een periode van inspanning.

Als een schuldgevoel op ons geprojecteerd wordt is dat niet fijn

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan ons schuldgevoel in de vorm van projecteren. De reden, we brengen niet voldoende tijd met kinderen en kleinkinderen door en het knaagt als angst aan ons schuldgevoel. Meestal wordt doorgegaan uit schaamte en geen nee durven zeggen, bang onze geliefden kwijt te raken. 

Als het lichaam het tempo niet meer aankan

Tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden. Als we ouder worden kunnen we minder tegen stress en we moeten het wel rustiger aan doen, anders roept de natuur ons terug.

De invloeden van buitenaf en het vermogen onszelf te herstellen

Buiten de ‘erfelijke aangeboren’ factoren houdt de ayurveda ook rekening met invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden, epidemieën, eetgewoonten, ongelukken of vergiftiging. We kunnen ons hebt beste verdiepen in het lichaam en hoe onze voor-ouderen dat deden, het lijf heeft een zelf herstellend vermogen volgens antroposofie.

Einde van een zorg periode, loslaten en opnieuw beginnen

Op een gegeven moment is er de creatieve kant die we bij het opvoeden gebruiken of wellicht om te overleven, omdat het verleden zoveel aandacht nodig had, dat de toekomst nooit ter sprake kwam. Eigen ideeën in de praktijk gaan brengen is super motiverend en waardevol voor de rest van het leven en helpt ook kinderen in de toekomst.

Loslaten betekend niet, dat we niet meer om iemand geven

Aartsengel Raguel kan helpen om motiverend en vol inspiratie in het leven te staan en stelt ons in staat om ons levensloop ten volle te benutten en te werken aan het bereiken van onze belangrijkste doelen en los te laten, wat eerst eigen pad moet vinden. 

Opleiding, hobbyadvies mogelijk naast onderzoek van gezondheid

Opleiding, hobby en eventuele loopbaanadvies alleen mogelijk als een aanvulling op een consult. De praktijk heeft  geleerd, dat een gezonde levensstijl,  een grote rol speelt, keuzes die we maken met een gezond brein. Dat een bedrijfje opzetten, beginnen aan een opleiding of een hobby oppakken, om doorzettingsvermogen vraagt.

Heb vertrouwen, veranderingen komen altijd op het juiste moment

Als wij ons hart als drijfveer gebruiken en erop vertrouwen dat onze wens ooit werkelijkheid wordt, wordt passie geluk. De gepassioneerdheid moet wel in overeenstemming met ons doel hier op aarde te zijn, zoals in het sprookje van de dood. Het universum zal ons helpen om op het juiste moment en het juiste beschikbaar maken.

Totemdieren als de witte reiger kunnen ons de weg wijzen

Steeds vaker kan het zijn, dat de witte reiger in onze buurt is en verschijnt op momenten dat het zo moet zijn. Heb geduld, lief mens, luister naar innerlijke intuïtie en volg wat het hart verteld, de totemdieren wijzen de weg.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Van richting veranderen en een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. 

Een vierdelig dagboek als rode draad door ons leven

Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, waar eigen wijsheid wordt ontdekt. De creatieve coach helpt met de indeling en het overzicht van de dieren die tijdens de samenwerking op het pad komen.