Opleiding, hobby en combiastrologie

Een levensstijl veranderen kan op elke leeftijd. De reden dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan onszelf of wat een ander ooit heeft gezegd. Soms is het nodig om een vastzittend denkpatroon te doorbreken om eigen pad te kunnen volgen. Zoals bij hoog gevoeligheid kan gebeuren of wanneer de kinderen uit huis zijn, de overgang letterlijk een nieuwe start is in het leven. 

Opleiding, hobby, astrologie, missie
Opleiding, hobby advies op basis van westerse en Chinese astrologie d.m.v. een ascendanten berekening, hierin wordt een CV mee genomen, omdat kennis door de jaren heen belangrijke informatie kan bevatten. Zo kan het helpen om een geschikte  baan te vinden, een opleiding volgen of om een bedrijf te starten, vanaf de aller eerste stap om succesvol aan een nieuwe toekomst te werken. 

Wilskracht en gezondheid

De berekening kan ingezet worden als extra hulpmiddel die na onderzoek of analyse, zodat goed ingeschat kan worden qua gezondheid, wat er mogelijk is qua draagvlak, omdat er een enorme wilskracht wordt verwacht.

Einde van een zorg periode, loslaten en opnieuw beginnen

Op een gegeven moment is er de creatieve kant die we bij het opvoeden gebruiken of wellicht om te overleven, omdat het verleden zoveel aandacht nodig had, dat de toekomst nooit ter sprake kwam. Eigen ideeën in de praktijk gaan brengen is super motiverend en waardevol voor de rest van het leven. 

Loslaten betekend niet, dat we niet meer om iemand geven

Aartsengel Raguel kan helpen om motiverend en vol inspiratie in het leven te staan en stelt ons in staat om ons levensloop ten volle te benutten en te werken aan het bereiken van onze belangrijkste doelen en los te laten, wat eerst eigen pad moet vinden. 

Mooi en gezondMooi en gezond
MuziekMuziek

De engel stimuleert samenwerking, begrip en acceptatie binnen groepen en gezinsleden en brengt rust en overzicht. Hij werkt samen met raadgevers en juristen om de mensen te verdedigen die worden gediscrimineerd en oneerlijk worden behandeld. 

Opleiding, hobbyadvies mogelijk naast onderzoek van gezondheid

Opleiding, hobby en eventuele loopbaanadvies alleen mogelijk als een aanvulling op een consult. De praktijk heeft  geleerd, dat een gezonde levensstijl,  een grote rol speelt, keuzes die we maken met een gezond brein. Dat een bedrijfje opzetten, beginnen aan een opleiding of een hobby oppakken, om doorzettingsvermogen vraagt.

Hoog gevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. 

Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig

Om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Want minder sentimentele mensen begrijpen vaak de prikkelbare collega’s, vrienden of familie niet en juist daar ligt dan ook wel eens een hindernis. Een aventurijn kan helpen ontspannen.

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig. Veel hobby’s kunnen thuis gedaan worden, soms wordt daar dan ook een speciale hobbykamer voor ingericht, niet zelden op een zolder of een woman cave of man cave.

Werk, gezondheid en gratis opleiding Aloë Vera producten

Naast onze gezondheid is werk en privé net zo belangrijk, omdat plezier in het werk voldoening kan geven en geluks- hormonen aanmaakt. Zo is het een prima start om bij te verdienen, pensioen te verhogen, mensen te helpen met levensstijl coaching met de producten van Aloë Vera. Het voordeel is, dat er allerlei kennis kan worden opgedaan, kennis krijgt van een gezonde levensstijl en gratis opleiding. Voor meer informatie stuur een Whatsapp of bezoek de Facebook pagina.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Iets lezen helpt ons brein gezond en actief te blijven. Dagelijks een nieuw woord leren is de meest eenvoudige manier om onze hersenen te laten werken en te trainen. Soms zit het brein vol hersenspinsels, met wat we wel kunnen, wat we niet kunnen. Wat we graag willen bereiken en niet kunnen, omdat we iets in het leven niet los kunnen laten. Biedt de hersenen gezonde afwisselende leerstof aan, met de nodige ontspanning.De ontmoetingen met deze dieren, kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen een grote rol gespeelt. Vele culturen dieren beschouwen de dieren als boodschappers uit het Universum. 

Een specifiek dier waarvan op een bepaald moment een inzicht en begeleiding worden ontvangen. Wanneer het dier ons pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap hebben. De Indianen maken veel gebruik van totems, van dieren die als medicijn en als spirituele helper kunnen zien. Er 12 astrologische dierenriemtekens die gebruikt kunnen worden bij de 12 verschillende Indiaanse totemdieren.

Heb vertrouwen, veranderingen komen altijd op het juiste moment

Als wij ons hart als drijfveer (passie) gebruiken en erop vertrouwen dat onze wens ooit werkelijkheid wordt, mits deze in overeenstemming is met ons doel en missie hier op aarde, zou het universum ons kunnen helpen om op het juiste moment het juiste beschikbaar te maken, steeds vaker kan het zijn, dat de witte reiger in onze buurt is en verschijnt op momenten dat het zo moet zijn. Heb geduld, lief mens. Luister naar innerlijke intuïtie en volg wat het hart verteld. 

Gezondheidsproducten verkopen van Aloë Vera, om iets bij te verdienen naast het pensioen, huidige werk of omdat gezondheid belangrijk is, mee te groeien in een gezond bedrijf met super leuke contacten, gratis opleidingen online en vele extra’s, maak een account en neem voor ideeën contact op.

Voor onderweg en buitenactiviteiten, te gebruiken bij:

  • Insectenbeten;
  • Stekende pijn van een brandnetel;
  • Kleine brand of snijwondjes;
  • Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van de hond of kat
  • Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier, eentje voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is;
  • Er kan ook een stukje van de stick afgesneden worden en dan gebruiken voor de zooltjes van uw huisdier;
  • Zorg dat u altijd een verpakt reinigingsdoekje bij u heeft;
  • Bij warm weer kan de stik smelten en kan dan niet meer omhoog gedraaid worden, een oplossing is een hygiënisch spateltje bij u te hebben, bij thuiskomst in de koelkast leggen en de stik is dan weer klaar voor gebruik

Een adviseur kent zijn product en weet wat daar zo goed aan is

Mensen voorlichting geven over de juiste werking producten is het mooiste werk wat er is, begin nooit met alles tegelijk, houdt de concentratie op één product en maak er eerst zelf kennis mee, gebruik het product, leg het op het nachtkastje, neem het mee in de tas, naar het werk. Kortom, als eenmaal het product zijn werking heeft bewezen, zal dit hetzelfde voor anderen zijn.