Dagelijkse antwoorden van de Aartsengelen

Met de Aartsengelen aan het werk, zodat het zesde zintuig wakker wordt gemaakt en ons gedachteleven versterkt en niet niet verstoord. Als er een verstoring zit in de hersen-darm-as kunnen rouwprocessen of negatieve projectie het beeldend denken verstoren. Zo kan het de relatie tussen ouder en kind veranderen, waardoor stress een disbalans brengt in het hormonale functie. In een speurtocht met de totemdieren en de oosterse geneeswijze, kunnen de engelen antwoorden geven. Zodat dagelijkse blijheid, troost en kracht weer in het leven terug kan keren.

Aartsengelen, engel, engelen, Engelen coaching,

De speurtocht naar onze missie

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze verkenners geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke observaties worden waargenomen door het derde oog, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden, door het hoofd tot rust te brengen en in stilte weer te leren voelen, wat de missie is op deze aarde.

Een vragenlijst om levenspad goed in kaart te brengen

De vragenlijst is gericht om in contact te komen met de geestelijke wezens, de boodschappers van het universum. De antwoorden zijn reuze leerzaam voor jong en oud. De vragen over intuïtie, loslaten, getallen, kleuren, geboortedatum en kunnen bijzonder inzichten geven. Als onze aura’s met elkaar in contact komen, ontstaat er energie en gaan we samen een vraag voorbereiden. Aansluitend wordt er een kaartlegging gedaan kan het contact met de spirituele wereld starten. Naast elke analyse of onderzoek, is er altijd 50 % korting op engelen-coaching.

Ons levenspad vol met geheime boodschappen, die ons levenspad positief kunnen beïnvloeden

De engelen, oosterse geneeskunde, totemdieren en een chakra-aura kleurenonderzoek kunnen ook worden gebruikt tijdens verschillende consulten. De krachtdieren en astrologie altijd inbegrepen bij elk consult, zonder verlag en wordt dan bijgehouden in het daarvoor bestemde dagboek. Zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt en er een rode draad ontstaat, vol met handvaten en weetjes over het leven. Door gebruik te maken van timemanagement, ontdekken we waar we eerder niet bij stil konden staan. 

De Aartsengelen begeleiden ons tijdens onze treinrit in het leven

De Aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen met elk een eigen naam, die boven de geleide geesten of beschermengelen staan. Het zijn boodschappers en zijn ons behulpzaam tijdens onze treinrit, ze beschermen en begeleiden ons. De hemelgeesten zorgen voor vrede in ons hart, zo kunnen ons ook liefdevol aanzetten tot handelen. Er zijn 15 beschermengelen en elk wezen heeft 4 boodschappen. Doreen Virtue, heeft de afbeeldingen op de kaarten gemaakt uit helderziende waarnemingen, passende bij de aura kleuren.

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze ons kunnen bijstaan in onze dagelijkse bezigheden

De boodschappers laten belangrijker bezigheden altijd voor gaan en werken harmonieus samen. Ze luisteren en helpen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen. Ze wensen ons zachtheid en troost, als woorden te hard zijn. Ze wensen ons vreugde en vrede, als gedachten verward zijn. Ze geven motivatie om een missie te ontdekken.

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Een hoog EQ, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld, zou als kracht ingezet kunnen worden.

Knuffelen en gezelschap van een interactief huisdier doet een mens goed

Interactieve huisdieren zijn meestal ontwikkeld voor ouderen. Het communicerende gezellige knuffeldier, die bijna niet van een levend huisdier is te onderscheiden. Ze voelen knuffelzacht aan en maakt zachte geluiden die kalmerend werken. De gelukkig makende huiskat heeft alleen voordelen, zorgt voor gezelschap en vragen net als een elk ander dierenvriend om aandacht.  

DierDier

Niet van echt te onderscheiden huisvriend ook voor kinderen

Er zijn verschillende interactieve huisdieren ontwikkeld voor de ouderenzorg en mensen met dementie. Deze groepen hebben veel baat bij de interactie met het dier. De bijna niet van echt te onderscheiden huisvrienden, zijn ook zeer geschikt voor kinderen, die op de één of andere manier in een isolerende omgeving leven. Bij een langdurig verblijf in het zieken of verzorgingshuis, kunnen de dieren eenzaamheid dragelijker maken.

In het wiel zitten zitten spaken als in een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Volgens de  Indiase cultuur  is Chakra vertaald ‘wiel’, die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om je aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. 

Om lichaam aan te zetten tot herstel is er zelfkennis en onderzoek nodig

Zuurstof dat we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen met astrologietotemdierenaartsengelen, om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Westerse astrologie

TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water

Soms zijn er ook momenten, dat afscheid niet mogelijk is geweest. Als laten gaan van een geliefde zich aankondigt, dan is dat een enorme klap. We weten dat onze geliefden ergens zijn, dat we nooit helemaal alleen achterblijven. We bedanken een dierbare voor een fijne tijd, die herinnering, voelt zo fijn. Soms zitten we zo verloren voor ons uit te staren, soms dan doet ons hart zo heel erg pijn, soms dan komt er een lach op ons gezicht, herinneren we de knuffels, de warmte en zien we opeens weer wat licht.

Ik weet dat je ergens bent en dat je altijd bij mij zal zijn. Bedankt voor de fijne tijd lieve dierenvriend, die herinnering, voelt zo fijn. Soms voel ik mij zo verloren en zit voor mij uit te staren, soms dan doet mijn hart zo heel erg pijn, soms dan komt er een lach op mijn gezicht, herinner onze knuffels en warmte en zie opeens weer licht. Vaarwel lieve dierenvriend.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, vitaliteit, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Om in leven te blijven, hebben we frisse lucht en levenskracht nodig. De gas zonder reuk die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt, is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhalingspijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana-energie zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen.

Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel

Onze hersenen spelen een grote rol in de stofwisseling, zo leren we het reptielenbrein waar we snel energie van krijgen, als we moe zijn en zo gebruiken steeds meer mensen koolhydraten en per dag, dan onze voorouders uit het stenen tijdperk in een heel jaar aten en juist dat kan het lichaam niet verteren. 

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies