Aartsengelen bieden troost en bescherming

Voelen, zintuigen en innerlijke waarnemingen

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om je heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke waarnemingen, worden waargenomen door het zesde zintuig en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stress, loslaten, meer rust tot een doel in het leven te vinden. 

Troost en bescherming

Met de engelen aan het werk, om het zesde zintuig weer wakker te maken

Leer luisteren naar je zesde zintuig en herken de tekens die al worden gegeven, door het pad samen met de aartsengelen te volgen. Voordat er een engelenkaart uit de stapel gehaald kan worden, is het nodig eerst te zorgen voor de juiste energie rondom de kaarten. Dit gebeurd d.m.v. een vragenlijst, die we samen doornemen.  Nadat de energie in de ❶ ruimte (❶ praktijk Roosendaal) of❷  kosmos ❷ ( d.m.v. videobellen)  is ontstaan, door eigen vragen te stellen, kiezen we een kaart uit de kaartlegging. De vragenlijst specifiek gericht op de aartsengelen, met een uitleg over elk onderwerp, reuze leerzaam voor jong en oud. De vragen gaan over: Intuïtie, loslaten, getallen, kleuren, geboortedatum i.v.m. Chinese en westerse astrologie (De oosterse geneeskunde).

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze je kunnen bijstaan in je dagelijkse bezigheden

De engelen zullen belangrijker bezigheden altijd voor laten gaan. De aartsengelen werken harmonieus samen met de beschermengelen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen. Ze bieden troost en bescherming in zeer moeilijke tijden. Ze wensen je wat zachtheid, als woorden te hard zijn. Ze wensen je wat vreugde en vrede, als gedachten verward zijn. Ze geven motivatie om door te gaan en er ontstaat een geheel andere kijk op de situatie. Er is nu een aanbieding op social deal, bekijk hier de deal.

Knuffelen en gezelschap van een interactief huisdier doet een mens goed

Interactieve huisdieren zijn meestal ontwikkeld voor ouderen. Een interactieve gezellige knuffeldier, die bijna niet van een levend huisdier is te onderscheiden. Ze voelen knuffelzacht aan en maakt zachte geluiden die kalmerend werken. Interactieve huisdieren hebben alleen maar voordelen. Huisdieren zorgen voor gezelschap, attentie en plezier en vragen net als een echte huisdier om aandacht. Er zijn verschillende interactieve huisdieren ontwikkeld voor de ouderenzorg en mensen met dementie. Deze groepen hebben veel baat bij de interactie met onze interactieve huisdieren. De interactieve huisdieren zijn ook zeer geschikt voor kinderen, die op de één of andere manier in een isolerende omgeving leven. 

In het wiel zitten zitten spaken als in een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Volgens de  Indiase cultuur  is Chakra vertaald ‘wiel’, die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om je aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. De zuurstof die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen met astrologietotemdierenaartsengelen, om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen