Aartsengelen bieden troost en bescherming

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke waarnemingen worden waargenomen door het zesde zintuig, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stress, loslaten van een volwassen kind, rouwen om ons verleden, meer rust tot een doel in het leven te vinden. 

Troost en bescherming, Aartsengel Raziël

Met de engelen aan het werk, om het zesde zintuig weer wakker te maken

Leer luisteren naar het zesde zintuig, onze innerlijke stem, verbonden met het voorhoofdchakra en herken de tekens die worden gegeven, door het pad samen met de aartsengelen te volgen.  Voordat er een engelenkaart uit de stapel gehaald kan worden, is het nodig eerst te zorgen voor de juiste energie in de omgeving, rondom de kaarten. Dit gebeurd d.m.v. een vragenlijst, welke wordt ingevuld vooraf de kaartlegging, die we samen doornemen. 

Ons levenspad vol met geheime boodschappen, die ons levenspad positief kunnen beïnvloeden

De engelen, oosterse geneeskunde, totemdieren en een aura kleurenonderzoek kunnen ook worden gebruikt tijdens verschillende consulten, de aartsengelen en westerse astrologie is dan inbegrepen bij de prijs, alleen zijn dan zonder verlag, deze wordt dan bijgehouden in het daarvoor bestemde dagboek, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt en er een rode draad ontstaat, vol met handvaten en weetjes over het leven, waar we eerder niet bij stil konden staan.

Een vragenlijst om levenspad goed in kaart te brengen

De vragenlijst specifiek gericht op de aartsengelen, met een uitleg over elk onderwerp, reuze leerzaam voor jong en oud. De vragen gaan over intuïtie, loslaten, getallen, kleuren, geboortedatum i.v.m. Chinese en westerse astrologie (De oosterse geneeskunde). ➀ Nadat de energie in de ruimte (➀ Bezoek aan praktijk Roosendaal) of ➁ universum (➁ d.m.v. videobellen) is ontstaan. Door een eigen vraag te stellen, kiezen we zo dadelijk een kaart uit de kaartlegging en zal een engel begeleiding geven de juiste vraag te kunnen stellen.

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze ons kunnen bijstaan in onze dagelijkse bezigheden

De engelen zullen belangrijker bezigheden altijd voor laten gaan en werken harmonieus samen met de beschermengelen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen. Ze bieden troost en bescherming in zeer moeilijke tijden. Ze wensen ons zachtheid, als woorden te hard zijn. Ze wensen ons vreugde en vrede, als gedachten verward zijn. Ze geven motivatie om door te gaan en er ontstaat een geheel andere kijk op de situatie. Er is nu een aanbieding op social deal.

De aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen, met een eigen naam

Deze aartsengelen beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde. Omdat zij zoveel invloed hebben, kunnen de aartsengelen ons ook aanzetten tot handelen en  kracht geven bij hoog gevoeligheid om door te gaan en een doel te bereiken. De aartsengelen zijn niet aan tijd of ruimte gebonden, zodat ze bij iedereen die ze oproept op dezelfde tijd aanwezig kunnen zijn. Aartsengelen kunnen unieke persoonlijke ervaringen en gesprekken met ieder mens hebben. 

Knuffelen en gezelschap van een interactief huisdier doet een mens goed

Interactieve huisdieren zijn meestal ontwikkeld voor ouderen. Een interactieve gezellige knuffeldier, die bijna niet van een levend huisdier is te onderscheiden. Ze voelen knuffelzacht aan en maakt zachte geluiden die kalmerend werken. Interactieve huisdieren hebben alleen maar voordelen. Het dier zorgt voor gezelschap, attentie en plezier en vragen net als een elk ander dierenvriend om aandacht.  

DierDier

Niet van echt te onderscheiden huisvriend ook voor kinderen

Er zijn verschillende interactieve huisdieren ontwikkeld voor de ouderenzorg en mensen met dementie. Deze groepen hebben veel baat bij de interactie met het dier. De bijna niet van echt te onderscheiden huisvrienden, zijn ook zeer geschikt voor kinderen, die op de één of andere manier in een isolerende omgeving leven.

In het wiel zitten zitten spaken als in een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Volgens de  Indiase cultuur  is Chakra vertaald ‘wiel’, die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om je aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. 

Om lichaam aan te zetten tot herstel is er zelfkennis en onderzoek nodig

Zuurstof dat we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen met astrologietotemdierenaartsengelen, om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Soms zijn er ook momenten, dat afscheid niet mogelijk is geweest. Als laten gaan van een geliefde zich aankondigt, dan is dat een enorme klap. We weten dat onze geliefden ergens zijn, dat we nooit helemaal alleen achterblijven. We bedanken een dierbare voor een fijne tijd, die herinnering, voelt zo fijn. Soms zitten we zo verloren voor ons uit te staren, soms dan doet ons hart zo heel erg pijn, soms dan komt er een lach op ons gezicht, herinneren we de knuffels, de warmte en zien we opeens weer wat licht.

Ik weet dat je ergens bent en dat je altijd bij mij zal zijn. Bedankt voor de fijne tijd lieve dierenvriend, die herinnering, voelt zo fijn. Soms voel ik mij zo verloren en zit voor mij uit te staren, soms dan doet mijn hart zo heel erg pijn, soms dan komt er een lach op mijn gezicht, herinner onze knuffels en warmte en zie opeens weer licht. Vaarwel lieve dierenvriend.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. De zuurstof die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen, speeksel en zorgt het voor een juiste spijsvertering.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies
Delen