Dagelijkse antwoorden van de Aartsengelen

Aartsengelen worden ook wel hemelgeesten genoemd, de boodschappers tussen hemel en aarde kunnen ons helpen met allerlei levensvragen. De bodes kunnen aangeroepen worden d.m.v. een Aartsengelenreading met de kaartlegging van Doreen Virtue, onder begeleiding van een engelentherapeut. De speurtocht wordt gecombineerd met de totemdieren en de oosterse geneeswijze, om zelfherstel te stimuleren door een missie te vervullen.

Aartsengelen, engel, engelen, Engelen coaching,

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze verkenners geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke observaties worden waargenomen door het derde oog, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Met een kleurenonderzoek van de aura kunnen deze chakrapunten onderzocht worden.

Een vragenlijst om levenspad goed in kaart te brengen

Er is een vragenlijst om ons levenspad goed in kaart te brengen, om in contact te komen met de gidsen. De antwoorden zijn reuze leerzaam voor jong en oud en hebben betrekking op intuïtie, loslaten, getallen en kleuren. De geboortedatum in deze analyserende test kan bijzondere inzichten geven d.m.v. een ascendantenberekening. Als onze aura’s met elkaar in contact komen, ontstaat er energie en gaan we samen een vraag voorbereiden, één waar we starten en de tweede waar ons levensopdracht heen zal leiden.

De Aartsengelen begeleiden ons tijdens onze treinrit in het leven

De Aartsengelen zijn zeer invloedrijk met elk een eigen naam, het zijn boodschappers en behulpzaam tijdens onze treinrit. De hemelgeesten zorgen voor vrede in ons hart, zo kunnen ons ook liefdevol aanzetten tot handelen, bestaande uit 15 beschermengelen. Elk wezen heeft 4 boodschappen, Doreen Virtue heeft de afbeeldingen op de kaarten gemaakt uit helderziende waarnemingen, passende bij de aurakleuren. Aansluitend de sessie is er een chakra-punttouchemassage mogelijk.

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze ons kunnen bijstaan in onze dagelijkse bezigheden

De boodschappers laten belangrijker bezigheden altijd voor gaan en werken harmonieus samen. Ze luisteren en helpen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen. Ze wensen ons zachtheid en troost, als woorden te hard zijn. Ze wensen ons vreugde en vrede, als gedachten verward zijn. Ze geven motivatie om een missie te ontdekken.

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Een hoog EQ, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld, zou als kracht ingezet kunnen worden.

Knuffelen en gezelschap van een interactief huisdier doet een mens goed

Interactieve huisdieren zijn meestal ontwikkeld voor ouderen. Het communicerende gezellige knuffeldier, die bijna niet van een levend huisdier is te onderscheiden. Ze voelen knuffelzacht aan en maakt zachte geluiden die kalmerend werken. De gelukkig makende huiskat heeft alleen voordelen, zorgt voor gezelschap en vragen net als een elk ander dierenvriend om aandacht.  

Niet van echt te onderscheiden huisvriend ook voor kinderen

Er zijn verschillende interactieve huisdieren ontwikkeld voor verschillende doelgroepen, die veel baat kunnen hebben bij de interactie met het dier. De bijna niet van echt te onderscheiden huisvrienden, zijn ook zeer geschikt voor ouderen en kinderen, die op de één of andere manier in een isolerende omgeving leven. Bij een langdurig verblijf in het zieken of verzorgingshuis, kunnen de dieren eenzaamheid dragelijker maken, waardoor er veel meer geluk ervaren wordt, wat weer ten goede komt van de gezondheid.

Wanneer we geconfronteerd worden met het stervensproces, omdat we bijvoorbeeld ziek zijn en er geen herstel mogelijk is, na een operatie of een ongeluk overleiden of dat van een familielid is of vriend(in), goede buur, collega of dierenvriend, er komen vaak veel vragen naar boven. Wat gebeurt er als we sterven? Waar gaan we heen? 

Het stervensproces volgens het Tibetaans boeddhisme

Het boeddhisme gaat uit van wedergeboorte, en geeft een uitgebreide beschrijving van het stervensproces gezien vanuit de stervende, van de periode tussen kringloop “Oosterse-filosofie” en de factoren die bepalen in welke vorm we wedergeboren worden. In het sprookje van de dood, lezen we hoe zo’n zieltje weer terug komt op aarde.

Om lichaam aan te zetten tot herstel is er zelfkennis en onderzoek nodig

Zuurstof dat we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt en is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, waar eigen wijsheid wordt ontdekt.