Dagelijkse antwoorden van de Aartsengelen

Aartsengelen zijn de boodschappers tussen hemel en aarde, we voelen de hemelgeesten met onze auralevensenergie en helpen met allerlei levensvragen. De bodes kunnen aangeroepen worden d.m.v. een Aartsengelenreading met de kaartlegging van Doreen Virtue, onder begeleiding van een engelentherapeut. De speurtocht wordt gecombineerd met de totemdieren en de oosterse geneeswijze, om zelfherstel te stimuleren door een missie te vervullen.

Aartsengelen, engel, engelen, Engelen coaching,

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. De auraverkenners geven zenuwprikkelingen via onze hersenen en helpen ons, de externe wereld in kaart te brengen via het voorhoofdchakra. Innerlijke observaties worden waargenomen door het derde oog en is een belangrijke raadgever, met een chakrakleurenonderzoek kan het innerlijk-oogzintuig onderzocht worden.

Een vragenlijst om levenspad goed in kaart te brengen

De engelencoach gebruikt een vragenlijst om in contact te komen met de gidsen, de antwoorden zijn reuze leerzaam. De kaartleggingen zijn voor jong en oud en hebben betrekking op intuïtie, loslaten, getallen en kleuren. De geboortedatum in deze analyserende test kan bijzondere inzichten geven d.m.v. een ascendantenberekening, de waarzegkunst, ook wel Oosterse geneeskunde genoemd. Als onze aura’s met elkaar samensmelten, ontstaat er een gezamenlijke energiebubbel. 

Op zoek naar de levensopdracht, loopbaan en liefdesontwikkeling

In deze auraluchtbel gaan we samen een vraag voorbereiden, de eerste omgedraaide kaartafbeelding is waar we starten. De tweede zelfgekozen beeldkaart, gaat onze levensopdracht uitstippelen, de spiritueel-coach helpt bij het voorspellen van loopbaanadvies, liefdesontwikkeling en levenspadontwikkeling.

De Aartsengelen begeleiden ons tijdens onze treinrit in het leven

De engelenboodschappers zijn zeer invloedrijk met elk een eigen naam en zijn behulpzaam tijdens onze treinrit, met omleidingen en gebeurtenissen. De hemelwezens zorgen voor vrede in ons hartchakra en kunnen ons liefdevol aanzetten tot handelen, de engelen-tafereel-kaarten bestaan uit 15 beschermengelen. Elk wezen heeft vier boodschappen, waarbij Doreen-Virtue de afbeeldingen op de kaarten gemaakt heeft uit helderziende waarnemingen. 

Chakra Reflexzonemassage voor een extra stimulans van het zenuwstelsel

De boodschap-kaarten zijn passend bij aurakleuren, aansluitend de sessie is er een chakra-punttouchemassage mogelijk. Op handen, voeten, hoofdhaar, oren en gezicht bevinden zich effectieve relaxatieprikkels. met een ontspannen effect voor de chakra’s. Op de aurahuid komen tal van zenuwuiteinden bij elkaar, die voortdurend in verbintenis staan met ons zenuwstelsel

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze ons kunnen bijstaan in onze dagelijkse bezigheden

De boodschappers laten belangrijker bezigheden altijd voor gaan en werken harmonieus samen. Ze luisteren en helpen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen. Ze wensen ons zachtheid en troost, als woorden te hard zijn. Ze wensen ons vreugde en vrede, als gedachten verward zijn. 

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn, door de voelsprieten te gebruiken. Deze gave is vaak al bij de geboorte ontstaan, ze weten instinctief het innerlijke kind te volgen. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Deze emotionele intelligentie “EQ”, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld.

De omgeving herkent de kwaliteiten en engel met gebroken vleugels, zet ze graag in

Deze bekwaamheid ontvalt de omgeving niet en kan dan ten prooi aan haar of zijn medemens vallen. Er kan dan misbruik gemaakt worden van vertrouwen, wat voor veel problemen kan zorgen door stress en over-projectie. Onze gedachtegang is zeer machtig, ze kunnen ons beschadigen of goed doen, net als bij spiegelweerkaartsing.

Knuffelen in gezelschap doet een mens goed, een interactief huisdier kan hetzelfde gevoel geven

Interactieve huisdieren zijn meestal ontwikkeld voor ouderen. Het communicerende gezellige knuffeldier, die bijna niet van een levend huisdier is te onderscheiden. Ze voelen knuffelzacht aan en maakt zachte geluiden die kalmerend werken. De gelukkig makende huiskat heeft alleen voordelen, zorgt voor gezelschap en vragen net als een elk ander dierenvriend om aandacht.  

Niet van echt te onderscheiden huisvriend ook voor kinderen

Er zijn verschillende interactieve-huisdieren ontwikkeld voor verschillende doelgroepen, die veel baat kunnen hebben bij de interactie met het dier. De bijna niet van echt te onderscheiden huisvrienden, zijn ook zeer geschikt voor ouderen en kinderen, die isolerende omgeving leven. Bij een langdurig verblijf in verzorgingshuis, kunnen de dieren eenzaamheid dragelijker maken, waardoor er veel meer geluk ervaren wordt. De gelukmomenten komen ten goede van de gezondheid.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, wijsheid wordt ontdekt.

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij, energieverliesburn-out , overgevoeligheidwilskrachtverliesrouwhypoglykemie door verlies van dierbare. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.