Energiebalans en vermoeidheid

We hollen onszelf vaak voorbij, van meeting naar de andere vergadering, van kantoor naar crèche, van thuis naar muziekles. Van zwemles naar een ouderavond en dan tussendoor, dat eten, nog even snel naar de winkel met ons reptielenbrein op scherp, super gemakkelijk want dat brein doet voor ons de rest van het werk. 

Aura, lymfe, zuurstof, vocht, voeding, bewegen, sport, rust. reinigen

Door toenemende prestaties heeft het lichaam wel kracht nodig

De hersen-darm-as raakt uit balans en de de candida albicans, ruikt zijn kans, de zin in chocolade en suiker neemt toe. Koolhydraten die uitgezocht worden door het hoofd, om dezelfde kracht te behouden, histamine neemt toe en maagzuur ook.

Een gezonde levensstijl als nieuwe kracht voor ons lichaam

Direct op ooghoogte, o wat hebben we een trek, daar staat kant en klaar een avondmaal, dat houdt ons nog wel even sterk, Stop! Eerst dat gezonde voedsel, want dat is net als benzine voor een auto, de nieuwe kracht voor onze organen, pezen en spieren. Het lichaam moet je een leven lang dragen, waarbij de chakra’s om energie blijven vragen.

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig, het past niet in deze snelle tijd. De prettige intuïtieve boodschappen kunnen gemakkelijker negeren of voorbij lopen als we almaar doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan het verdriet wat maar niet gevoeld mag worden, de vermoeidheid die op dit moment, echt niet goed uitkomt. 

Verleiding en behoefte aan gezelligheid met als prijs vermoeidheid

Daarnaast lezen en luisteren we teveel naar anderen, hoe gezellig een was op een feestje, het concert, de verjaardag. De vakantie was zo heerlijk en wie moe is, moet alweer nee zeggen tegen uitjes. Als eindelijk de moed bij elkaar geraapt is, dan zijn daar de overtuigende mensen, die het allemaal maar “aanstellerij vinden”. 

Projectie en verkeerde keuzes in stand houden, voor de ander

Vooral veel hoog gevoelige mensen hebben hier last van, omdat ze overal een creatieve oplossing voor weten. Wie wil zo’n creatief persoon nu kwijt? Wees eerlijk, er wordt gespiegeld en geprojecteerd om de ander zijn wellicht verkeerde gewoonten in stand te houden. Dus rennen we ver buiten ons kunnen en kan het lijf niet meer tot rust komen.

Onze uitspraken kunnen energie kosten

Het geen wat we uitspreken, is de meest krachtige vorm van energie geven, waardoor profiteurs misbruik kunnen maken van deze kracht. Probeer bijvoorbeeld negatieve uitlatingen en inzichten om te zetten naar positieve kennisgevingen en zienswijze doormiddel van affirmaties. Onze gedachten en uitspraken zijn machtig en kunnen ons beschadigen of goed doen.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energiezuurstof en levenskracht. Ademtechnieken zorgen ervoor dat de chakra’s en het bloedcirculatiesysteem ervoor zorgen, dat we kunnen lopen, denken en slapen.

We voelen wat we willen

De prana-energie laat ook de oogleden knipperen en is verantwoordelijk voor de manier hoe we praten. Alles wat leeft op aarde heeft energievelden, diereneigenaren merken vaak aan het huisdier dat een situatie betrouwbaar is of dat er gevaar dreigt. 

Onze gedachten zijn machtig. Ze kunnen ons beschadigen of goed doen en daarom ook zeer belangrijk om onze hersenen en ook onze organen gezond te houden en bewegen in de buitenlucht kan daar een goede ondersteuning voor zijn. Nieuwe zuivere, gezonde cellen en weefsels worden zonder problemen gecreëerd door zuurstofrijk bloed.

Engelen met gebroken vleugels

Het leven van een creatieve denker blijft niet onopgemerkt en kan ten prooi vallen aan de omgeving. De engelen met gebroken vleugels vliegen namelijk heel graag voor een medemens en dat is fantastisch! Vergeet hierin niet eigen behoeften.

Bewegen niet alleen goed voor gezonde gedachten

  • Bewegen helpt om stress te verminderen en kunnen we ons fitter voelen;
  • Door beweging gaan we beter slapen;
  • Sport als pilates is ook goed voor onze gewrichten;
  • De darmen en het hoofd staan met elkaar in verbinding, vandaar dat na een wandeling de hersenen letterlijk opgelucht zijn. Reinig de lymfebanen start met de verbinding met de natuur;
  • Zo kan bewegen en de buitenlucht voor sterke botten zorgen en kan het hart en vaatziekten en helpen om pre-diabetes te voorkomen. Een zuurstofmeter kan binnenhuis vertellen of er voldoende frisse lucht is.