Aartsengelenkaart kiezen

Het kiezen van een Aartsengelenkaart, kan ons motiveren en een missie activeren, ze geven antwoord op vragen. De bodes schenken troost bij geboorte en afscheid, de hemelgeesten zijn bij ons tijdens de treinreis van ons levensdoel. De beschermelingen helpen ons bij onze opdrachten, omleidingen en gebeurtenissen.

Aartsengelenkaart, kaartlegging, missie, geboorte, afscheid, hemelgeesten, treinreis, levensdoel, beschermelingen, opdrachten, gebeurtenissen, rouwverwerking, rouw, angst, verdriet, verleden, bouwstenen, engelenboodschappen, signalen, waarnemingen, levensvragen, auralevensenergie, verkenners, signalen, raadgever, speurtocht, missieopdracht, roeping, aartsengelenwinkel, stress, vrede, ontspanningsoefeningen

De engelen helpen ons met rouwverwerking en speurtochten

Deze aartsengelen beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde. Omdat zij zoveel invloed hebben, kunnen de engelen ons ook aanzetten tot handelen en ons kracht geven. De speurtocht naar onze missieopdracht zal ons rouw leren begrijpen, dat angst en verdriet uit het verleden, de bouwstenen zijn in het heden.

Boodschappen komen binnen via zintuigen

Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. De orakelkaarten kunnen geluk bevorderend werken en geven inzicht betreffende levensvragen.

De engelen werken samen met onze auralevensenergie

Deze verkenners geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke observaties worden waargenomen door het derde oog, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Met een kleurenonderzoek van de aura kunnen deze chakrapunten onderzocht worden.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een roeping centraal staat.

De aartsengelenwinkel, vol met inspiratie en cadeaus

In de aartsengelenwinkel kunnen artikelen gevonden worden over de bovenaardse wezens, auraspray, engelenolie, beelden, sieraden, aromatherapie, meditatie en andere energie producten. Informatie over ontspanningsoefeningen, die o.a. kunnen helpen bij stress. Hemelgeesten zijn zeer invloedrijk en kunnen een beschermende rol bieden voor vrede op aarde. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *