Kaart aartsengelen kiezen

De engelen hebben je vraag gehoord. Kaarten worden 24-02-2021 om 12.30 omgedraaid. Op Facebook pagina’s is dit een gratis kaart aangeboden. De volgende pagina’s staat de gratis kaartlegging; Plaatjes & informatie, Balans-lifestyle, Albican, Hou van jou, yes jou can en de Facebookgroep Albican-Plaatjes en informatie. Over een persoonlijke reading is meer te lezen, verder op deze website. 

Aartsengelen kaarten

Begeleiding, bescherming en helder voelen met het zesde zintuig

Deze aartsengelen beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde. Omdat zij zoveel invloed hebben, kunnen de aartsengelen ons ook aanzetten tot handelen en je kracht geven. Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om je heen via externe waarnemingen in kaart te brengen.

Hoe werkt het de engelenkaart

Je stelt een vraag en kiest een kaart. Je doet gratis mee, wanneer deze kaarten op Facebook verschijnen. Wil je een persoonlijke aartsengelen coaching reading. Dat kan in de praktijk en telefonisch. Reserveren gaat als volgt: Je koopt een reading en maakt een afspraak via de contact pagina. Daarna krijg je huiswerk, zodat we de engel optimaal kunnen laten werken, ook beschrijf ik hierbij je persoonlijk astrologie, westers en Chinees. 

De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. Door voorkennis van een bepaalde zwakte zou ziekte worden voorkomen. 

Westerse astrologie

TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water

De begeleiding van de engelen in moeilijke tijden

De aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen, met een eigen naam. Deze aartsengelen beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde. Je kunt dit proces ondersteunen met een levensboom, ook wel levensboom, bonsai boompje of feng shui boompje genoemd, ze hebben blaadjes van edelsteen. Ieder boompje heeft een ander type edelsteen met een eigen betekenis. 

De hoog gevoelige kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken, maar is heel bescheiden. Vaak doet creatieve denker er niets met zijn of haar kwaliteiten en valt vaak ten prooi aan de omgeving, die misbruik van de goed gelovige hoog gevoelige maakt, wat voor veel problemen kan zorgen in de creatieve gevoelige persoon. In korte tijd weet deze vaak beelddenker, een oplossing te bedenken voor iedereen om zich heen. Een hoog gevoelige heeft niet door, dat men ook maar de intentie heeft om misbruik van deze kwaliteiten te maken. De aartsengelen kunnen helpen om helder pad in het leven te wijzen, met verschillende diepliggende boodschappen.

Totemdieren kunnen een gids zijn in bepaalde processen en situaties. Deze ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op je spirituele groei. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen hebben vele culturen dieren beschouwd als boodschappers uit het Universum. Een specifiek dier waarvan je op een bepaald moment een inzicht en begeleiding ontvangt. Wanneer een dier je pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap voor je hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.