Lees je brein slim

Iets lezen helpt je brein gezond en actief te blijven. Dagelijks een nieuw woord leren is de meest eenvoudige manier om je hersenen te laten werken. Probeer deze nieuwe woorden te onthouden.

Opleiding cursus kiezen
Kies hier je opleiding

Wegdromen in een boek of tijdschrift, doet alles om je heen even vergeten.

Iets lezen helpt je brein gezond en actief te blijven. Dagelijks een nieuw woord leren is de meest eenvoudige manier om je hersenen te laten werken. Probeer deze nieuwe woorden te onthouden. Je zal merken dat het na een tijd eenvoudiger wordt woorden te onthouden, door lezen krijg je ook inspiratie en zo kan het zijn, dat je daardoor een nieuwe weg inslaat, een weg waar je van droomde, maar nooit werkelijkheid werd

Digitaal biedt ook vele mogelijkheden, van digitaal lezen krijg je geen lamme armen. Ook handig voor in de trein, als je bijvoorbeeld naar je werk of een dagje weg gaat. Een e-reader is een handig digitaal apparaat om overal digitale boeken te lezen. Ideaal voor onderweg, op het strand, in bed of waar dan ook.

EreadersEreaders

We hebben in het leven allemaal idealen, we dromen vaak van kansen, niet alleen als we jong zijn, maar ook als je de 60 gepasseerd bent. Leren houdt je hersenen scherp. Een opleiding of cursus kan helpen deze idealen waar te maken en is nog goed voor het brein ook. 

Met een Leeslamp heb je altijd een (geheime) lichtbron. Als de leesnood het hoogst is, is de redding nabij!

Delen