Totemdieren als innerlijke gids, medicijnwiel Indianen

Totemdieren functioneren als gids in bepaalde leerprocessen, de ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groeiprocessen en ontwikkeling. De medicijndieren zijn op aarde in een gedaanteverwisseling en verbonden met de aartsengelen via auraenergie om mensen te helpen. De krachtdieren assisteren ons bij onze levensopdracht tezamen met westerse en Chinese astrologie, zodat persoonlijke karakter optimaal wordt benut.  

Totemdieren, gids, Wiel, leven

Als een totemdier ons pad kruist en een boodschap voor ons heeft

De reistotems hebben door de hele geschiedenis van de mensheid heen al naam, vele culturen beschouwen de dieren als universumboodschappers. Wanneer een dier ons pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap voor ons hebben. De totemboodschappers kunnen plotseling verschijnen en maakt veel indruk tijdens de ontmoeting, ze komen met praktische adviezen of een noodsignaal. De inzichtsignalen kunnen levens veranderend werken en helpen bij ascendantverandering.

Een leerzame speurtocht voor kinderen en ouders

De Indianen maken veel gebruik van totems en dierverschijningen die als medicijn en als spirituele helper kunnen worden gezien. Er zijn 12 astrologische dierenriemtekens die gebruikt kunnen worden bij de 12 verschillende Indiaanse-totemdieren. Een speurtocht met indianentent of stoeltjes in cirkelvorming, met vragen over of aan de daadkrachtdieren is super leerzaam voor kinderen en ouders.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Het Indiaanse medicijnwiel als cirkel van het leven

De sterrenkunde is een eeuwenoud systeem, gebaseerd op het Indiaanse-medicijnwiel, het wiel is een cirkelvormige krachtplaats. De krachtplaats-ring die de cyclus van het leven voorstelt, zien we ook terug in de chakra’s als wielen van het lymfatisch-systeem Het ronde rad kan ook gezien worden als  macht en kennis en heeft een zelfmanagementvermogen om iets te doen. Deze leerkennis die we over ons zelf kunnen verwerven, door de manager over ons zelf te zijn.

Het ronde rad kan ingezet worden om krachtverlies terug te vinden

Zo hoort het Edelhert bij tweelingen, weegschaal- Otter, Waterman – Leeuw,  schorpioen – Specht, kreeft – Uil – boogschutter – Valk,  ram – Wolf – vissen – Zalm,  Leeuw – Paard, Maagd – Bruine beer, Steenbok – kip. Het passende totemdier kan veranderen tijdens verschillende veranderingen in het leven. Dat hangt af van welke begeleiding we op dat moment in het leven voor zelfontwikkeling nodig hebben. Een diertotem kan geborgenheid geven, door met het innerlijke dier te knuffelen. 

Totemdieren als gids

Deze krachtdierontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. De medicijndieren zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. De diergidsen waarvan we op een bepaald moment, inzichten en begeleiding ontvangen.
Soort dierOmschrijvingInformatieCreatieve coaching
✅ Adelaar 🦅✅ Symboliseert de kracht 📌 Lees meer...📌 Over Wilskracht, lees meer....
📌 Bij 🐝✅ Symboliseert de strijdkracht 📌 Lees meer...✅ Het geheim van beiennectar 📌 Lees meer...
📌 Duif ✅ Symboliseert de vrede 📌 Lees meer...✅ Harmonie creëren, 📌 Lees meer...
✅ Edelhert 🦒✅ Symboliseert helende krachten 📌 Lees meer...
✅ Eend 🦆✅ Symboliseert de hoog gevoeligheid 📌 Lees meer...
✅ Eekhoorn✅ Symboliseert de rust 📌 Lees meer...
✅ Gans ✅ Symboliseert de nieuws en gevaar ⚠️ 📌 Lees meer...
✅ Hond 🐶✅ Symboliseert de bescherming 📌 Lees meer...
✅ kat 🐱✅ Symboliseert de helderziendheid en magie 📌 Lees meer...
✅ Kikker 🐸✅ Symboliseert de Geboorte en wedergeboorte 📌 Lees meer...
✅ Konijn 🐰✅ Symboliseert intuïtieve boodschappen 📌 Lees meer...
✅ Kraai✅ Symboliseert schaduwgids, licht in het donker 📌 Lees meer...
✅ Leeuw 🦁✅ Symboliseert overwinningsgeest 📌 Lees meer...
✅ Lieveheersbeestje 🐞✅ Symboliseert geluk, is tegen geweld 📌 Lees meer...
✅ Otter ✅ Symboliseert eigen stijl, creatief 📌 Lees meer...
✅ Paard 🐎✅ Symboliseert levenskracht 📌 Lees meer...
✅ Rat 🐀✅ Symboliseert gevoelig, intelligentie 📌 Lees meer...
✅ Reiger ✅ Symboliseert passie 📌 Lees meer...
✅ Specht ✅ Symboliseert verzorging 📌 Lees meer...
✅ Teek✅ Symboliseert de zelfzorg 📌 Lees meer...
var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1679414622455", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000038011718","familyId":"","siteId":"1021463","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"Harry%20Potter%20-%20Interactieve%20Uil%20Hedwig%20-%2027cm%20...","linkSubId":"Totemdieren%20tabel"};" rel="noopener" target="_blank">✅ Uil 🦉✅ Symboliseert wijsheid 📌 Lees meer...
✅ Valk 🦅✅ Symboliseert bijzondere gebeurtenis 📌 Lees meer...
✅ Vlinder 🦋✅ Symboliseert transformatie 📌 Lees meer...
✅ Wolf ✅ Symboliseert evenwicht 📌 Lees meer...
✅ Zalm✅ Symboliseert durf 📌 Lees meer...
✅ Zwaan ✅ Symboliseert de inspiratie 📌 Lees meer...
✅ Aartsengelen kaartlegging

➡️ Koop kaartlegging
➡️ Spirituele wandeling, met inspiratiecoach, stel een vraag➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📥🦋 Speurtochtconsult 🚶‍♂️

✅ Totemdieren en gidsinformatie

Een robot hond of kat, een goed alternatief als een echt dier geen optie is

Niet iedereen kan een dier aanschaffen, een alternatief kan dan een interactieve kat of robothond zijn. Deze geweldige robothuisdieren zien er niet alleen levensecht uit, maar gedragen zich ook zo, compleet met rustgevend gespin als een echte kat! Ze hebben een lekkere zachte vacht, reageert op beweging, maar ook op aaien en kroelen.

Vlierstruiken cirkel van veiligheid, acceptatie, ontwikkeling en herstel

In Nederland werd de struik als beschermgodin gezien voor het huishouden als  “Vliermoeder”. Ze bood bescherming, verdreef negatieve krachten, bood troost en bevorderde herstel voor elk huis waar ze geplant werd. De vlier helpt ons van opgedane kennis wijsheid te maken en betekend letterlijk de cirkel van het leven. Aan verandering ontkomen we niet, door het accepteren van bepaalde situaties kunnen we er alleen het beste ervan maken en dat is dan ook wijs. 

De bovennatuurlijke kracht van de cirkel en de feeën

Het leven is steeds in beweging, waar het ene eindigt, begint het andere. Als vlieren in een cirkel groeien, dan is dit een bijzondere krachtige feeën plaats voor bescherming. Een fee is een vrouwelijke mythologische figuur die bovennatuurlijke krachten bezit, voornamelijk voorkomend in de Keltische mythologie. 

De vlier beschermde het gezin tegen identiteiten en muggen en hield virusinfecties buiten

De bekendste van deze huisgeestencirkel zijn dwergen, elfjes, kabouters, gobelins en trollen, de gnomen zouden in dak-sparren wonen. Vroeger werd bij elke woning een vlierbessenstruik gepland en beschermde het gezin tegen intensiteiten en insecten tegen virusinfecties. De vlierheester weerde vliegen, omdat muggen de vlier mijden.

De beschermde werking van de vlier tijdens het sterfproces

De vlierbloesem werd ook gebruikt tijdens het sterfproces om zieltjes te begeleiden naar schaduwland, waar rouwkoetsen nog vlierhouten handvaten hadden. Lange tijd werden overledenen beschermd met vliertwijgjes om ze te beschermen tijdens de reis van de aarde naar de hemel. Het kwaad werd op deze manier op afstand gehouden.

De vliercirkel kent magische krachten

De magische krachten van de vliercirkel wordt gebruik tegen het verdrijven van negatieve krachten, de bovennatuurlijke mysterieuze visioenen. De zintuigelijke contactmomentjes en beeldverschijningen lijken van andere aurazintuigen af te komen, die een aardswezen zoekt als engelenbegeleider. De visioenwaarnemingen dienen als inspirerende boodschap-overbrengingen, als voorbeeld kan het zijn dat men een kleinkind niet mag zien en het vlierhout om hulp vraagt.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Een route uitstippelen met een speurtochtconsult om eigen wijsheid te activeren

Met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het misgelopen pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar wordt met een speurtochtconsult.

Salie wordt in indiaanse ceremoniën gebruikt vanwege de zuiverende kracht bij het reinigen van de auraomgeving. Bij salieverbranding worden eveneens de lucht, geest en gedachten gezuiverd door stilte en rust. Zet huisreiniging  wel een raam open, zodat deze vervuilde energieën weg kunnen stromen. Witte smudge-salie betekend letterlijk smeulend vuur, het is een volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook. De rituele plechtigheid die bij de indianenvolken wordt gebrand.

Planten, bloemen, dieren en zelfs elk grassprietje hebben aurakrachten volgens Indianen

Volgens de visie van Indianen leven er in de microkosmos als planten, diersoorten, rivieren, bloemen en planten aurakrachten. De windrichtingen, de aardbol, zon en de maan spelen hierin een belangrijke rol. Het heilig vuur wordt gemaakt in zweethutten en wordt afgedekt met wilgentakken, waarna over roodgloeiende stenen water wordt gegooid en zo ontstaat stoom in de zweet-hut. Er worden liederen of dankbaarheden uitgesproken en er wordt gevraagd om steun.

De steunvragen zijn voor mensen die ondersteuning nodig hebben

De zuiverings-hut is bedoeld om auraenergieverlies te herstellen, de verbinding van deelnemers in de cirkel kunnen zo het hartchakra openen. Lotgenoten staan op deze manier in verbinding met elkaar als broeders en zusters, door te zingen ademen we vanuit onze buik. De kracht-hut wordt weer verlaten als vreugde en verbondenheid is ontstaan met de natuur

De buikademhaling maakt de middenrifspier sterker en voorkomt hyperventilatie

De buikademhaling is goed voor ons middenrif, dat na elk zanggeluid naar beneden gaat en dat geeft de longfunctie ruimte. Met de stem muziek of geluiden voortbrengen, maakt de middenrifspier sterker voorkomt hyperventilatie, waardoor een burn-out mogelijk kan voorkomen. Een regelmatige stressverhoging houdt glucose vast in de celkernen, waardoor de pancreas steeds insuline aan moet maken. Insulinemoeheid kan aan het begin staan van een koolhydratenverslaving.

De koolhydratenverslaving kan leiden tot zuuroprispingen en middenrifzwelling

Het belang van een goede huidverzorging

De huid is het grootste orgaan en daarom is een goede huidverzorging belangrijk om ziektekiemen te weren, overtallig vocht af te scheiden. Ons vel regelt d.m.v. de bloedvaatjes ons lichaamstemperatuur en het maakt voor ons vitamine D aan uit zonlicht. Het reinigen kan doormiddel van een parfumvrije reiniging, verzorging door een goede verzorgende dagcrème. Onze oksels verzorgen we het beste met een deo zonder aluminium, onze mond zonder teveel fluor. 

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste bescherming✅ Slijmvliesanalyse, krijg inzichten om het beschermde epitheel van de huid en darmen te beschermen

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding, want niemand is hetzelfde, er bestaat geen standaard behandelplan. De praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-outklachten of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage en een speurtochtconsultatie.