...

Waarom Balans-lifestyle

Mijn naam is Alie Vos-Doller, Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige, met als extra, chakra en Aura kleuren onderzoek, loopbaan, opleiding en hobby advies, ze hebben allemaal één woord gemeen en dat is “balans” en zo ontstond ook: Balans-lifestyle

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd, hoe diverse ziektebeelden ontstaan en hoe ik ze positief kan beïnvloeden door het innemen van voedingssupplementen, voeding & kruiden. Diverse boeken las ik en onderzocht vele aandoeningen, mede omdat ik als ervaringsdeskundige van verschillende aandoeningen door het leven ging. En met deze kennis op zak, besloot ik in 2010 opleidingen te gaan volgen.

Biografie: Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen, dat ik ze ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat ik ook deed, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie, tot een burn-out, ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden.Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren, immers werkte ik parttime en die kans zou ik niet snel meer krijgen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie: Orthomoleculair Suppletie adviseur, daarna voedingsdeskundige en toen chakra & aura healing en volg nog altijd vervolgcursussen om de ontwikkelingen in mijn vak, goed te blijven volgen, daarnaast heb ik een studie time management gevolgd, evenals mijn cursus chronisch medicijngebruik & de darm, die ik intussen beide met positief resultaat heb afgerond. Ik werkte tot begin 2018 nog parttime naast mijn bedrijf, maar per 20 februari 2018 kwam daar een einde aan, ik heb ontslag genomen bij mijn werkgever en ben volledig zelfstandig verder gegaan als ondernemer. 

Als ondernemer is het mijn taak, om mijn bedrijf te voorzien van de financiële middelen en daarom bedacht ik naast Albican, een manier om mijn bedrijf Balans-lifestyle te sponsoren Om consulten zo goedkoop mogelijk te houden, tijd voor onderzoeken te doen, het bijhouden van mijn websites enz. 

Iedereen sponsort Albican, door artikelen te delen. te kopen, consulten bij mij te kopen, maar ook kunnen bedrijven Albican sponsoren. Informatie sponsoren als bedrijf

Delen