...

Nieuws over onze gezondheidszorg

Goed voor jezelf zorgen, betekent ook, dat jij je eigen grenzen kent. Een uitspraak, waarvan velen denken: Ja, ja… Dat wil ik wel, maar dat kan niet. Er zouden meer handen in de zorg moeten komen en minder mensen, die zich alleen maar bezig houden met commerciële doeleinden.

De volgende reacties ontving ik op mijn tekst en dat is inmiddels een jaar geleden 

 

Te weinig personeel in  ziekenhuizen, deze job moet je met hart en ziel doen. Ik denk dat er vele op je neerkijken betreffende het geen wat je doet voor beroep. In sommige rusthuizen, worden Roemeense ingezet of andere die de taal niet machtig zijn. En elke oudere of senior, dient per maand 2400 euro neer te tellen. Waar gaat dit naartoe? reactie van MvL

Overleden moeder

Mijn moeder is overleden op 6 december 2000 en in de zomer ervoor werd het al heel veel slechter, pap uit de supermarkt in plaats van. voedzame uit de keuken, geen tijd meer voor even bij iemand zitten en ermee praten en nog veel meer. Foute indeling bij hulp overdag, warme dag en om 4 uur had nog niemand iets te drinken gehad omdat er geen personeel op de vloer was. Schandalig. Ga niet nog meer opnoemen want ik ben nu al weer zo boos en verdrietig en als het niet zo erg geweest was, zou ik dat nu toch niet meer zo voelen. Sterkte voor iedereen die in de zorg werkt en het beste met de mensen voor heeft en er niets aan kan doen dat het zo slecht gesteld is met de manier waarop ze hun werk moeten doen en het graag anders zouden willen. Voor 2000 was misschien niet alles beter, maar wel een stuk menselijker. reactie van M.D. 

 

 

 

Delen