Witte kool bij pijnklachten

Witte kool als eerste hulp, bij pijnklachten, de witte kool van nog geen één euro, zou pijn kunnen verminderen, waarover de volksgeneeskunde, maar ook Oma weet raad het advies geeft. Het gaat om de positieve werking van koolbladeren, die zouden kunnen helpen bij kneuzingen, snij en schaafwonden, rugpijn, ontstekingen van de nagelriemen, pijn bij gordelroos en gewrichtspijn. 

Witte kool, pijnklachten, verstuikingen, kneuzingen, vallen, koolsap, voetbad, ontspanning

De witte koolbladeren en een betere doorbloeding van ledematen

Witte kool kan ook helpen bij een betere doorbloeding van voeten en andere ledematen, reinig altijd eerst de pijnplek. Wonden dienen eerst ontsmet te worden met een parfumvrije lotion, of Betadine zodat de bacteriën niet in diepere huidlagen komt. Bacterie-infecties kunnen kunnen zich voortplanten in allerlei voedingsbodems. 

Bacteriën schuilen graag in dood organisme, glucose en eiwit

Omschrijving hoe de koolbladeren te gebruiken

Je neemt de verse koolbladeren uit het midden van de kool. De dikke nerf in het midden van het blad haal je eruit. Ga een paar keer met een deegroller of een fles over de koolbladeren, zodat ze wat slapper worden en het sap van het koolblad zichtbaar wordt. 

Zet het blad vast met rekverband of zwachtels

Leg ze nu op de pijnlijke plaatsen en om de bladeren beter op de plek te houden, wikkel je er een rekverband losjes om heen. Gebruik de zwachtel als verband om het koolblad op zijn plaats te houden bij verstuikingen en sportblessures.

Koolblad droger geworden, huid laten ademen en opnieuw verbinden

Op het moment dat je merkt, dat het koolblad droger wordt, dus het sap in de huid is getrokken, neem je een nieuw stuk en herhaal je dit. Doe dit alleen overdag en neem af en toe ook een pauze om je huid weer op adem te laten komen.

Na de adempauze zwachtel de plek opnieuw

Herhaal daarna het zwachtelen van het koolblad recept opnieuw. Bij wonden, doe je eerst een steriel gaasje en daarna pas het koolblad. Aan te raden is altijd een arts te bezoeken om de wond te laten bekijken, vraag of reinigen met Betadine in dit stadia voldoende is. De jodiumhoudende reiniging is te verkrijgen in vloeistof of een zalf.

Pas op! bescherm de huid tegen vuil

Zorg ervoor dat de huid altijd goed gereinigd is, anders trekt het vuil mee de bloedbaan in. Het klinkt logisch, maar we moeten er maar om denken. Overleg met een arts als er medicatie gebruikt wordt, als de schaaf en snijwonden niet beteren. 

Witte koolbladeren kunnen mogelijk helpen bij cellulitis

Zo kunnen de witte koolbladeren ook ingezet worden bij cellulitis (onderhuidse huidinfectie) en pre-diabetes. Voordat je met de kool begint, reinig de wond grondig met een parfumvrije lotion. Het kan de doorbloeding verbeteren, natuurlijk gaat dat nooit zonder de noodzakelijke beweging. Voetverzorging is uiterst belangrijk bij diabetes.

Cellulitis en eiwitopstapeling

Cellulitis wordt meestal veroorzaakt door Staphylococcus of Streptococcus en kunnen veel andere bacteriën veroorzaken, door de oedeemvorming. De eiwitafvalstoffen kunnen zich opstapelen in de huid en slijmvliezen en gaan infecteren.

Bacteriën hebben meer kans bij Insectenbeten en krassen

Een meer recente veel voorkomende oorzaak is MRSA (methicilline-resistente staph aureus), die zeer moeilijk te behandelen is omdat het niet reageert op de meeste antibiotica. De oorzaken kunnen veroorzaak worden door een insectenbeet, dermatitis, een eerdere operatie of incisie, zweren, droge huid of dierlijke beten.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

Voorkom voetproblemen

Voeten, ze dragen ons lichaamsgewicht en verdienen een goede verzorging, voorkom voetproblemen bij diabetes en oedeem door ze te verzorgen. Via een voet-reiniging kunnen we proberen, het bloed en lymfevatenstelsel aan te zetten tot het verwijderen van afvalstoffen. De voet-detox is de meest veiligste voetreiniging.

De wortelchakra staat in verbinding met de bloedcirculatie, een overleving gevecht, onveilige en besluiteloze situaties, hinderen het gedachteleven. Het stuitchakra bevind zich aan de onderkant van de ruggengraat waar zenuwpunten verbonden zijn met het ruggengraatmerg en de nervus-vagus. Het merg produceert het vluchthormoon.