De geboorte van een kindje

Negen maanden zwanger zijn is ongeveer gelijk aan 40 weken in verwachting zijn. Dit meestal het moment van de uitgerekende datum. Tijdens de negende maand van de zwangerschap is het zwangerschapsverlof ingegaan. Dat is nodig omdat de moeder rust nodig heeft voor energie om haar bevalling aan te kunnen. 

Geboorte, kindje, rollen, opa's, oma's, ouders, moeders, vaders, vrienden, familie,

De rol van moeders en pappa’s, oma’s en opa’s veranderen

Net als het verwachte kindje, wordt er een nieuwe rol, voor iedereen geboren. Regelmatig contact tussen jullie kind en opa’s en oma’s, zussen, broers, vriendinnen en vrienden zorgen voor een hechte band en een vertrouwd gevoel. Familie en vrienden zijn waarschijnlijk minder streng dan de nieuwe ouders zelf en wordt er veel plezier gemaakt. 

Opvoeding een intensief leerzaam traject

Terwijl opvoeding spiritueel gezien een leerzaam traject is en soms voor veel conflicten met ons zelf kan zorgen, daar zijn opa en oma, andere familieleden en deelgenoten een soort speciale vriendjes voor een kind. Dit kan betekenen dat jullie kindje sommige geheimen of problemen makkelijker deelt met de grootouders dan met de ouders. 

De voorbereiding op het gezinsleven al vanuit mama's buik

De ziel communiceert al met de ouders, nog voor de geboorte, om zich voor te kunnen voorbereiden op het leven in het gezinsleven en hun omgeving. Wij zouden de baby en ons kind, hier veel meer in kunnen steunen als wij onszelf hier meer van bewust zouden zijn. Er is opvoedondersteuning beschikbaar voor de aanstaande ouder, genaamd methode van Triple P””.

Een band opbouwen met familie en vrienden kan ook via internet

Het is in het belang van jullie kindje, een band op te bouwen met familieleden. Wonen die ver weg dan is de skype of zoom een prima oplossing. Leer een kind bijvoorbeeld veilig en vertrouwd omgaan met videobellen, dat is de moderne tijd, waarbij er tijdens een online spelletje contact kan zijn.

Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en de opvoeding. Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft (reïncarnatie). Het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben. Nog de fasen van de opvoeding moet doorlopen en men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”. 

Je kent iemand in je leven en je voelt een enorme verbondenheid, telkens als je aan hem of haar denkt, lijkt het of de wereld op z’n kop staat. Je denkt continu aan deze persoon en vooral de band tussen jullie houd je bezig. 

Houd contact met gelijk gestemde voor spirituele groei

Met die focus in het leven verandert ook veel in onszelf. Als er onrust in het leven is, kan dit gevoel opleveren van wanhoop. Het is een wisselwerking tussen darmen en hoofd, de hele dag door, terwijl we proberen uit te vogelen wat deze tweelingziel connectie betekent, kunnen buitenstaanders ware stoorzenders worden.

We behoeven ook niet met iedereen een goede band te hebben, dat is niet nodig en het helpt ons ook niet verder. Durf daarom los te laten als het diep van binnen beter voelt. Dat creëert ruimte en een een gezonde band, voor mensen die beter bij ons passen, maak compromissen, kijk wat wel mogelijk is. Een bepaalde bezigheid als een hobby, kan een gezonde verbinding met elkaar stimuleren.

Hobby - Man cave - Woman Cave, ruimte voor ons zelfs

Er zijn vele hobby’s, die het leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze en met passie bezig en kan zelfs leiden tot een beroepskeuze, zoals in astrologie vaak naar voren komt. De Oosterse geneeskunde wijst ons de weg, om auralichaam en geest rust te geven
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleidingHulpmiddelen
✅ KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige✅ Astrologie
✅ Meditatie en spiritualiteit✅ Aartsengelen
✅ Fotograferen en beeld denkenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

✅ Gamen en e-readersGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
✅ Wandelen en speurtochtenLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
✅ Gezondheid en kennisoverdrachtParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente✅ Eiwitten en het denkproces
✅ Informatie over hobbymogelijkheden✅ Missie kennis✅ Ascendantberekening astrologie, koop hier..✅ Derde oog onderzoek