Opleiding en beelddenkers

Beelddenkers zetten allerlei situaties op volgorde, met niet-talige middelen. Ze zien beelden van gebeurtenissen en handelingen, waarin meerder mogelijkheden naast elkaar zichtbaar worden, op elkaar inwerken en een betekenis geheel vormen. Mensen die vaak moeite hebben om de juiste baan te vinden, hebben dikwijls creatieve ideeën of ongebruikelijke bevindingen over beroepsinhoud. 

Beelddenkers, opleiding, beroep, gevoeligheid, woorden, beelden, transformatie, ideeën,

De ruimtelijke denkers creëren vaak eigen beroepen, door goed op eigen gevoel te vertrouwen. Misschien is het daarom dat, wat een creatiever persoon, buiten de bestaande paden durft te treden. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig unieke zelf te zijn. Helaas is er vaak geen oor na deze creatieve persoonlijkheid en gaan zijn of haar ideeën verloren, met tot gevolg, verveling. 

Minder stress en meer energie door te leren

Leren is onverbrekelijk verbonden met het geheugen en het brein. Het leren van een tekst en daarover nadenken helpt om het  concentratievermogen te trainen en te onthouden, waardoor er ook andere taken meer geconcentreerd kunnen worden uitgevoerd. Zo zouden we kunnen zeggen, leren helpt ons aan een beter geheugen en het verminderd ook nog stress en geeft meer energie.

Volg de opleiding Wandelcoach en maak intensief kennis met een van de meest effectieve coachvormen ooit. Al wandelend vinden we rust. Gesprekken verlopen vaak beter tijdens een wandeling. En mensen die de natuur intrekken om hun hoofd leeg te maken, komen vaak tot unieke inzichten. Dit maakt wandelcoaching een van de meest effectieve coachvormen ooit!

Elke cel, elk weefsel, elke spier en elk orgaan worden krachtiger en steviger. Nieuwe zuivere, gezonde cellen en weefsels worden zonder problemen gecreëerd. Zuurstofrijk bloed ontstaat door diep adem te halen. Het maakt het lichaam warmer, geeft jou meer weerstand en zorgt voor een goede voedselvertering en afvoer van afvalstoffen. Ga dus naar buiten, kom in beweging en zuiver je bloed.

Volg de opleiding Burn-out coach en leer mensen helpen bij het voorkomen of verhelpen van een depressie. Steeds meer mensen lopen rond met chronische stressklachten. Te veel stress en te weinig rust, zowel thuis als op het werk, kan leiden tot overspannenheid en tot chronische vermoeidheid.

De darmen hebben kracht nodig, om voedingsstoffen op te nemen

In perioden van lichamelijke of geestelijke spanning en stress vervult de milt een belangrijke rol. Zodra de hersenen een groot probleem als tijdsdruk of irritatie signaleren, willen ze dit probleem oplossen en daar hebben ze energie voor nodig. De daadkracht lenen de hersenen vooral van de darmen. Als de soort telefooncentrale “hersen-darm-as” te weinig neurotransmitters ontvangt, gaat het mis.

Vrijwel elk kind houdt van knutselen en bouwen. Kinderen kunnen zo hun creativiteit ontwikkelen en ontdekken meer over zichzelf en de wereld om hen heen. In de opleiding Creatief werken met kinderen leer je kleintjes hierbij te begeleiden. Door het creatieve proces te volgen en het eindresultaat te analyseren, krijg je inzicht in de psyche en het welbevinden van het kind. 

Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft (reïncarnatie). Het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben. Nog de fasen van de opvoeding moet doorlopen en men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”. Kan dit gevolgen hebben voor de ontwikkeling voor het kind.

Word Massage- en voetreflextherapeut en bied cliënten een unieke behandeling! Dit studiepakket bestaat uit de volledige cursussen Holistische massage en Voetreflextherapie. Wanneer je beide therapievormen combineert, zorg je voor optimale ontspanning en heling van jouw cliënten. Met instructie-video’s!

Ze dragen onze complete lichaamsgewicht en verdienen een goede verzorging. Help de voeten om voetproblemen bij diabetes en oedeem te verzorgen. Via een voet detox kunnen we eenvoudig proberen het lichaam te reinigen en de afvalstoffen proberen te verwijderen. Een voetenbad met daarin een lekker rustig kabbelend water met koolsap brengt het lichaam tot rust.Vrijetijdsbestedingen als koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen, diamond paintings en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig. Veel hobby’s kunnen thuis gedaan worden, soms wordt daar dan ook een speciale hobbykamer voor ingericht, niet zelden op een zolder of een woman cave of man cave.

Hobby - Man cave - Woman Cave, ruimte voor ons zelfs

Er zijn vele hobby’s, die het leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze en met passie bezig en kan zelfs leiden tot een beroepskeuze, zoals in astrologie vaak naar voren komt. De Oosterse geneeskunde wijst ons de weg, om auralichaam en geest rust te geven
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleidingHulpmiddelen
✅ KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige✅ Astrologie
✅ Meditatie en spiritualiteit✅ Aartsengelen
✅ Fotograferen en beeld denkenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

✅ Gamen en e-readersGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
✅ Wandelen en speurtochtenLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
✅ Gezondheid en kennisoverdrachtParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente✅ Eiwitten en het denkproces
✅ Informatie over hobbymogelijkheden✅ Missie kennis✅ Ascendantberekening astrologie, koop hier..✅ Derde oog onderzoek

Opleiding, hobby advies op basis van westerse en Chinese astrologie d.m.v. een ascendanten berekening, hierin wordt een CV mee genomen, omdat kennis door de jaren heen belangrijke informatie kan bevatten. Zo kan het helpen om een geschikte  baan te vinden, een opleiding volgen of om een bedrijf te starten, vanaf de aller eerste stap om succesvol aan een nieuwe toekomst te werken.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

In korte tijd weet de beelddenker, een oplossing te bedenken

Een beelddenker of de fijngevoelige mens, ziet in één oogopslag het geheel, alle informatie rondom een situatie, komt in één keer binnen. Super handig als we zo’n snelwerkende persoonlijkheid kennen, nooit meer een probleem zo moeilijk, of er wordt wel een oplossing bedacht. Een hoog gevoelige heeft niet door, dat men ook maar de intentie heeft om misbruik van deze kwaliteiten te maken. 

Door de druk die men ervaart, kunnen de beelden minder worden

Tot men moe wordt en de kwaliteit van beelden minder worden en de wilskracht achteruit gaat. De eenzaamheid toeslaat en de peinzende hoofdpijn, de stille getuige worden van spiegelende en projecterende beelden die verwarrend zijn.