Gordelroos en Goudsbloem zalf

Gordelroos is vaak zeer pijnlijk, de pijnen kunnen overal voorkomen, als het in de nek of rug voor komt, denkt men meteen aan een hernia, of als de pijn meer onder in je buik zit, dat het niersteenkolieken zijn, de pijn is echt heel overheersend en daarom ook wel zenuwpijn genoemd. Pas als de vlekken of blaasjes zichtbaar worden en een arts bezocht wordt, krijgt men een vermoeden van Gordelroos.

Gordelroos, waterpokken, herpes zoster, goudsbloemzalf

Gordelroos en de relatie met waterpokken

Gordelroos symptomen komen meestal voor aan een kant van het gezicht of lichaam en wordt ook wel herpes zoster genoemd. Mensen die gordelroos krijgen hebben in hun jeugd waterpokken gehad, en dragen het virus nog steeds bij zich in hun lichaam. Soms kan een parfum houdende deodorant een trigger zijn.

Na genezing van de waterpokken blijft er wat virus achter in de zenuwbanen naast de wervelkolom of in de zenuwen van het gelaat, dit vlamt vaak op bij vermoeidheid, uitputting en een sterk verminderde weerstand. De plek waar de hevige pijnen zijn, zien we later terug als er blaasjes en vlekken ontstaan met zwelling bij de lymfeklieren, soms opkomend onder de oksel.

Tip! Ga je wassen met Betadine

Tip: Ga je wassen met Betadine, en smeer er daarna goudsbloem zalf op, dit kan helpen om de pijn te verzachten. Betadine Oplossing ter voorkoming en behandeling van infecties van kleine brandwonden, snij- of schaafwonden en andere huidbeschadigingen. Probeer ook eens de krachtige werking van porpolis.

Goudsbloemzalf en huidproblemen

Goudsbloemzalf is een universeel middel bij bijna alle huidproblemen. De zalf biedt bescherming voor droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Als een beschermende en herstellende vette crème is ze geschikt voor de dagelijkse behandeling van handen. In de winter biedt de zalf volwassenen en kinderen een directe bescherming van de huid tegen bevriezing. Ze kan ook helpen bij snij-, schaaf- of brandwonden en bevordert de wondgenezing.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Goudsbloem bevordert het herstel van littekens en wonden

De zalf kan ook werken bij niet helende wonden en bevordert het herstel van littekens. Goudsbloemzalf kan ook gebruikt worden voor massage. Regelmatige zachte massage van de enkels tot aan de knieën heeft een gunstig effect op de bloedvaten van de onderste ledematen, verzacht bij spataderen en verlicht de pijn in de benen.

Zelf goudsbloem zalf maken.

Een bakje, ongeveer 200 gram Goudsbloemen (alleen de bloemen, geen stelen).  In totaal 200 gram van Aloë Vera gel en kokosvet, 10 gram bijenwas, 8 druppels vitamine E olieBreng de goudsbloemen met het kokosvet net niet aan de kook en laat het op zeer laag vuur 30 minuten al roerend een mengsel worden. 

Laat het mengsel één nacht afgedekt staan. De volgende dag opwarmen en het mengsel door de zeef halen, voeg dan de Aloë Vera gel, bijenwas, 8 vitamine E olie toe, je kunt het geheel in een blender doen, om het goed te laten mengen. Doe het in steriele potjes, doe er een stikker op met een datum, het is een half jaar houdbaar. 

Was je eerst met de betadine, bij voorkeur in een bad, daarna grondig afspoelen en met goudsbloem zalf insmeren, het zal de pijn mogelijk verzachten. 

de witte kool van nog geen één euro, zou pijn kunnen verminderen, waarover de volksgeneeskunde, maar ook Oma weet raad het advies geeft. Het gaat om de positieve werking van koolbladeren, die zouden kunnen helpen bij: kneuzingen, snij en schaafwonden, rugpijnontstekingen van de nagelriemenpijn bij gordelroos en gewrichtspijn. 

Ontgiften via Voeten, ze dragen onze complete lichaamsgewicht en verdienen een goede verzorging. Help de voeten om om voetproblemen bij diabetes en oedeem te verzorgen. Via een voet detox kunnen we eenvoudig proberen het lichaam aan te zetten tot het reinigen en de afvalstoffen via deze manier te verwijderen via het lymfestelsel, het is de veiligste manier voor het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.