Gordelroos en Goudsbloem zalf

Gordelroos is vaak zeer pijnlijk,  als de virusziekte in de nek of rug voor komt, denkt men meteen aan een hernia. Als als de pijn meer onder in de buik zit, wordt er aan niersteenkolieken gedacht, de overheersend kwelling wordt daardoor ook wel zenuwpijn genoemd. Pas als de vlekken of blaasjes zichtbaar worden vermoed een arts herpes zoster.

Gordelroos, waterpokken, herpes zoster, goudsbloemzalf

Gordelroos en de relatie met waterpokken

De huidaandoening komt meestal voor aan een kant van het gezicht of lichaam en wordt ook wel virale ziekte genoemd. Mensen die huidontsteking krijgen hebben in de jeugdperiode waterpokken gehad, en dragen het virus nog steeds bij zich in het lichaam. Soms kan een parfum houdende deodorant een trigger zijn.

Na genezing van de varicella veroorzaakt door het herpes-zoster virus blijft er wat besmetting materiaal achter in de zenuwbanen. Restanten van de besmettelijke kinderziekte blijft naast de wervelkolom, de zenuwen van het gelaat of de oksels sluimeren. De goedaardige infectieziekte vlamt vaak op bij vermoeidheid en een sterk verminderde weerstand

Blaasjes en zwelling bij het varicella-zoster virus

De plek waar de hevige pijnen zijn, zien we later terug als er blaasjes en vlekken ontstaan met zwelling bij de lymfeklieren, soms opkomend onder de arm. Het varicella-zostervirus kan zich verspreiden via de lucht, door hoesten en inademen. 

Tip! Ga eerst de huid wassen met Betadine

Ga eerst de huid wassen met Betadine, en smeer er daarna goudsbloem zalf op, dit kan helpen om de pijn te verzachten. De Betadine oplossing ter voorkoming en behandeling van infecties en open wondjes van de speldeknopgrote holten op ons vel. Eczema herpeticum, zijn etterende blaasjes op al een bestaand eczeemproblematiek en lijkt op het Sint-Antoniusvuur.

Goudsbloemzalf en huidproblemen

Goudsbloemzalf is een universeel middel bij bijna alle huidproblemen en kan bescherming bieden aan de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Als een beschermende en herstellende vette crème is ze geschikt voor de dagelijkse behandeling van handen. In de winter biedt het gelachtige smeersel volwassenen en kinderen een directe bescherming van de aura tegen bevriezing. 

Goudsbloem bevordert het herstel van littekens en wonden

De zalf kan ook werken bij niet helende wonden en bevordert het herstel van littekens. Goudsbloemzalf kan ook gebruikt worden voor massage. Regelmatige zachte massage van de enkels tot aan de knieën heeft een gunstig effect op de bloedvaten van de onderste ledematen, verzacht bij spataderen en verlicht de pijn in de benen.

Zelf goudsbloem zalf maken.

Een bakje, ongeveer 200 gram Goudsbloemen (alleen de bloemen, geen stelen).  In totaal 200 gram van Aloë Vera gel en kokosvet, 10 gram bijenwas, 8 druppels vitamine E olieBreng de goudsbloemen met het kokosvet net niet aan de kook en laat het op zeer laag vuur 30 minuten al roerend een mengsel worden. 

Laat het mengsel één nacht afgedekt staan. De volgende dag opwarmen en het mengsel door de zeef halen, voeg dan de Aloë Vera gel, bijenwas, 8 vitamine E olie toe, je kunt het geheel in een blender doen, om het goed te laten mengen. Doe het in steriele potjes, doe er een stikker op met een datum, het is een half jaar houdbaar. 

Was de oppervlakte van ons beschermende omhulsel  eerst met de Betadine, bij voorkeur in een bad. Spoel het ontsmettingsmiddel, daarna grondig af, breng daarna Arnica zalf aan, het zal de pijn mogelijk kunnen verzachten. 

Propolis zou pijnstillend en antiallergisch werken

Propolis is al eeuwenoud bekend en het geheim van de bijen, het kleverige hars kan helpen bij maagpijn, bacteriën, virussen en schimmels. Imkers verklaren al honderden jaren de heilzame werking van verzamelde nectar van de knoppen populieren, kastanjes en naaldbomen. Het bijenhars kan een pijnstillende en antiallergisch werken. 

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

de witte kool van nog geen één euro, zou pijn kunnen verminderen, waarover de volksgeneeskunde, maar ook Oma weet raad het advies geeft. Het gaat om de positieve werking van koolbladeren, die zouden kunnen helpen bij kneuzingen

Het stuitkoolgewas kan ook reinigend werken voor de voeten

Het stuitkoolgewas lichtgroen tot wit van kleur en kan ook helpen bij snij en schaafwonden, rugpijnontstekingen van de nagelriemen. Pijn bij antoniusvuur en gewrichtspijn, ook voor de voeten kan het koolblad reinigend werken.