...

Voeten ontgiften in voetenbad

Ontgiften via Voeten, ze dragen onze complete lichaamsgewicht en verdienen een goede verzorging. Help de voeten om om voetproblemen bij diabetes en oedeem te verzorgen. Via een voet detox kun je eenvoudig proberen je lichaam reinigen en de afvalstoffen verwijderen en wordt deze manier ook het veiligste genoemd voor het verwijderen van afvalstoffen in je lichaam.

 

Een voetenbad met koolsap, De perfecte manier van relaxen na een lange dag lopen, rennen, werken of andere inspannende activiteit. Heerlijk lekker achterover met je voeten in het water, met rustig masserende bewegingen aan je voeten om lekker tot rust te komen. Een voetenbad met daarin een lekker rustig kabbelend water met koolsap tot net boven de enkels en een massage apparaat op de bodem om die relaxte stimulans te geven wat leidt tot ontspanning. Of je het nu gebruikt tijdens het lezen van een goed boek of tijdens het kijken van je favoriete serie, het blijft een heerlijk ontspannen bezigheid en het schaadt niet om er jezelf wat langer mee bezig te houden.

De werking van kool en koolsap

Kool kan mogelijk afvalstoffen uit het lichaam trekken wat er niet in hoort. Zo kan de kool water uit opgezette gewrichten, hitte uit een ontsteking halen.  Kool kan werken door de huid heen op dieper gelegen organen en dat is interessant voor de voeten. De kool doet dit als een soort trekpleister, die al het ongewenste naar de oppervlakte trekt. Welke kool? De werking van groene kool is het meest effectief. Koop bij voorkeur biologische kool en gebruik de kool alleen als deze er vers uit ziet. Verlepte bladeren hebben geen kracht. 

Koolsap maken

  • 700 gram gehakte groene kool
  • 450 ml water

Bereiding: Kook het water in een kleine pan gedurende een half uur, hak de koolbladeren in stukken en doe de fijngehakte kool en het water in een blender. Meng het op een lage stand, stop als het water een lichtgroene kleur krijgt. Dit proces duurt ongeveer 2 minuten. Gebruik in het badje afgekoeld gekookt water en voeg daar de koolsap aan toe. Drink voldoende om de afvalstoffen af te laten voeren. Dit zelfde kun je doen met de koolbladeren zelf: Witte kool als eerste hulp bij allerlei gezondheidsklachten

Reinig je huid, zonder parfum houdend product

Hydrating cleanser is een milde cleanser met natuurlijk verkregen ingrediënten zoals appel-extract en appel aminozuren. Het ingrediënt Sodium cocoyl glycinaat is een milde reiniger die hypoallergeen is en niet irriteert. Maakt de huid schoon en zacht, zonder uit te drogen.

Propolis crème, een goede keus voor je huid

Aloe Propolis crème ondersteund het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid. Een bescherming voor iedere dag.

Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *