...

Kristal Shop

Kristallen om je energie te balanceren en de connectie met je ziel mogelijk kan herstellen, om je leven te helen. Elk Kristal heeft specifieke energieën en werken daardoor zuiverend en versterkend. Geven bij moeilijke situaties troost en rust.

Wil je een persoonlijke aartsengelen coaching reading

Dat kan in de praktijk en telefonisch. Reserveren gaat als volgt: Je koopt een reading kosten € 48,40 60 minuten en maakt een een afspraak per telefoon, koop hier je engelenkaart reading. Daarna krijg je huiswerk, zodat we de engel optimaal kunnen laten werken, ook beschrijf ik hierbij je persoonlijk astrologie, westers en Chinees. 

Chakra is vertaald ‘wiel’ en chakra’s zijn volgens de traditionele Indiase cultuur de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Dit kan vervolgens weer leiden tot allerlei klachten. Het is belangrijk dat chakra’s hun werk kunnen blijven doen. Zie ook Chakra en Aura kleurenonderzoek. Het lymfestelsel werkt als een soort rioolsysteem. Te veel koffiete weinig vocht, teveel medicijnen, onbalans in voedingsstoffente weinig beweging, teveel voedingssupplementen, elektromagnetische vervuiling, bewerkte etenswaren, teveel bewerkte koolhydraten en suikers, toxines in voedsel, lucht en vervuild water. 

Delen