Sportartikelen

Sportartikelen gaat over voldoende bewegen of sporten en kan zo gewichtstoename en cholesterol balanceren. Tijdens de actieve bewegingen verbrandt het lichaam calorieën, hoe intensiever de sport is, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Door sportief bezig te zijn verliezen we meer vocht, wat telkens aangevuld dient te worden om uitdroging te voorkomen.

Sport, winkel, voetbal, hardlopen, fitness, yoga, pilates, gewichtheffen, zwemmen, Tennissen, Darten, Autoracen, gamen, boxen

Sport en voeding, zijn met elkaar verbonden. Wanneer we een actief leven hebben, vragen we heel wat van het lichaam. Dat kan ontzettend gezond zijn, maar dan zijn er ook de bouw- en brandstoffen nodig om goed met die bewegingen om te gaan. Steeds meer mensen zien het belang van bewegen en kan meer beweging energie geven. 

Betere slaap door beweging, waardoor afvallen gemakkelijker wordt

De gezonde bezigheid kan ook de slaap verbeteren, en dat mogelijk weer leiden tot gewichtsverlies. Het aldoor de gewrichten en weefsel te veranderen van plaats leid zelfs tot betere prestaties op het werk. 

Voordelige sportschoenen voor u!

Beweging, stofwisseling en voeding

Een belangrijk punt mag niet vergeten worden in de spijsvertering. Achter het begrip stofwisseling schuilt niets anders dan het totaal van alle chemische processen die in ons lichaam plaatsvinden. In het algemeen wordt de stofwisseling in verband gebracht met een bepaalde snelheid: ‘Hij heeft een snelle stofwisseling, zij heeft een langzame stofwisseling. 

De chemische processen in ons lichaam kunnen van hun snelheid variëren en dit kan opgang gebracht worden door actief bezig te zijn. Kies tijdens het sporten, wel voor de juiste sportschoenen, anders kunnen er tijdens bewegen peesblessures ontstaan. 

Sport buiten en zuiver het bloed

Elke cel, elk weefsel, elke spier en elk orgaan worden krachtiger en steviger door frisse lucht. Nieuwe zuivere, gezonde cellen en weefsels worden zonder problemen gecreëerd. Zuurstofrijk bloed ontstaat door diep adem te halen. Het maakt het lichaam warmer, geeft meer weerstand en zorgt voor een goede voedselvertering en afvoer van afvalstoffen. 

De longen verwijderen in de buitenlucht afvalstoffen

Ga dus naar buiten, kom in beweging en zuiver het bloed, via de longen. Leven schenkende zuurstof dringt door de dunne wanden van de aderen. Het rode vloeistof neemt hier reuk- en smaakloos gas op en laat giftig koolmonoxidegas los.

Sportiek Reizen richt zich op de sportieve vakanties Geniet onbezorgd van een complete wintersportvakantie inclusief skipas! Er zijn skiweekendjes, last-minutes, groepsreizen als ook individuele reizen te boeken. Het is ook super leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en wellicht heeft iemand dezelfde hobby.

Bloedonderzoek voor sporters