Hobby winkel

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig. Veel hobby’s kunnen thuis gedaan worden, soms wordt daar dan ook een speciale hobbykamer voor ingericht, niet zelden op een zolder of een woman cave of man cave. Zo zijn er Hobbyist Forums of speciale buurthuizen waar de gelijkgestemde hobbyisten of bedrijven samenkomen en over een hobby met elkaar spreken, of met elkaar onderdelen uitwisselen of samen inspiratie op doen. 

Hobby, mancave, womancave, creatief, werk, opleiding

Man cave

Een man cave is een plek waar mannen hun hobby of favoriete bezigheden kunnen beoefenen. Vaak is het een zolderkamer of garage, die helemaal naar  smaak is ingericht. Een beetje ruimte kan gezond zijn en om een sterkere band en veel interactie met een partner te hebben, zo kan het zijn dat er opeens een gemeenschappelijke hobby ontstaat als de ander de ruimte krijgt om te groeien. 

GamesGames
Civas; Thuisstudies

Woman cave

Vrouwen, hebben net als mannen, eigen ruimte nodig om te ontspannen. Vrouwen zijn over het algemeen degenen die ervoor zorgen dat iedereen wordt verzorgd, met name tijdens de verzorging van de kinderen, maar vaak hebben ze ruimte nodig om voor zichzelf te zorgen. Na  de zorg periode kan er een enorme leegte ontstaan, zorg op tijd voor een eigen doel, hoe klein ook.

Hobby - Man cave - Woman Cave - Hobby en beroep

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig en maakt er soms zelfs zijn of haar beroep van.
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleiding
KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige
HandwerkenHaken

Borduren

Handwerken
FotograferenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

GamenGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
DiverseLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
VoedingParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente

Twijfel leidt tot niets, start alvast met een moodboard

We hebben in het leven allemaal idealen en we dromen vaak van kansen, niet alleen als we jong zijn, maar ook als we de 60 gepasseerd zijn. Naast je gezondheid is werk en privé net zo belangrijk, omdat plezier in je werk je voldoening kan geven en dit maakt voor ons gelukshormonen aan. Een hobby kan zoveel plezier geven in het leven en kan het leven verruimen met gelijkgestemden, waardoor er heel fijne contacten ontstaan.

Mooi en gezondMooi en gezond

Een moodboard kan helpen om inzicht te krijgen in een hobby

Soms dromen wel eens om een eigen bedrijfje te starten en denken aan een lang gekoesterde wens en hopen op het juiste moment. De reden dat het nooit wat is geworden, is vaak twijfel aan zichzelf of wat een ander ooit heeft gezegd, of er zijn andere zaken die voorrang hebben. Waarom niet alvast heel klein starten, het eerste moodboard met de wensen, 50 kleine stapjes zijn namelijk ook 1 hele grote stap.
De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. Door voorkennis van een bepaalde zwakte zou ziekte worden voorkomen, als je de westerse astrologie combineert met de Chinese astrologie, kunnen werk, loopbaan, opleiding en hobby profielen achterhaald worden. Aartsengelen kunnen ieder op het pad van het leven begeleiden.

De Chinese astrologie kent 12 dierenriemtekens en 5 elementen en yin yang. De 12 maanjaren hebben dierennamen: Rat, Os, Tijger, Haas, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken.

Ascendanten berekening

  • Berekening van Chinese en westerse teken;
  • Wat is een indicatie tot je 40e levensjaar;
  • Wat is de indicatie na je 40e levensjaar

Het gebeurt veel vaker dat er onrust is in het hoofd, de reden dat er nooit een beslissing kan worden genomen, al tijden moe en onrustig, je zou er niet aan moeten denken om dan ook nog aan een hobby te denken. Los dan eerst deze onrust op. Vooral hoog gevoelige persoonlijkheden kunnen hier last van ervaren, mede omdat zei een bron van creatieve ideeën hebben.

Een berekening ascendant laten maken

Om een goede berekening te maken van jouw westerse en Chinese teken en jouw ascendanten van beide tekens, heb ik nodig jouw geboortedatum, geboortejaar, geboorteplaats en het geboorte uur Incl. 1 uur Telefonisch gesprek of in de praktijk in Roosendaal, met op het einde van ons gesprek een gratis engelenkaart betreffende een edelsteen en engelenboodschap. 

EreadersEreaders
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *