Hobby winkel

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig. Veel hobby’s kunnen thuis gedaan worden, soms wordt daar dan ook een speciale hobbykamer voor ingericht, niet zelden op een zolder of een woman cave of man cave. Zo zijn er Hobbyist Forums of speciale buurthuizen waar de gelijkgestemde hobbyisten of bedrijven samenkomen en over een hobby met elkaar spreken, of met elkaar onderdelen uitwisselen of samen inspiratie op doen. 

Hobby, mancave, womancave, creatief, werk, opleiding

Man cave

Een man cave is een plek waar mannen hun hobby of favoriete bezigheden kunnen beoefenen. Vaak is het een zolderkamer of garage, die helemaal naar  smaak is ingericht. Een beetje ruimte kan gezond zijn en om een sterkere band en veel interactie met een partner te hebben, zo kan het zijn dat er opeens een gemeenschappelijke hobby ontstaat als de ander de ruimte krijgt om te groeien. 

GamesGames
Civas; Thuisstudies

Woman cave

Vrouwen, hebben net als mannen, eigen ruimte nodig om te ontspannen. Vrouwen zijn over het algemeen degenen die ervoor zorgen dat iedereen wordt verzorgd, met name tijdens de verzorging van de kinderen, maar vaak hebben ze ruimte nodig om voor zichzelf te zorgen. Na  de zorg periode kan er een enorme leegte ontstaan, zorg op tijd voor een eigen doel, hoe klein ook.

Hobby - Man cave - Woman Cave - Hobby en beroep

Er zijn vele hobby’s, die je leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen bekend zijn. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze met de hobby bezig en maakt er soms zelfs zijn of haar beroep van.
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleiding
KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige
HandwerkenHaken

Borduren

Handwerken
FotograferenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

GamenGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
DiverseLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
VoedingParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente

Twijfel leidt tot niets, start alvast met een moodboard

We hebben in het leven allemaal idealen en we dromen vaak van kansen, niet alleen als we jong zijn, maar ook als we de 60 gepasseerd zijn. Naast je gezondheid is werk en privé net zo belangrijk, omdat plezier in je werk je voldoening kan geven en dit maakt voor ons gelukshormonen aan. Een hobby kan zoveel plezier geven in het leven en kan het leven verruimen met gelijkgestemden, waardoor er heel fijne contacten ontstaan.

Mooi en gezondMooi en gezond

Een moodboard kan helpen om inzicht te krijgen in een hobby

Soms dromen wel eens om een eigen bedrijfje te starten en denken aan een lang gekoesterde wens en hopen op het juiste moment. De reden dat het nooit wat is geworden, is vaak twijfel aan zichzelf of wat een ander ooit heeft gezegd, of er zijn andere zaken die voorrang hebben. Waarom niet alvast heel klein starten, het eerste moodboard met de wensen, 50 kleine stapjes zijn namelijk ook 1 hele grote stap.
De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. 

Een berekening ascendant laten maken

Om een goede berekening te maken van jouw westerse en Chinese teken en jouw ascendanten van beide tekens, heb ik nodig jouw geboortedatum, geboortejaar, geboorteplaats en het geboorte uur Incl. 1 uur Telefonisch gesprek of in de praktijk in Roosendaal, met op het einde van ons gesprek een gratis engelenkaart betreffende een edelsteen en engelenboodschap. 

EreadersEreaders

Aartsengelen en astrologie om ons levensdoel te bepalen

Door voorkennis van een bepaalde zwakte zou ziekte worden voorkomen, als je de westerse astrologie combineert met de Chinese astrologie, kunnen werk, loopbaan, opleiding en hobby profielen achterhaald worden. Aartsengelen kunnen ieder op het pad van het leven begeleiden.

Westerse astrologie

TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water

Leer luisteren naar het zesde zintuig, onze innerlijke stem

Het zesde zintuig is verbonden met het voorhoofdchakra en herken de tekens die worden gegeven, door het pad samen met de aartsengelen te volgen. Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. 

Innerlijke waarnemingen worden waargenomen door het zesde zintuig, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stressloslaten van een volwassen kindrouwen om ons verleden, meer rust tot een doel in het leven te vinden. 

Veroudering en weersomstandigheden kan de huid beschadigen

Door allerlei stress situaties, veroudering  en omgevingsinvloeden kan de huid uitdrogen en vaal worden. De huid heeft een intensieve verzorging nodig die zijn werk doet en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Een pure huidgel, verzorgt de huid van binnenuit, waarbij we altijd eerst de huid reinigen met een parfumvrije reinigingsgel.

  • Een pure huidgel kan het ouder worden van de huid vertragen en soepel houden;
  • Tijdens de zomer bij extreme uitdroging van de huid kan de gel als huidhersteller tijdens koude periodes worden gebruikt en wordt snel opgenomen door de huid;
  • Drink voldoende vocht, bij teveel vochtverlies gaan we dit in het hoofdpezen en de spieren voelen, zoals bij fibromyalgie kan gebeuren. 

Doe veel ervaringen op als adviseur en distribiteur met de Aloë-Vera producten met de gratis online trainingen over de producten, om de huid maximaal vanaf buiten en vanuit binnen te verzorgen. Door de producten zelf te gebruiken ontstaan er goede ervaringen en zo is het mogelijk om van een hobby inkomsten te generen en een investering is niet nodig. Neem gerust contact op via het contactformulier of via de Whatsapp

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Het gebeurt veel vaker dat er onrust is in het hoofd, de reden dat er nooit een beslissing kan worden genomen, al tijden moe en onrustig, je zou er niet aan moeten denken om dan ook nog aan een hobby te denken. Los dan eerst deze onrust op. Vooral hoog gevoelige persoonlijkheden kunnen hier last van ervaren, mede omdat zei een bron van creatieve ideeën hebben.

Op veranderingen hopen, zonder zelf in actie te komen, is als op een vliegveld staan, wachtende op een boot. Als beelddenker zien we wel dat we er zeker van kunnen zijn, dat we onze reis zouden missen. Als we die gedachten even vasthouden en denken aan onze leeftijd, helemaal opnieuw beginnen, volwassen kinderen loslaten, het huishouding, dat een hele taak was en dan nu die hobbyopleiding of verandering van levensstijl. Ja, er is een certificaat behaald om vanaf nu manager te zijn, van eigen leven, start vandaag nog.

We hollen onszelf vaak voorbij. Van meeting naar meeting, van kantoor naar crèche, van thuis naar muziekles, van zwemles naar een ouderavond en dan tussendoor, dat eten, nog even snel naar de winkel met ons reptielenbrein op scherp, super gemakkelijk want dat doet voor ons de rest van het werk. 

Luister vooral naar eigen gevoel, mensen vertellen zoveel

We luisteren we teveel naar anderen, hoe gezellig een was op een feestje, het concert, de verjaardag, vakantie en heerlijk met vrienden op stap en wie moe is, moet alweer nee zeggen. Als eindelijk de moed bij elkaar geraapt is, dan zijn daar de overtuigende mensen, die het allemaal maar “aanstellerij vinden”. Vooral veel hoog gevoelige mensen hebben hier last van, omdat ze overal een oplossing voor weten, die wil niemand kwijt en wees eerlijk, wie wil er nu aansteller worden genoemd?

Bewerkte voeding wat ons ziek kan maken

Tegenwoordig bevat voeding lang niet altijd meer deze enzymen, omdat voeding veelal bewerkt wordt en daardoor is het voedsel tegenwoordig verarmd door chemische stoffen, conserveringsmiddelen en pesticiden die in het productieproces en het verwerkingsproces worden toegepast. Het is nodig om ons te verdiepen in gezonden voeding en hoe we dit veilig bereiden.

Kleur snijplankSoort voedsel 
RoodRauw vleesDe rode snijplank is bedoeld voor rauw vlees. En dus niet voor rauw gevogelte! Hierop kunt u bijvoorbeeld een grote ossenhaas in porties verdelen.
Blauw Vis, schaal en schelpdierenDe blauwe snijplank is voor rauwe vis. Hier kun je dus alle vissoorten op fileren en snijden.
GroenGroenten en fruitDe groene snijplank is voor alle soorten groenten en fruit: rauw of gekookt. De groene snijplank wordt veelal gebruikt aan de koude kant in de keuken.
Geel Rauw gevogelteDe gele snijplank is voor rauw gevogelte. Denk aan kip, kalkoen, duif en bijvoorbeeld kwartel.
BruinGebraden vlees en worstDe bruine snijplank is voor gaar vlees en gevogelte. Hierop kunt u bijvoorbeeld een heerlijk gare rosbief in mooie plakken snijden.
WitKaas en broodIn bakkerijen worden HACCP snijplanken met kleurcode wit gebruikt, waardoor ze geschikt zijn voor het werken met bakkers- en zuivelproducten, zoals brood en kaas.
Snijplank setSnijplank setOver de snijplank: Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
Set van 7 kleuren snijplanken, RubbermaidSet van 7 kleuren snijplanken
Vogue werktafel met HDPE snijbladwerktafel met snijblad Deze RVS werktafels van Vogue hebben als werkblad een omkeerbare snijplank. Zo heeft u veel ruimte om bijvoorbeeld groenten te snijden en vis te fileren. De snijplank is gemaakt van kunststof met een hoge dichtheid en gaat daardoor lang mee in zelfs de meest drukke en veeleisende keukens. Het stalen frame en onderblad bieden goede ondersteuning en zijn eenvoudig te reinigen. Een hygiënische unit, perfect voor professioneel gebruik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.