...

Edelstenen chakra & aura's

Een edelsteen kan je bij staan in moeilijke tijden, beter te slapen, je hebt voor elk sterrenbeeld een andere steen. De kleur die bij je past kan je door mij laten berekenen, doormiddel van een kleurentest

Een Chakra

Een chakra is een centrum van activiteit dat levensenergie ontvangt, afstemt en afgeeft. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Lichamelijke aandoeningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat de energiestroom niet goed verdeeld of zelfs geblokkeerd wordt. Ziekte en onbalans kunnen dan het gevolg zijn.  

De Aura

De aura is het energieveld om ons heen dat alleen waargenomen kan worden door een speciale camera of een helderziende. 

  • Voor mensen die nog nooit een aura hebben gezien, het is als een verstrooit licht dat je rondom een kaarsvlammetje ziet, die je ook kan zien bij de mens.
Als je als hoog gevoelig persoon en je blijft afvragen waarom je steeds zo moe bent als je met een bepaalde persoon hebt gepraat, al is het aan de telefoon, of je komt steeds moe terug als je op een bepaalde plek bent geweest, werk, school, de stad, noem maar op, dan raad ik je aan om eens bezig te gaan met gronden en het beschermen van je gevoelige systeem (je aura, je etherische lichamen). Aarden is als het ware jezelf letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond zetten. Niet iedereen is goed geaard waardoor je verschillende klachten kunt krijgen o.a. vermoeidheid, hoofdpijn, last van je darmen etc., maar mensen zijn zich daar vaak ook helemaal niet van bewust.

Smaragd staat voor onvoorwaardelijke liefde.

De edelsteen kan liefde versterken en vriendschap versterken. Smaragd opent het hartchakra en kan een kalmerend effect op emoties hebben, zoals bij verdriet bij verlies, kan de de steen steun bieden bij rouw.