Projecteren, pas op voor giftige metgezellen en misbruik

Als we een mooie eigenschap in een ander bewonderen, geven we een compliment, in een negatievere situatie ontstaat vaak aurazielenpijnprojectie. Het schouderklopje mag zeker met dankbaarheid ontvangen worden, wees voorzichtig, de enthousiasme en vrolijkheid worden vaak misbruikt en belachelijk gemaakt. De engel met gebroken vleugels wordt regelmatig op de proef gesteld met frustrerende giftige metgezellen, die haar vleugellam en monddood maken.

Projecteren, misbruik, bewonderen, compliment, schouderklopje, dankbaarheid, vleugellam, aanwinst, verlammend, rooftocht, slachtoffer, gevangenschap, gevangen, narcistische ouder, burn-out, bewonderaar, woedeaanvallen, krachteloos, uitputting, spiermoeheid, hebzucht, trots, gemeen, honger, angst, weerloosheid, gedupeerde, fout, aurabezweerder, navelstaarders, navelstaarder, overleven, treiterspecialist, mishandelingen, scheldpartijen, liefdeloos, bullebakken, baas, gevaarlijk, borderline

Vleugellamheid heeft meestal een verlammend effect, zodat de profiteur op rooftocht kan gaan

In natuur worden prooien krachteloos gemaakt, een reptiel ontvangt meerdere geurdeeltjes van zijn besluipende aanwinst, bijt en wacht geduldig. Vleugellamheid heeft meestal een verlammend effect, zodat de profiteur op rooftocht kan gaan en zijn slachtoffer oppeuzelt en letterlijk opeet. Onder mensen werkt het profiteurs schap anders, vooral binnen de muren van het gezin, het is een soort gevangenschap. Gevangen onder invloed van een narcistische ouder.

De gevangenschap in het gezin met een narcistische ouder kan doorgeven worden op familieleden

De wereld van narcisten zijn enorme dominanten, ze kleineren en leven in een grote egoïsme, vol met explosie en woede. Het is een ziekte die iemand zelf niet kan erkennen, de woedeaanvallen ontstaan pas als iemand ze niet kan verwennen. De bewonderaar, maar dan alleen van zichzelf ziet een anders als een nietsnut, een burn-out en bloeduitdroging komen vaak voor.

Bloeduitdroging hindert de signaaloverdracht naar de hersencellen

Signaaloverdrachten hebben een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen nodig. Als er bloeduitdroging en zuurstofarmoede ontstaat, kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken, onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen zelfs afsterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren, bij dit proces moet er wel voldoende zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

De natuur maakt zijn prooi krachteloos, tot er uitputting en spiermoeheid en verlamdheid ontstaat

Het afweermechanisme heeft als doel eigen tekortkomingen te verdringen en wordt aan iemand anders toegeschreven uit pure trots en hebzucht. Innerlijk zijn ze vaak zo klein van geest, maar de duistere donderwolk is meer die van een gemeen mens. De wederhelft is er meestal alleen om de honger mee te stillen en weerloosheid en angst is wat ze voedt. Een gesprek met ze voeren, geeft steeds opnieuw weer hoop en de gedupeerde zit met zichzelf in de knoop.

De fout legt de persoon doorgaan altijd bij een ander en voelt het zich betrapt komt een waterlander

Alles wordt er gedaan om de voedselbron in leven te houden, het is opeens de alleraardigste persoon, maar dat duurt vaak maar voor heel even. Voelt de navelstaarder zich betrapt, komen er waterlanders en de schuld ligt in mum van tijd alweer bij de deelgenoot. Al lijkt deze bezittelijke aurabezweerders nog zo gewoon, ze voeren altijd de boventoon.

Aurabescherming d.m.v. auravlinders en edelstenen om hartenpijn met handoplegging rust te geven

Aurakwetsbaarheid kan een uitnodiging zijn voor auralifters, fijngevoelige mensen blijven vaak niet onopgemerkt bij auraprofiteurs, bescherm daarom tijdig de energiebanen, tijdens hartenpijn en ziekte
Chakra en aura informatieMeridiaan en edelsteenAura en chakra onderzoekAuravoeding
❶e Chakra: basis- of wortelstuit✅Rode granaat
📌 Verstoord het gedachteleven
📌Chakra en aura kleurenanalyse

➡️Zoek een passend consult
📌 Rode bieten
❷e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruis✅Agaat
📌 Darmklachten
📌 Vocht i.v.m. bloed
❸e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexus✅Barnsteen
📌 Zonnevlechtverzwakking
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

📌 Bijniermeridiaan zwakte
❹e Chakra: hart✅Toermalijn (groen)
📌 Thymuszwakte en longklachten

📌 Hartenpijn herkennen met handlezing
❺e Chakra: hals- of keel✅Agaat (blauw)
📌 Jodiumtekort en schildklierzwakte
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
❻e Chakra: voorhoofd, derde oog✅Maansteen

📌 Breinmist en zesde zintuigzwakte
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
❼e Chakra: kruin of schedel✅Amethist
📌 Kruinmisbruik, geestelijke krachtverlies bij hoog gevoeligheid
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌📌 Zelfkennis vergroten➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩

Gedupeerden en de navelstaarders zoeken elkaar, wellicht hebben ze iets van elkaar te leren

Weggaan is soms nog de enige manier om te overleven, want het is en blijft onbetwist de beste treiterspecialist. Na jaren voelen vooral Hsp’ers zich totaal verloren, met veel gezinsgeweld zijn sommigen in staat het huis te verlaten. Mishandelingen, scheldpartijen en de meest bizarre verwensingen zijn voorbij gevlogen, kinderzielen zijn geschaad, het liefdeloos opvoeden, heeft kinderharten gekraakt. Gedupeerden zoeken toch heel vaak de bullebakken weer op.

Een onbedwingbare behoefte dat iemand de baas speelt, kan voor een kind later gevaarlijk zijn

Ondanks dat we zijn of haar gedrag op dat moment onacceptabel vinden, ontstaat er een soort kinderverlangen. Een onbedwingbare kinderbehoefte kan zorgen voor een emotionele afhankelijkheid, waardoor iemand geïsoleerd kan raken van de buitenwereld. De isolatie voorkomt dat de aanvallende gaat praten, dat doet borderline ook.

Een hoog ontwikkeld EQ, het sprookje van de dood

Mensen met een hoog ontwikkelde EQ, zijn vaak helpers en vliegen als er om hulp gevraagd wordt. Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal en na het lezen, kunnen er puzzelstukjes op de plaats vallen. We worden door het Zieltje meegenomen, in een wonderbaarlijke reis die ons misschien opnieuw laat ontdekken wie we werkelijk zijn. Waar we daadwerkelijk vandaan komen en wat en hoe de geestenziel in een mensenlichaam geboren wordt. 

Inzicht zorgt ervoor dat we verantwoordelijkheid gaan nemen "De vijand moeten we van gaan leren"

Teveel ouderlijke discipline belemmert de eigen innerlijke sturing van de kleine mensjes in ontwikkelingsfase. Het is een levenskunst op zich om de kleine jongetjes en meisjes, zelf te laten ontdekken en fouten te laten maken. Op een later tijdstip in het levensproces kunnen we auraconflicten en huidklachten dan beter begrijpen.

Aurahuid en navelchakra reiniging, om bindweefselziekte, spierproblemen en cytokinenophopingen te voorkomen

Een navelchakra verstopping kan leiden tot heupklachten, bekkenpijn, RBS en voetklachten, deze chakrapunten zijn verbonden met de vochtregulatie en bewustzijnsniveau. Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten. De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud van gezicht, handen tot voeten en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de auraschoonheid van binnenuit, de producten zijn parfumvrij!
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding