Geef het hoofd een poosje verlof, met een stilteoefening

Hersenrust, door het hoofd een poosje op verlof te sturen, d.m.v. een stilteoefening en een zuiver navelgevoel . Onze uitspraken en leermomenten hebben in zekere mate van rust nodig, zodat allerlei beeldstukjes op de juiste volgorde te ordenen. Als we maar doorgaan zonder pauzes, ontstaat er hersenstress, door deze onrustdruk kunnen de beelden en ideeën minder worden. Geluidloosheid zorgt ervoor dat we intenser met onze zintuigen kunnen voelen.

Stilteoefening, verlof, stilte, hersenrust, navelgevoel, beeldstukjes, ordenen, pauzes, hersenstress, onrustdruk, beelden, geluidloosheid, zintuigen, neurowetenschapper, verlamd, burn-out, hersenrust, zwijgzaamheid, spierziekte, geheugen, hersenactiviteit, vernieuwend, hyperesthesie, bloeddrukverhoging, bloeduitdroging, compliment, gedachteleven, uitspraakkracht, criticus, besluiten, glimlachen, pluim, stralen, schouderklopmassage, zelfbeeld, gelijkgestemden, hobby, werk, fan, projectie, bewonderaar, respect, auraprofiteurs, zelfkennis, toekomstvoorspelling, geboortewaarzegkunst, astrologie, ascendantenberekening, misbruik, hersenherstelruimte, gedachten, gesprekken, tijd, communicatietechnieken, tijdschema, oordelen, totemboodschappers, hemelbewoner, auracontact, zoektocht, ademhaling, keuzevrijheid, onafhankelijkheid, bewegingsvrijheid, maatregelen, verplichtingen, afspraken, beslissing, gedachtenspinsels, mindfulness-training, meditatieplek

Op een dag werd een neurowetenschapper verlamd, absolute hersenrust werd voorgeschreven

Neurowetenschapper Michel Le Van Quyen wordt op een dag verlamd wakker, een burn-out is de diagnose. Er wordt absolute tijd voor zichzelf voorgeschreven en doet een verrassende ontdekking, de afwezigheid van geluid doet hem goed. De zwijgzaamheid hielp hem de spierziekte te overwinnen en verhoogde zijn creativiteit en geheugen, stilheid werkt dus neurotransmissie verhogend. De toestand zonder hersenactiviteit werkt zeer vernieuwend.

Hersenrust brengt ons nieuwe mogelijkheden en talenten zien, hersenonrust verhoogd de bloeddruk

Hoge bloeddruk is het breinalert alarm van ons immuunsysteem, hypertensie werkt als koorts, er is veel meer bloedvocht nodig. Bloeddrukverhoging is een waarschuwing en verhoogd de temperatuur, er is dan meer water nodig voor lichaamsafkoeling, om bloeduitdroging te voorkomen. Hersencellen hebben een constante bloedstroom nodig om na te denken.

Bloeduitdroging hindert de signaaloverdracht naar de hersencellen

Signaaloverdrachten hebben een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen nodig. Als er bloeduitdroging en zuurstofarmoede ontstaat, kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken, onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen zelfs afsterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren, bij dit proces moet er wel voldoende zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Schrijf allereerst elke dag tenminste vier keer een compliment op, we kunnen er direct mee beginnen

Kijk eens in de spiegel, glimlach en benoem trots wat er goed ging, deze uitspraken kunnen onze gedachteleven versterken. De uitspraakkracht kan onze aura krachtiger en het houd ook nog een profiteurs buiten de deur, die auraenergie willen stelen. Een positieve houding verdringt de criticus in ons en neemt vervolgens gezonde besluiten, aura-uitstraling als glimlachen beschermt ons. Onszelf een pluim geven, laat ons meteen ook beter voelen en stralen.

Uiteindelijk bemerken we ook dat we andere mensen ook gemakkelijker een pluim gaan geven

Mensen een pluim geven, laat de ander ook meteen goed voelen, de lofbetuiging doet een medemens goed, maar onszelf ook. Schouderklopjes vergroten het aurageluk en het welbehagen, maar spreek de complimentjes wel hardop en trakteer het schouderblad op schoudermassagerust. De schouderklopmassage is een groot geschenk en vergroot ons zelfbeeld.

Aurabescherming d.m.v. auravlinders en edelstenen om hartenpijn met handoplegging rust te geven

Aurakwetsbaarheid kan een uitnodiging zijn voor auralifters, fijngevoelige mensen blijven vaak niet onopgemerkt bij auraprofiteurs, bescherm daarom tijdig de energiebanen, tijdens hartenpijn en ziekte
Chakra en aura informatieMeridiaan en edelsteenAura en chakra onderzoekAuravoeding
❶e Chakra: basis- of wortelstuit✅Rode granaat
📌 Verstoord het gedachteleven
📌Chakra en aura kleurenanalyse

➡️Zoek een passend consult
📌 Rode bieten
❷e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruis✅Agaat
📌 Darmklachten
📌 Vocht i.v.m. bloed
❸e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexus✅Barnsteen
📌 Zonnevlechtverzwakking
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

📌 Bijniermeridiaan zwakte
❹e Chakra: hart✅Toermalijn (groen)
📌 Thymuszwakte en longklachten

📌 Hartenpijn herkennen met handlezing
❺e Chakra: hals- of keel✅Agaat (blauw)
📌 Jodiumtekort en schildklierzwakte
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
❻e Chakra: voorhoofd, derde oog✅Maansteen

📌 Breinmist en zesde zintuigzwakte
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
❼e Chakra: kruin of schedel✅Amethist
📌 Kruinmisbruik, geestelijke krachtverlies bij hoog gevoeligheid
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌📌 Zelfkennis vergroten➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩

Wees de persoonlijke auteur van pluimpjes en ontmoet mensen met dezelfde interesses

Wat een heerlijke manier om positieve energie te verspreiden, laat een complimentkaartje achter voor een vriend of collega. Wees de persoonlijke auteur van de pluimpjes of gebruik ze dagelijks zelf, om te oefenen en door te geven. Alles wat we liefdevol verspreiden zal als een boemerang bij ons terugkeren en het hoeft niet werelds groots te zijn. Het gaat tenslotte om de kleine dingen die we goed doen, uiteindelijk zullen we gelijkgestemden ontmoeten.

Gelijkgestemden kunnen we alleen ontmoeten als we volledig onszelf zijn zonder schaamte

Met dezelfde visie worden ontwerpideeën aangewakkerd, waardoor hobby, werk en de kijk op het leven anders kan worden. Aangename tijdsbesteding kan het leven aangenaam verruimen, waardoor er heel fijne contacten ontstaan. Tijdens zo’n hobbybijeenkomsten kunnen er heel bijzondere vriendschappen ontstaan.

Hobby - Man cave - Woman Cave, ruimte voor ons zelfs

Er zijn vele hobby’s, die het leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze en met passie bezig en kan zelfs leiden tot een beroepskeuze, zoals in astrologie vaak naar voren komt. De Oosterse geneeskunde wijst ons de weg, om auralichaam en geest rust te geven
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleidingHulpmiddelen
✅ KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige✅ Astrologie
✅ Meditatie en spiritualiteit✅ Aartsengelen
✅ Fotograferen en beeld denkenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

✅ Gamen en e-readersGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
✅ Wandelen en speurtochtenLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
✅ Gezondheid en kennisoverdrachtParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente✅ Eiwitten en het denkproces
✅ Informatie over hobbymogelijkheden✅ Missie kennis✅ Ascendantberekening astrologie, koop hier..✅ Derde oog onderzoek

De grootste fan worden van onszelf, maar pas wel op voor giftige metgezellen en voorkom misbruik

Naarmate we vertrouwd raken met de beleefdheidsovertuigingen zijn we voor we het weten, ons eigen grootste fan en bewonderaar. De wereld gaat anders naar ons kijken, waardoor aanbidding alsmaar groter wordt, uiteindelijk zal men respect tonen voor iemands vakmanschap. Trakteren we rijkelijk en voor niets met de vakbekwaamheden, dan ontwikkelen we helaas allemaal auraprofiteurs om ons heen. Pas op voor giftige metgezellen en en voorkom auramisbruik.

Zelfkennis verder vergroten d.m.v. astrologie, het kan zelfs toekomstvoorspellend werken

Astrologie kan de zelfkennis verder vergroten en probeert het menselijk karakter te onderzoeken. Het auralichaam kan zich mogelijk zelf herstellen, door zich te verdiepen in zijn of haar voor-ouderen en afkomst. de geboortewaarzegkunst kan toekomst voorspellend werken op basis van geboortejaargegevens. en kan zelfs in de toekomt kijken met een ascendantenberekening.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
📌 Teken 💎 EdelsteenElementPeriode en recepten📌 Orgaan bij dierenriem
① Ram

📌 Carneool
Vuur21 maart tot 19 april

🍽 Zoete aardappelgerechten
📌 Het hoofd
② Stier

📌 Aventurijn
Water20 april tot 20 mei

📌 Paranoten
📌 Schildklier
③ Tweelingen

📌 Tijgeroog
Lucht21 mei tot 20 juni📌 Handen
>④ Kreeft

📌Maansteen
Water21 juni tot 22 juli📌 Sacraal chakra (buik)
⑤ Leeuw

📌Barnsteen
Vuur23 juli tot 22 augustus📌 Hart
⑥ Maagd

📌 Amazoniet
Aarde23 augustus tot 22 september📌 Spijsvertering
⑦ Weegschaal

📌 Saffier
Lucht23 september tot 22 oktober📌 Nieren
⑧ Schorpioen

📌 Malachiet
Water23 oktober tot 21 november📌 Afscheidingsstelsel
⑨ Boogschutter

📌 Lapis lazuli
Vuur22 december tot 19 januari📌 Dijenoedeem
⑩ Steenbok

📌 Smaragd
Aarde22 december tot 19 januari📌 Skelet
⑪ Waterman

📌 Aquamarijn
Lucht20 januari tot 19 februari📌 Bloedsomloop benen
⑫ Vissen

📌 Fluoriet
Water20 februari tot 20 maart📌 Voeten
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Verschillende manieren om de aansturingsmomenten vast te leggen, voor hersenherstelruimte

Gedachten en gesprekken als projectie vastleggen, noteer de gevolgen en resultaten van de ondernomen acties. Als mens worden we vaak onderbroken door verschillende zaken, terwijl we midden in een gesprek zitten, leer ze te elimineren. Noteer hoeveel tijd we met iemand door willen brengen, zonder gestoord te worden en vergeet ook niet de hersenhersteltijdruimte. Hoe kunnen we verschillende communicatietechnieken aangenaam maken.

De tijd kunnen grotendeels de baas worden, door een tijdschema te maken zonder te oordelen

Waarnemen zonder oordeel is de hoogste vorm van menselijke intelligentie. Een mening houd ons af van aanwezig zijn in het nu en zien we de totemboodschappers over het hoofd. Als we gedachten niet waarnemen is er ook niet bemerken hoeveel het hoofd afkletst, het bemoeilijk het hemelbewoner auracontact. 

De engelenboodschappers tussen hemel en aarde, zoals de vingers de antennes zijn en de voeten aarden

De harmonieboodschappers helpen bij conflictsituaties en om oude gewoontes los te laten. De aurabodes helpen ons bij rouwprocessen en hartenpijn, ze wijzen ons de weg via de route van engelenkaarten, auraplanten en totemdieren. Volwassen en kinderen worden geholpen bij hoog gevoeligheid, ADHD en hoogbegaafdheid, het enige wat we behoeven te doen is om hulp te vragen, waarna weldra het antwoord volgt
EngelHulpvraagLeerprocessen en winkelOverige informatie en analyse
✅ Michaël✅ Aurabescherming✅ Train dankbaarheid in beeld

📌 Aartsengelen winkel
📌 Reading Aartsengelen kopen
✅ Sandalphon✅ Rust✅ Maak creatieve ideeën, met tijdmanagement✅ Verbeter de hersendarmconnectie
✅ Gabriël✅ Missiedoel maken✅ Breng het zenuwstelsel tot rust✅ Drink meer water
✅ Chamuël ✅ Het verleden als bouwstenen gebruiken✅ Gebruik astrologie voor de toekomst✅ Gebruik de goud topaas en massage, verbeter de energiecentrum
✅Raguël✅ Conflictsituaties en gedachteleven✅ Helpt ouder en kind bij conflictsituaties✅ Ga niet in discussie, stop het energieverlies
✅ Ariël✅ Afscheid✅ Behoud middenrifspierkracht✅ Gebruik de wonderlijke werking van Kristallen
✅ Rafaël✅ Gidsenbegeleiding✅ZelfbevrijdingHeel de lymfeklier van het bloed en krijg inzicht in traumatische situaties
✅ Metatron✅ Gevoeligheid en EQ ontwikkeling✅Beperk het koolhydratengebruik✅ Maak gebruik van krachtdierontmoetingen
✅ Azraël ✅ Reïncarnatie✅Herstel de lendenspier en ontwikkel de geboren raadgever✅ Gebruik tijdregistratie als speurtochtrichtlijn
✅ Jophiël✅ Ga naar buiten✅ Werk aan complimentjes✅ Verhoog de zonnevlechtenergie, ga naar buiten
✅ Uriël✅ Lichtbronenergie d.m.v. neurotransmittersignaalherstel✅ Draag zorg voor de voeten✅ Voorkom reuma en artritis, ontzuur het auralichaam
✅ Haniël✅ Tweelingziel✅ Verloren tweelinghelft terugvinden met chakra punttouche massage✅ Aurahuidmassage en engelenverbindingen op zielsniveau
✅ Zadkiël ✅ Heel het sacraal chakra✅ Heel emotionele pijn met lavendel✅ Help anderen d.m.v. hobbyontwerp naar een therapieconcept
✅ Raziël✅ Schrijf herinneringen in een dagboek✅ Heel het hartchakra van hartrouwenergieverlies✅ Voorkom het schildklieralarm, praat niet teveel en ook niet te weinig
✅ Jeremiël

💎 Amethist
✅ Van cocon, tot rups naar vlinder 🦋✅Geef een ander de ruimte en kom zelf in beweging✅ Contact leggen met gidsen
✅ Stel een vraag over engelen coaching✅ Onderzoek en begeleiding➡️ Privacy Policy ✅ Prijslijst

De zoektocht om gehoord te worden en de ademhaling en het hoofd tot rust te brengen

Vaak zijn er door het alsmaar praten, automatische en aangeleerde patronen in onze hersenen, “werden we nooit gehoord, niet geloofd”. Hierdoor lopen we ‘mindvol’ rond in plaats van ‘mindfull’ en verliezen we de keuzevrijheid en raken we onze onafhankelijkheid kwijt. De bewegingsvrijheid wordt beperkt door maatregelen die van buitenaf worden opgelegd, maar het kunnen ook zelfopgelegde verplichtingen en afspraken zijn. Heb het lef om zo’n beslissing te nemen.

Neem het heft in eigen handen, er is geen goed of fout, 't goede ontstaat vaak pas na de foute keuze

Gebruik een mindfulness oefening om te leren waarnemen zonder oordeel, de mindfulness-training kan met een Krent. Neem zo’n 10 minuten voor de voedseloefening, met een meditatieplek zal de les gemakkelijker gaan. Breng alle gedachtenspinsels de krentenoefening als de concentratie afdwaalt, leg een stukje etenswaar op de hand en breng de aandacht naar de ademhaling.

Zie de voedselstructuur, de groeven, kleurtinten, de schaduw, pak het in de handen en luister

Als we in het krentenbolletje knijpen met de vingers en we houden het tegen het oor, maakt het geluid? Breng het spijswaar naar de lippen en bespeur de geur, het verouderingsproces van rimpels plaats het daarna op de tong. Ervaar de smaakbeleving, zonder te kauwen of druk te zetten met de tanden, bemerk de langzame mondprikkeling en de speekselvrijgave. Knabbel nu krentenbolletje met de volle aandacht voordat het spijsbrij uiteindelijk wordt doorgeslikt.

Omschrijf na het knabbelen op de spijsbrij de belevenis en wacht 3 uur voor ervaringsvergelijking

Let op de aromasmaak, die nablijft en bedenk nu, dat het gewicht is toegenomen, omschrijf de gehele belevenis op. Wacht 3 uur, kijk hoe in het boek de omschrijving eruitziet, wat is nu het eerste wat boven komt? Is er iets veranderd in deze uren? Het is natuurlijk wel handig om die twee bevindingen met elkaar te vergelijken en combineer het met auraporiënverzorging.

Aurahuid en navelchakra reiniging, om bindweefselziekte, spierproblemen en cytokinenophopingen te voorkomen

Een navelchakra verstopping kan leiden tot heupklachten, bekkenpijn, RBS en voetklachten, deze chakrapunten zijn verbonden met de vochtregulatie en bewustzijnsniveau. Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten. De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud van gezicht, handen tot voeten en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de auraschoonheid van binnenuit, de producten zijn parfumvrij!
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding