Geef het hoofd een poosje verlof

Hoe mooi we zijn, door bewustwording en zelfacceptatie, complimenterende spiegelingen naar onszelf en de ander vergroot het zelfvertrouwen en missiebewustheid. Wees oprecht en rechtvaardig, geef elkaar de ruimte om emoties een plekje te geven, antwoorden vinden we immers in stilte. Onrust geeft stress.

Zelfvertrouwen, hersenen, neurotransmitters, stilte, hoofd, angst, zintuigen, bewustwording, timemanagement, hoog gevoeligheid, creatief

Onze uitspraken zijn leermomenten, die rust nodig hebben

Na alles wat we uitspreken, heeft elke situatie ook weer even rust nodig, om met een zuiver hart verder leven. Het is een kunst om onszelf en de ander niet alles kwalijk te nemen, bovendien zitten daar leermomenten in.

Voelen wat goed voor ons is in stilte

Geluidloosheid zorgt ervoor dat we intenser met onze zintuigen kunnen voelen, wat goed voor ons is. Geef het hoofd  en het zenuwstelsel een poosje verlof en vind de antwoorden in een kalm brein

Wat stilte met onze hersenen doet

Neurowetenschapper Michel Le Van Quyen wordt op een dag verlamd wakker, een burn-out is de diagnose. Er wordt absolute tijd voor zichzelf voorgeschreven en doet een verrassende ontdekking, de afwezigheid van geluid doet hem goed. De zwijgzaamheid hielp hem de ziekte te overwinnen en verhoogde zijn creativiteit en geheugen.

Als de hersenactiviteit even rust heeft, verhoogt dat geluk

Een neurowetenschappelijke verkenning’ in het boek, toont hoe we door stilheid ons geluk en neurotransmissie verhogen. De toestand zonder hersenactiviteit, laat onze talenten zien om nieuwe dingen te verzinnen, om creatief te zijn om onze missie te volgen.

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Onszelf minimaal vier keer per dag een compliment geven

We kunnen direct met een compliment beginnen, kijk eens in de spiegel, glimlach en benoem trots wat er goed ging. Uitspraken kunnen onze gedachteleven versterken, deze kracht kan onze aura krachtiger maken en kunnen we ons beter beschermen. Een positieve houding verdringen de criticus in ons en neemt vervolgens gezonde besluiten.

Wat is een persoonlijke goede eigenschap

Onze auraenergie te beschermen door naar onszelf of naar een ander te glimlachen, vaardigheden benoemen waar we trots op zijn. Mensen een pluim geven, waardoor de ander zich goed voelt, de lofbetuiging doet een medemens goed, maar onszelf ook. Schouderklopjes vergroten het aurageluk en het welbehagen.

Spreek een compliment hardop uit en geef een schouderklopje

Als we het niet gewend zijn om onszelf te complimenteren, dan zal dat in het begin wat onwennig aanvoelen. Zet toch door, een schouderklopje aan onszelf is een groot geschenk en vergroot ons zelfbeeld. 

Wat een heerlijke manier om positieve energie te verspreiden, laat een complimentkaartje achter voor een vriend of collega. Schrijf een persoonlijk berichtje op de achterkant, of gebruik de kaartjes of de pluimpjes om elke dag zelf om te oefenen. Alles wat we verspreiden zal als een boemerang bij ons terugkeren.

Het hoeft niet te gaan over iets werelds groots of iets wat zo vaak voorbij is gekomen en dit gewoon niet bij ons past. Het gaat om de kleine dingen die we goed doen en de kleine dingen die goed aan ons zijn. Op den duur gaan we merken dat de complimenten steeds langer en uitgebreider worden en dat we gelijkgestemden gaan ontmoeten. 

Een visie uitbreiding kan leiden tot betere zelfontwikkeling

Met dezelfde visie worden ideeën aangewakkerd, waardoor hobby, werk en de kijk op het leven anders kan worden. Aangename tijdsbesteding kan het leven verruimen, waardoor er heel fijne contacten ontstaan.

Hobby - Man cave - Woman Cave, ruimte voor ons zelfs

Er zijn vele hobby’s, die het leven kunnen verrijken, zoals koken, schilderen, wenskaarten maken, fotograferen en gamen. Een hobbyist is meestal op enthousiaste wijze en met passie bezig en kan zelfs leiden tot een beroepskeuze, zoals in astrologie vaak naar voren komt. De Oosterse geneeskunde wijst ons de weg, om auralichaam en geest rust te geven
HobbyBenodigdhedenBeroep en opleidingHulpmiddelen
✅ KokenBakspullen

Keukengerij

Keukenmachines

Magnetrons en ovens

Pannen

Voedingsdeskundige✅ Astrologie
✅ Meditatie en spiritualiteit✅ Aartsengelen
✅ Fotograferen en beeld denkenFoto camera's

Drones

Videocamera's

Volg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC

✅ Gamen en e-readersGame- & Racestoelen

Webcams

Consoles

Game PC's
Game Designer
✅ Wandelen en speurtochtenLEGO Shop

PLAYMOBIL

Knikkerbaan
✅ Gezondheid en kennisoverdrachtParanoten

Courgette

Venkel

Eiwitten en aminozuren
Gewichtsconsulente✅ Eiwitten en het denkproces
✅ Informatie over hobbymogelijkheden✅ Missie kennis✅ Ascendantberekening astrologie, koop hier..✅ Derde oog onderzoek

De grootste fan worden van onszelf

Naarmate we vertrouwd raken met een complimentje, zijn we voor we het weten, ons eigen grootste fan en bewonderaar. De wereld gaat anders naar ons kijken, waardoor bewondering alsmaar groter wordt.

Zelfkennis verder vergroten met astrologie

Astrologie kan de zelfkennis verder vergroten en probeert het menselijk karakter te onderzoeken. Het auralichaam kan zich mogelijk zelf herstellen, door zich te verdiepen in zijn of haar voor-ouderen en afkomst.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
📌 Teken 💎 EdelsteenElementPeriode en recepten📌 Orgaan bij dierenriem
① Ram

📌 Carneool
Vuur21 maart tot 19 april

🍽 Zoete aardappelgerechten
📌 Het hoofd
② Stier

📌 Aventurijn
Water20 april tot 20 mei

📌 Paranoten
📌 Schildklier
③ Tweelingen

📌 Tijgeroog
Lucht21 mei tot 20 juni📌 Handen
>④ Kreeft

📌Maansteen
Water21 juni tot 22 juli📌 Sacraal chakra (buik)
⑤ Leeuw

📌Barnsteen
Vuur23 juli tot 22 augustus📌 Hart
⑥ Maagd

📌 Amazoniet
Aarde23 augustus tot 22 september📌 Spijsvertering
⑦ Weegschaal

📌 Saffier
Lucht23 september tot 22 oktober📌 Nieren
⑧ Schorpioen

📌 Malachiet
Water23 oktober tot 21 november📌 Afscheidingsstelsel
⑨ Boogschutter

📌 Lapis lazuli
Vuur22 december tot 19 januari📌 Dijenoedeem
⑩ Steenbok

📌 Smaragd
Aarde22 december tot 19 januari📌 Skelet
⑪ Waterman

📌 Aquamarijn
Lucht20 januari tot 19 februari📌 Bloedsomloop benen
⑫ Vissen

📌 Fluoriet
Water20 februari tot 20 maart📌 Voeten
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Voordat we beginnen om de tijd te beheren, is het ‘t beste om te leren, hoe laat de “gebeurtenissen” gebeuren in het leven. Het dagboek omschrijft het tijdstip, als “het punt of de periode waarop deze “gebeurtenissen” zich voordoen”. Simpel gezegd, is het ‘t recente moment, wanneer een situatie plaats vindt.

Er zijn drie manieren om momenten vast te leggen

Door gedachten, gesprekken als projectie en acties. Als mens worden we vaak onderbroken door verschillende zaken, terwijl we midden in een gesprek zitten, weten we de onderbrekingen niet altijd te elimineren en wordt nee zeggen lastig. 

Hoeveel tijd willen we met iemand doorbrengen en hoeveel tijd gaan we besteden aan ons denkpatroon om deze te verwerken, hoe we de communicatie en de acties die het leven tot aangenaam of onaangenaam kunnen maken, die tijd kunnen grotendeels de baas worden, door een tijdschema te maken.

Oordeel niet, voel, zie, hoor, maar niet uitspreken

Waarnemen zonder oordeel is de hoogste vorm van menselijke intelligentie. Een mening houd ons af van aanwezig zijn in het nu. Door gedachten waar te nemen is  steeds weer merken hoeveel er wordt afgekletst in ons hoofd. We merken dat een bepaalde denkwijze onze reactie bepaalt op de alledaagse gebeurtenissen. 

De zoektocht om gehoord te worden

Vaak zijn al door maar willen praten, automatische en aangeleerde patronen in onze hersenen, “wellicht worden we niet gehoord, niet geloofd”. Hierdoor lopen we ‘mindvol’ rond in plaats van ‘mindfull’ en verliezen we vrijheid om te kiezen. 

Door waarnemen zonder oordeel ervaren we intenser onze zintuigen

We kunnen meer kleur, geur, smaak, aanrakingen en intenser geluid opmerken, we kunnen door mindfulness oefening leren waarnemen zonder oordeel. De mindfulness-training kan met een beetje voeding als wortelrode bietzoete aardappel of iets wat we graag lusten. Deze mindfulness-oefening bestaat uit het met aandacht concentreren. 

Maak de zintuigen wakker

We focussen ons op voelen, ruiken, proeven en eten van het voedsel en gebruiken de 5 zintuigen. Wat ruiken we, hoe smaakt het, wat krijgen we beeldend door, wat is er te horen. De omgeving brengen we zo goed in kaart. 

Instructie bij de voedsel oefening

Neem zo’n 10 minuten voor de voedseloefening, met een meditatieplek zal de les gemakkelijker gaan. Breng alle gedachten tijdens de oefening telkens weer naar het voedsel als de concentratie afdwaalt.

 • Leg een stukje etenswaar op de hand en breng de aandacht naar de ademhaling.
 • Kijk naar het levensartikel, bekijk het eterij heel anders als voorheen.
 • Zie de structuur, de groeven, kleurtinten, de schaduw en de verschillende patronen;
 • Maak een bolletje van het spijs en rol het  langzaam tussen de vingers, voel de structuur van het eten;
 • Hou de voedingsstof bij het oor, knijp er een beetje in;
 • Maakt het een geluid?
 • Breng het spijswaar naar de lippen en bespeur;
 • Is het zacht, hard of gerimpeld?
 • Plaats het voedselbolletje op de tong en ervaar de smaakbeleving, zonder te kauwen of druk met de tanden uit te oefenen. Bewerk het eten langzaam met de mond, met de volle aandacht bij de prikkelingen;
 • Als uiteindelijk het spijsbrij wordt  doorgeslikt, let dan op de volheid van de aromasmaak;
 • Bedenk nu dat het gewicht nu is toegenomen met het voedselkruimelbolletje

De oefening voor ons, voel, zie, hoor, schrijf op en spreek het niet uit

 • Wacht 3 uur;
 • Kijk naar wat er in het boek is opschreven;
 • Wat is nu het eerste wat in het hoofd bovenkomt?
 • Is er iets veranderd in deze uren?

Maak na drie uur aantekening achter eerdere bevindingen

Het is natuurlijk handig om de bevindingen te vergelijken, maak een aantekening achter het geen wat drie uur geleden opgemerkt werd. Zijn de hersenspinsels nog altijd hetzelfde of veranderde iets?

Het is belangrijk om veranderingen op te merken

Een dagboek en timemanagement bijhouden, welke voedingstoffen en tijdsbestekken er iets gebeurd kan inzichten geven. Er kennis ontstaan om het reptielenbrein te kunnen resetten, als we alle informatie dagelijks bijhouden ontstaat er een rode draad. De leidraad geeft helderheid en voedingskennis en maakt stilstaan prettig.

Seizoen groenten, die halen we uit eigen land

De beste vruchten behoren tot seizoensgebonden groenten zonder kunstmatige rijping. Daarbij is het verstandig om groenten na onze boterham te eten, zodat het eten kan verteren. Wanneer er sprake is van Pre-diabetes, kan fruit beter na 14.00 gegeten worden, zodat eerst onze cellen geleegd kunnen worden. In de avond eet men vaak voldoende groente, maar vaak aardappelen, in dit tabel is deze vervangen door de zoete variant
MaandSoort groente InformatieKeukengerei en recepten
JanuariZoete aardappelen, Knolselderij, Pompoen, Prei, Raap, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Spruiten, Uien & knoflook, Veldsla, Witlof, Witte kool, Wortelen• Knoflook✅ Zelfgemaakte Runderbouillon

✅ Oud Hollandse erwtensoep
FebruariZoete aardappelen, Groene selderij, Knolselderij, Pompoen, Prei, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Schorseneren, Spruiten, Uien, Veldsla, Witlof, Witte kool, Wortelen• Zoete aardappel• Keukenmachines & Mixers
MaartZoete aardappelen, Bloemkool, Groene selderij, Knolselderij, Pompoen, Prei, Radijs, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Spinazie, Spruiten, Uien, Veldsla, Witlof, Witte kool, Wortelen• Rode kool• Koelen & Vriezen
April
Zoete aardappelen, Andijvie, Bloemkool, Groene selderij, Prei, Raap, Raapstelen, Radijs, Rode biet, Spinazie, Uien, Witlof• Rode biet• Frituren & Elektrisch koken
MeiAndijvie, Asperges, Bloemkool, Doperwt, Groene Selderij, Koolrabi, Kropsla, Paddenstoelen, Prei, Raap, Raapstelen, Radijs, Spinazie, Spitskool, Uien, Warmoes, Wortelen• Wortels• Magnetrons & Ovens
JuniZoete aardappelen, Andijvie, Artisjok, Asperges, Bloemkool, Broccoli, Doperwt, Groene selderij, Koolrabi, Kropsla, Prei, Prinsessenbonen, Raap, Radijs, Savooikool, sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Tomaten, Tuinbonen, Uien, Venkel, Wortelen• Zoete aardappel• Koelen & Vriezen
JuliZoete aardappelen, Andijvie, Artisjok, Aubergine, Bleekselderij, Bloemkool, Broccoli, Chinese kool, Courgette, Doperwt, Groene selderij, Komkommer, Koolrabi, Kropsla, Paprika, Prinsessenboon, Prei, Radijs, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Snijbonen, sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Tomaat, Tuinbonen, Uien, Warmoes, Witte kool, Wortelen• Courgette
AugustusZoete aardappelen, Andijvie, Artisjok, Aubergine, Bleekselderij, Bloemkool, Broccoli, Chinese kool, Courgette, Groene selderij, Groenlof, Knolselderij, Komkommer, Koolrabi, Kropsla, Maïs, Paprika, Prinsessenboon, Pompoen, Prei, Raapstelen, Radijs, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Snijbonen, sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Tomaat, Uien, Witte kool, Wortelen• Zoete aardappel
SeptemberZoete aardappelen, Andijvie, Artisjok, Aubergine, Bleekselderij, Bloemkool, Broccoli, Chinese kool, Courgette, Groene selderij, Knolselderij, Komkommer, Koolrabi, Kropsla, Maïs, Paprika, Pompoen, Prei, Prinsessenbonen, Raap, Raapstelen, Radijs, Rammenas, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Snijbonen, sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Tomaat, Uien, Venkel, Witte kool, Wortelen• Rode biet
OktoberZoete aardappelen, Andijvie, Artisjok, Aubergine, Bleekselderij, Bloemkool, Broccoli, Chinese kool, Courgette, Groene selderij, Knolselderij, Koolrabi, Kropsla, Paprika, Pompoen, Prei, Prinsessenbonen, Raap, Raapstelen, Radijs, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Snijbonen, sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Spruiten, Tomaat, Uien, Veldsla, Venkel, Witlof, Witte kool, Wortelen• Eiwitten en aminozuren uit voeding
NovemberZoete aardappelen, Andijvie, Bleekselderij, Bloemkool, Broccoli, Chinese kool, Courgette, Groene selderij, Knolselderij, Pompoen, Prei, Raap, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Schorseneren, Spruiten, Uien, Veldsla, Venkel, Witlof, Witte kool, Wortelen• Venkel
DecemberZoete aardappelen, Andijvie, Groene selderij, Knolselderij, Pastinaak, Pompoen, Prei, Raap, Rammenas, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Schorseneren, Spruiten, Uien, Veldsla, Witlof, Witte kool, Wortelen• Zoete aardappel
• Het ontbijt• Over vocht• Over paranoten• De spijsvertering

Een spirituele speurtocht

 • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
 • Maak foto’s van alles wat opvalt;
 • Neem wat te drinken mee en mediteer;
 • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.

Totemdieren als gids

Deze krachtdierontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. De medicijndieren zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. De diergidsen waarvan we op een bepaald moment, inzichten en begeleiding ontvangen.
Soort dierOmschrijvingInformatieCreatieve coaching
✅ Adelaar 🦅✅ Symboliseert de kracht 📌 Lees meer...📌 Over Wilskracht, lees meer....
📌 Bij 🐝✅ Symboliseert de strijdkracht 📌 Lees meer...✅ Het geheim van beiennectar 📌 Lees meer...
📌 Duif ✅ Symboliseert de vrede 📌 Lees meer...✅ Harmonie creëren, 📌 Lees meer...
✅ Edelhert 🦒✅ Symboliseert helende krachten 📌 Lees meer...
✅ Eend 🦆✅ Symboliseert de hoog gevoeligheid 📌 Lees meer...
✅ Eekhoorn✅ Symboliseert de rust 📌 Lees meer...
✅ Gans ✅ Symboliseert de nieuws en gevaar ⚠️ 📌 Lees meer...
✅ Hond 🐶✅ Symboliseert de bescherming 📌 Lees meer...
✅ kat 🐱✅ Symboliseert de helderziendheid en magie 📌 Lees meer...
✅ Kikker 🐸✅ Symboliseert de Geboorte en wedergeboorte 📌 Lees meer...
✅ Konijn 🐰✅ Symboliseert intuïtieve boodschappen 📌 Lees meer...
✅ Kraai✅ Symboliseert schaduwgids, licht in het donker 📌 Lees meer...
✅ Leeuw 🦁✅ Symboliseert overwinningsgeest 📌 Lees meer...
✅ Lieveheersbeestje 🐞✅ Symboliseert geluk, is tegen geweld 📌 Lees meer...
✅ Otter ✅ Symboliseert eigen stijl, creatief 📌 Lees meer...
✅ Paard 🐎✅ Symboliseert levenskracht 📌 Lees meer...
✅ Rat 🐀✅ Symboliseert gevoelig, intelligentie 📌 Lees meer...
✅ Reiger ✅ Symboliseert passie 📌 Lees meer...
✅ Specht ✅ Symboliseert verzorging 📌 Lees meer...
✅ Teek✅ Symboliseert de zelfzorg 📌 Lees meer...
✅ Valk 🦅✅ Symboliseert bijzondere gebeurtenis 📌 Lees meer...
✅ Vlinder 🦋✅ Symboliseert transformatie 📌 Lees meer...
✅ Wolf ✅ Symboliseert evenwicht 📌 Lees meer...
Uil 🦉✅ Symboliseert durf 📌 Lees meer...
✅ Zwaan ✅ Symboliseert de inspiratie 📌 Lees meer...
✅ Aartsengelen kaartlegging

➡️ Koop kaartlegging
➡️ Spirituele wandeling, met inspiratiecoach, stel een vraag➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📥🦋 Speurtochtconsult 🚶‍♂️

✅ Totemdieren en gidsinformatie

Schenk tijdens de rustmomentjes aandacht aan de huidverzorging

De aura laag, wat we als huid benoemen, is het grootste orgaan en daarom is een goede huidverzorging belangrijk om ziektekiemen te weren. Ons vel regelt d.m.v. de bloedvaatjes ons lichaamstemperatuur en het maakt voor ons vitamine D aan uit zonlicht en vet. Het reinigen kan doormiddel van een parfumvrije reiniging

De verzorging van de hoofdhuid, de lippen en de mond

Verzorging van de hoofdhuid kan door een goede verzorgende dagcrème, onze oksels verzorgen het beste met een deo zonder aluminium. Onze mond met tandpasta zonder teveel fluor en de lippen met lipverzorgende crème

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding, want niemand is hetzelfde, er bestaat geen standaard behandelplan. De praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgie