...

Aartsengel Raziël

De engel Raziël, laat je kijken vanuit je hart, weet, zie en voel je alles. Laat alle oordelen los over jezelf en anderen. Alles mag er zijn. Hij helpt je jezelf te begrijpen en je gevoelens en gedachtes te plaatsen. Hij maakt dingen logisch, zodat je ermee verder kunt.

Als je aan mij denkt, heb dan geen verdriet. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar verdriet geeft je alleen maar pijn. Schrijf je mooiste herinneringen op en durf te lachen. 

Je levensstijl veranderen, dat kan op elke leeftijd! Kijk eens of je een hobby of een cursus kan doen om het leven weer op te pakken

Raziël: de engel van het zien en het begrijpen

Dit is dan ook een hele fijne engel om aan te roepen als je in een spirituele transformatie zit of juist als je vastloopt omdat je het allemaal niet mee begrijpt. Raziël schept orde. Hij helpt je jezelf te begrijpen en je gevoelens en gedachtes te plaatsen. Hij maakt dingen logisch, zodat je ermee verder kunt.

Daarnaast helpt deze engel ook met het ontwikkelen van de gave helderzienheid. Je mag de spirituele wereld zien en gaan begrijpen. Je mag het grotere geheel zien, juist zodat je nog meer kunt plaatsen.

Raziël voelt voor mij altijd aan als de wijze mentor die je met alle liefde begeleidt. Het maakt niet uit waar je staat of wat je wel een niet begrijpt. Deze engel maakt je rustig steeds bewuster. Alles gaat op jouw tempo met een fijne energie en heel veel inzichten. Stapje voor stapje gaat hij met je aan de slag.

Een boodschap van Raziël

Als je kijkt vanuit je hart, weet, zie en voel je alles. Laat alle oordelen los over jezelf en over anderen, maar voel en zie alles wat er is. Je kunt het als je stopt met twijfelen en invullen. Laat mij je erbij helpen, want ik ben er altijd voor je.

Zet je angst aan de kant. Je zult inderdaad dingen tegenkomen die niet leuk zijn, maar ook die dingen bevatten heel veel schoonheid. Ook dat mag je gaan zien. Open je ogen en open je hart. Laat alles er zijn.

Symbool: regenboog

Bijpassende edelsteen: Ioliet

Ioliet is een spirituele steen en stimuleert inzicht en kennis. Het helpt je ontdekken wie je bent en geeft je de kracht om jezelf te zijn. Het bevordert onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en vermindert hiermee problemen met afhankelijkheid (van zowel van stoffen als mensen) en verslavingen. Hierdoor bevordert de steen ook gezonde en gelijkwaardige relaties.

Chakra: Keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e)

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen