Aartsengel Raziël

De engel Raziël, laat je kijken vanuit je hart, weet, zie en voel je heel helder. Laat alle oordelen los over jezelf en anderen. Gevoel van angst, verdriet en pijn, het mag er zijn. Hij helpt je jezelf te begrijpen en je gevoelens en gedachtes te plaatsen en maakt het leven logisch, houdt een balans in je hersenen, zodat je ermee verder kunt. Wanneer we deze engel in ons leven brengen voelen we de magische kracht van de engel. 

Deze engel versnelt creativiteit

Ze versnellen ons leven, creëren buitenzintuiglijke gevoeligheid als helderziendheid en geheime sleutels. Een plotselinge golf van creativiteit kan ook een teken zijn dat de aartsengel je inspireert. Raziël geniet van het verzenden van frisse ideeën, die nieuwe inspiratie weerspiegelt van iets dat voorheen een mysterie voor je was geweest. 

Als je aan mij denkt, heb dan geen verdriet. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar verdriet geeft je alleen maar pijn. Schrijf je mooiste herinneringen op en durf te lachen. 

Je levensstijl veranderen, dat kan op elke leeftijd! Kijk eens of je een hobby of een cursus kan doen om het leven weer op te pakken. Het spreekt voor zich, dat onze hersenen door wat we eten, nog creatiever kunnen werken.

Raziël: de engel van het zien en het begrijpen

Dit is dan ook een hele fijne engel om aan te roepen als je in een spirituele transformatie zit of juist als je vastloopt omdat je het allemaal niet mee begrijpt. Raziël schept orde. Hij helpt je jezelf te begrijpen en je gevoelens en gedachtes te plaatsen. Hij maakt dingen logisch, zodat je ermee verder kunt. Daarnaast helpt deze engel ook met het ontwikkelen van de gave helderziendheid. Je mag de spirituele wereld zien en gaan begrijpen. Je mag het grotere geheel zien, juist zodat je nog meer kunt plaatsen. 

Raziël voelt aan als de wijze mentor die je met alle liefde begeleidt. Het maakt niet uit waar je staat of wat je wel en niet begrijpt. Deze engel maakt je rustig en steeds bewuster, hierbij kan je heel goed lavendel gebruiken. Een nieuw balans in je leven, gaat op jouw tempo met een fijne energie en heel veel inzichten. Stapje voor stapje gaat hij met je aan de slag, meer bij jezelf stilstaan wat betekend, dat je jezelf de ruimte geeft om te voelen hoe het met je gaat, om te voelen waar er spanning, eventueel pijn, in je lichaam zit die je waarschijnlijk niet voelde toen je aan het hardlopen was, juist om je angstige gevoelens weg te stoppen.

MuziekMuziek

Een boodschap van Raziël

Als je kijkt vanuit je hart, weet, zie en voel je alles. Laat alle oordelen los over jezelf en over anderen, maar voel en zie alles wat er is. Je kunt het als je stopt met twijfelen en invullen. Laat mij je erbij helpen, want ik ben er altijd voor je. Zet je angst aan de kant. Je zult inderdaad dingen tegenkomen die niet leuk zijn, maar ook die dingen bevatten heel veel schoonheid. Ook dat mag je gaan zien. Open je ogen en open je hart. Laat alles er zijn.

Symbool: regenboog

Ioliet is een spirituele steen en stimuleert inzicht en kennis. Het helpt je ontdekken wie je bent en geeft je de kracht om jezelf te zijn. Het bevordert onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en vermindert hiermee problemen met afhankelijkheid (van zowel van stoffen als mensen) en verslavingen. Hierdoor bevordert de steen ook gezonde en gelijkwaardige relaties.

Chakra: Keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e)

Hoog gevoelige mensen hebben vaak creatieve banen of ongebruikelijke beroepen die soms zelf gecreëerd zijn. Als men niet met iemand kan praten over deze talenten, niet de kans krijgen deze creatieve kant te ontwikkelen en men steeds tegen onbegrip aanloopt, gaat de mooie creatieve persoonlijkheid verloren en kan er angst en onzekerheid ontstaan over identiteit. Er ontstaat iemand die zich volledig gaat richten op zijn of haar omgeving en de mogelijkheid bestaat, zich totaal te verliezen in de wensen van anderen. 

Oefening om bij jezelf stil te staan

Op het moment dat je even stil wilt staan bij jezelf, is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat, dat je alle tijd hebt (minimaal een kwartier), zorg dat de hond niet boven op je kan springen en dat je kinderen en partner verteld, niet gestoord te willen worden. Ga op een bank, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen