Stil geboren kindje

Met het verlies van een (ongeboren) kindje, nemen ouders afscheid van een familielid, dat zo welkom was. In de ouderlijke dromen heeft het baby’tje al een plekje gekregen in het ouderlijk huis. Een wens, een droom, de baby groeide in mamma’s buik, er werd van de dreumes gehouden, samen zo gelukkig en blij. 

Stil geboren kindje

Ons zielenkindje verliet ons, dankbaar voor de zwangerschap

Aanrakingen soms zo groot, vaak ook zo klein, dankbaar voor het zwanger mogen zijn. Papa en mama hadden al een naam gegeven, voordat het kleintje buiten de buik kon leven. O klein kaboutertje, zo welkom, als zieltje vloog ons zielenkindje naar de hemel.

Je groeide in mij, dag kleine kabouter

Dag lief kindje

Als een vlindertje trappelde jij, in mijn buik en in ons leven. Als een ster vloog jij bij ons weg, als beschermengeltje ben je gebleven. 

Sterkte met het verlies van jullie kindje. 

Dag kleine kabouter....

Er zijn woorden voor een moeder, omdat ze weet, haar kindje red het niet. Ze streelt haar kindjes wang, je ziet haar ogen, ze is bevangen van verdriet. Maar ergens hoopt ze, dat de liefde, ondanks gemis, haar begeleidt. Dat het hechte samen zijn zal blijven, een houvast is, in deze stille tijd, dat het gidsenkindje troost mag bieden. 

De ziel van het aankomende kindje communiceert al met de ouders, nog voor de voltooiing van de blijde verwachting. De ongeborene bereid zich voor op het leven in het gezinsleven en de omgeving. De buitenwereld is namelijk heel anders, vooraf het geboorteproces moet het zielenlichaam transformeren naar het mensenlichaam. 

De geboortetransformatie vind plaats door de ogen van zielenleven

De geboortetransformatie is gekoppeld aan het stervensproces, ofwel de terugkeer naar huis. De kringloop van het leven, de “Oosterse-filosofiefactoren” bepalen in welke vorm wedergeboorte plaats vindt. In het sprookje van de dood, lezen we hoe zo’n zieltje weer terug komt op aarde. Het wonderlijke avontuur is een hele reis.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
📌 Teken 💎 EdelsteenElementPeriode en recepten📌 Orgaan bij dierenriem
① Ram

📌 Carneool
Vuur21 maart tot 19 april

🍽 Zoete aardappelgerechten
📌 Het hoofd
② Stier

📌 Aventurijn
Water20 april tot 20 mei

📌 Paranoten
📌 Schildklier
③ Tweelingen

📌 Tijgeroog
Lucht21 mei tot 20 juni📌 Handen
>④ Kreeft

📌Maansteen
Water21 juni tot 22 juli📌 Sacraal chakra (buik)
⑤ Leeuw

📌Barnsteen
Vuur23 juli tot 22 augustus📌 Hart
⑥ Maagd

📌 Amazoniet
Aarde23 augustus tot 22 september📌 Spijsvertering
⑦ Weegschaal

📌 Saffier
Lucht23 september tot 22 oktober📌 Nieren
⑧ Schorpioen

📌 Malachiet
Water23 oktober tot 21 november📌 Afscheidingsstelsel
⑨ Boogschutter

📌 Lapis lazuli
Vuur22 december tot 19 januari📌 Dijenoedeem
⑩ Steenbok

📌 Smaragd
Aarde22 december tot 19 januari📌 Skelet
⑪ Waterman

📌 Aquamarijn
Lucht20 januari tot 19 februari📌 Bloedsomloop benen
⑫ Vissen

📌 Fluoriet
Water20 februari tot 20 maart📌 Voeten
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

De verbintenis tussen kinderen ouders blijft

De herinnering van het babygetrappel van het kleine kabouterkindje voelt zo warm, waardoor missieopdrachten zichtbaar kunnen worden. De verbintenis tussen een ziel en de ouder hier op aarde blijft en gaan elkaar helpen in de levensprocessen.

Communiceer met het kindje wat wordt verwacht, wees eerlijk

Wij zouden het babykindje veel meer in kunnen steunen als wij onszelf meer bewust zijn van het oude zielenleven. Praat met het kleintje, stel het gerust, wat kan hij of zij verwachten en wat houdt ons bezig, heb geen geheimen.

Voor de omgeving een foetus, voor mama het toekomstbeeld

Een paar dagen in verwachting zijn is in onze auralevensenergie veel sneller uitgewist dan in ons brein. Voor de omgeving was de kleine dreumes dan misschien een foetus, maar voor de aanstaande mama is het toekomstbeeld verloren.

Eindelijk zou er wel familie komen en dan is er nogmaals het verlies

Het rouwproces vreet energie, het verlies negeren kan een tijdje goed gaan, maar kunnen op den duur weer getriggerd worden. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan dat treuren een triggermoment, de adrenaline schiet omhoog. De adrenalineverhoging maakt alle geluk makende stofjes op.

Als het serotonineniveau door de adrenalineverlaging daalt

Als het adrenalinehormoon opeens stopt is er uit het niet vermoeidheid en migraine in het hoofd. Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door zuurstoftekort en een laag serotonineniveau, door samentrekking van de bloedvaten in de hersenen

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Een herinnering in een boek of doos als cadeau voor troost

Een herinneringsboek of bewaardoos kan troost bieden. Een bijzonder geschenk voor iemand die we lief hebben. Een herinnerboek of doos dat uitnodigt om, met of zonder woorden, een kostbare parel van het verdriet aan te raken. 

Zet alles even stil en onderzoek wat het leven heeft te bieden. Ontsteek kaarsjes, kies voor mooie bloemen in huis en in de tuin. Laat de innerlijke schoonheid naar buiten vloeien, trek mooie kleding aan, creëer mooie dingen, vraag hulp aan aan aartsengel Haniël en maak samen met wie gemist wordt een plan om weer vooruit te kunnen.