Zwangerschap geboorte en opvoeding

Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en het opleiden van kleintjes. Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft, zoals bekend bij reïncarnatie. Het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben en nog de fasen van het grootbrengen moet doorlopen. Als men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”, kan dit gevolgen hebben voor de opvoeding

Reïncarnatie, kind, zwangerschap, ziel, ouders, communicatie, bewustwording, conflicten, baby, geboorte, kraamcadeaus, levensopdracht, zelfvertrouwen, opvoeder, grootouders, leerprocessen, ouderschap, levenslessen, acclimatiseren, koemelkallergie, sensitief, rust, lavendel, ontspannen

De ziel communiceert al met de ouders, nog voor de geboorte, om zich voor te kunnen voorbereiden op het leven in het gezinsleven en hun omgeving. Wij zouden de baby en ons innerlijke-kind, hier veel meer in kunnen steunen.

Bewustwording, zelfacceptatie, conflicten en genieten

Het hele proces van zwanger worden heeft veel te maken met zelf bewustwording en zelfacceptatie. Een relatie met veel conflicten met afwisselende harmonie, heeft de baby de nodig, om aantal leerprocessen door te maken. De ongeboren oude ziel heeft volwassen en kinderlijke behoeften aan communicatie tijdens de zwangerschap. 

Veranderingen tijdens en na de zwangerschap

Als ouder krijgen we misschien wel hele andere ingevingen dan toen nog niet een zwangerschap was. Ineens willen we misschien wel veel de natuur zijn. Het kan zijn dat opeens de assertiviteit, luisteren naar muziek of de gevoeligheid ineens toenemen. Dat zijn niet alleen de hormonen, maar ook de aanwezigheid van het kindje

De ruimte die gecreëerd wordt, gaat wel een poosje duren

Doordat een ouder zich openstelt voor de baby voelt het zich reeds gezien en begrepen. Teveel ruis zal zich dan ook automatisch afketsen, zo is het bij de natuur geregeld. Heb vertrouwen er komt een moment dat alles deels weer terug komt.

De eerste 6 weken zijn belangrijk voor de gevoelsontwikkeling. Als er bijvoorbeeld te veel kraambezoek is kan de baby zich niet openen naar buiten toe, het is dan te druk en te lawaaiig. 

Voor het kiezen van een kraamcadeaus is het goed om iets te kiezen dat nuttig of handig is voor de ouders. Met een uniek kraam cadeau kunnen we laten zien dat er tijd en moeite is gestoken in het kiezen van een geschikt cadeau om de kleine te verwelkomen. 

Een nuttig of handig cadeau is bijvoorbeeld een wipstoeltje of een groeistoel. Is een familielid, vriendin of collega zwanger? En de zoektocht is een leuk kado voor haar? Dan is het kiezen van een brievenbuscadeaus of zwangerschapscadeaus met een speciale herinnering. Een barnsteen is ook een fantastisch cadeau idee.

Welke edelsteen hoort bij welke chakra en beschermt de aura

Door stress, ziekte of moeilijke situaties kunnen chakra's in ons lichaam uit balans raken. Chakra is vertaald ‘wiel’, de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om de aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan.

Chakra'sEdelstenenWerking van de edelsteen
1e Chakra: basis- of wortelstuitJohachidoliet

Aragoniet
GranaatRode jaspis

Onyx

Rookkwarts

Gouden driehoek in doosje 🎁

Toermalijn
➡️ Doorbloedingsproblemen
2e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruisStenen: Agaat (bruin/rood), Carneool, Jaspis (bruin), Thuliet, Tijgeroog, Zonnesteen

Agaat

Carneool

Chakra Edelstenen in Opbergdoos 🎁

Activeer het tweede chakra wanneer er seksuele problemen of menstruatieklachten zijn, wanneer jij je geremd voelt of wanneer je jaloers bent.

Onbalans oestrogeen en progesteron, zie ook endometriose
3e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexusStenen: Barnsteen, Beryl (geel/goud), Calciet (geel/oranje), Chalcopyriet, Citrien, Fluoriet (geel), Jaspis (geel), Pyriet, Tijgeroog

Barnsteen

Calciet - Boeddha

Chalcopyriet - kristallen schedel septarie ook schildpadsteen genoemd

Piramide, Citrien en Amazoniet
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

e bijnieren: de energie boosters bovenop je nieren
4e Chakra: hartStenen: Actinoliet, Amazoniet, Aventurijn (groen), Calciet (groen), Chrysocolla, Chrysopraas, Fluoriet (groen), Fuchsiet, Heliotroop, Kunziet, Labradoriet, Lepidoliet, Malachiet, Nefriet, Olivijn, Petaliet, Prehniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Toermalijn (groen)

Massage Set Roze kwarts – Aventurijn Groen

Activeer het vierde chakra wanneer jij je eenzaam voelt, moeilijkheden in de relatie hebt, of wanneer je de neiging hebt anderen altijd maar te willen helpen.

Gebruik je creatieve kant voor jouzelf, vanuit daar kan je anderen helpen
5e Chakra: hals- of keelStenen: Agaat (blauw), Apatiet, Aquamarijn, Aragoniet (blauw), Calciet (blauw), Celestien, Chalcedoon, Chrysocolla, Dumortieriet, Fluoriet (blauw), Lapis lazuli, Pietersiet, Toermalijn (blauw), Turkoois

Zilveren Hanger Aventurijn Groen met Lapis Lazuli
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
6e Chakra: voorhoofd, derde oogStenen: Apatiet, Apofyliet, Aquamarijn (donker), Azuriet, Celestien, Dumortieriet, Lapis lazuli, Maansteen, Pietersiet, Sodaliet, Toermalijn (blauw), Turkoois, Valkenoog

Oorstekers Ruwe Aquamarijn
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
7e Chakra: kruin of schedelStenen: Amethist, Apofyliet, Chalcopyriet, Charoïet, Fluoriet (paars), Lepidoliet, Mosagaat, Pietersiet, Seleniet, Sugiliet

Edelsteenboom Amethist en Bergkristal
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩

Help het kind met de levensopdracht

Ouders helpen een kind tot bewustwording, zodat het zijn of haar levensopdracht kan uitvoeren. Liefdevolle opvoeders leren hun kroost, hoe met zelfrespect of minderwaardigheidsgevoel om te gaan en wanneer rust te nemen. Leer het nageslacht met liefde om te gaan of zichzelf op waarde in te leren schatten.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
📌 Teken 💎 EdelsteenElementPeriode en recepten📌 Orgaan bij dierenriem
① Ram

📌 Carneool
Vuur21 maart tot 19 april

🍽 Zoete aardappelgerechten
📌 Het hoofd
② Stier

📌 Aventurijn
Water20 april tot 20 mei

📌 Paranoten
📌 Schildklier
③ Tweelingen

📌 Tijgeroog
Lucht21 mei tot 20 juni📌 Handen
>④ Kreeft

📌Maansteen
Water21 juni tot 22 juli📌 Sacraal chakra (buik)
⑤ Leeuw

📌Barnsteen
Vuur23 juli tot 22 augustus📌 Hart
⑥ Maagd

📌 Amazoniet
Aarde23 augustus tot 22 september📌 Spijsvertering
⑦ Weegschaal

📌 Saffier
Lucht23 september tot 22 oktober📌 Nieren
⑧ Schorpioen

📌 Malachiet
Water23 oktober tot 21 november📌 Afscheidingsstelsel
⑨ Boogschutter

📌 Lapis lazuli
Vuur22 december tot 19 januari📌 Dijenoedeem
⑩ Steenbok

📌 Smaragd
Aarde22 december tot 19 januari📌 Skelet
⑪ Waterman

📌 Aquamarijn
Lucht20 januari tot 19 februari📌 Bloedsomloop benen
⑫ Vissen

📌 Fluoriet
Water20 februari tot 20 maart📌 Voeten
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Niet durven genieten van het leven

Geen genot ervaren in het leven of niet kunnen geven van geluk, kan gevolgen hebben in het latere leven van het opgroeiende kind. Als  leiderschap bij het managen van eigen leven mist, kan vreugde als onprettig worden ervaren. Liefde of juist geen genegenheid durven ontvangen, alles als projectie gaat zien om van te leren. 

Leer een kind op zichzelf vertrouwen voor duurzame relaties

Onze kroost leren vertrouwen op eigen gevoel, of het een positieve of een negatieve spiegeling betreft en leert wanneer iemand misbruik van zijn of haar liefde maakt. Eerlijk en openheid zal duurzame relaties opbouwen, zodat iemand op ons kan rekenen.

Zelfvertrouwen te laten ontdekken

Teveel discipline en controle uit angst of totaal de weg kwijt zijn, een kind moet zijn eigen innerlijke sturing ontdekken. Door de kleine mensjes in ontwikkelingsfase, zelf te laten ontdekken en fouten te laten maken onder toeziend oog van ouders. Opgroeien is vaak het onthouden van prettige gevoelens, die we later in het leven gemakkelijker toelaten.

De ontdekkingsreis stimuleren d.m.v. totemdieren

Totemdieren functioneren als gids in bepaalde leerprocessen, de ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze ontwikkelingsprocessen. De medicijndieren helpen bij gedaanteverwisselingen via auraenergie om mensen te helpen.

Totemdieren als gids

Deze krachtdierontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. De medicijndieren zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. De diergidsen waarvan we op een bepaald moment, inzichten en begeleiding ontvangen.
Soort dierOmschrijvingInformatieCreatieve coaching
✅ Adelaar 🦅✅ Symboliseert de kracht 📌 Lees meer...📌 Over Wilskracht, lees meer....
📌 Bij 🐝✅ Symboliseert de strijdkracht 📌 Lees meer...✅ Het geheim van beiennectar 📌 Lees meer...
📌 Duif ✅ Symboliseert de vrede 📌 Lees meer...✅ Harmonie creëren, 📌 Lees meer...
✅ Edelhert 🦒✅ Symboliseert helende krachten 📌 Lees meer...
✅ Eend 🦆✅ Symboliseert de hoog gevoeligheid 📌 Lees meer...
✅ Eekhoorn✅ Symboliseert de rust 📌 Lees meer...
✅ Gans ✅ Symboliseert de nieuws en gevaar ⚠️ 📌 Lees meer...
✅ Hond 🐶✅ Symboliseert de bescherming 📌 Lees meer...
✅ kat 🐱✅ Symboliseert de helderziendheid en magie 📌 Lees meer...
✅ Kikker 🐸✅ Symboliseert de Geboorte en wedergeboorte 📌 Lees meer...
✅ Konijn 🐰✅ Symboliseert intuïtieve boodschappen 📌 Lees meer...
✅ Kraai✅ Symboliseert schaduwgids, licht in het donker 📌 Lees meer...
✅ Leeuw 🦁✅ Symboliseert overwinningsgeest 📌 Lees meer...
✅ Lieveheersbeestje 🐞✅ Symboliseert geluk, is tegen geweld 📌 Lees meer...
✅ Otter ✅ Symboliseert eigen stijl, creatief 📌 Lees meer...
✅ Paard 🐎✅ Symboliseert levenskracht 📌 Lees meer...
✅ Rat 🐀✅ Symboliseert gevoelig, intelligentie 📌 Lees meer...
✅ Reiger ✅ Symboliseert passie 📌 Lees meer...
✅ Specht ✅ Symboliseert verzorging 📌 Lees meer...
✅ Teek✅ Symboliseert de zelfzorg 📌 Lees meer...
✅ Valk 🦅✅ Symboliseert bijzondere gebeurtenis 📌 Lees meer...
✅ Vlinder 🦋✅ Symboliseert transformatie 📌 Lees meer...
✅ Wolf ✅ Symboliseert evenwicht 📌 Lees meer...
Uil 🦉✅ Symboliseert durf 📌 Lees meer...
✅ Zwaan ✅ Symboliseert de inspiratie 📌 Lees meer...
✅ Aartsengelen kaartlegging

➡️ Koop kaartlegging
➡️ Spirituele wandeling, met inspiratiecoach, stel een vraag➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📥🦋 Speurtochtconsult 🚶‍♂️

✅ Totemdieren en gidsinformatie

Het kind wil ons helpen in persoonlijke ontwikkeling

Onze afstammeling wil ons helpen in de persoonlijke ontwikkeling en liefde en steun geven. Het kind is geestelijk vaak verder ontwikkeld dan wij zijn, de grote mensen staan hier vaak niet voor open. Het ouderpaar denkt dat ze vanuit de rol als opvoeder een jong mens moeten opvoeden. Stimuleren is dan meestal eenrichtingsverkeer.

Opvoedstimulansgemis leiden tot psoas-spierzielenpijn

Opvoedstimulansgemis leert de afstammeling geen behoeftes te hebben en geeft daardoor veel auralevensenergie weg. Tot de adrenalinestress teveel wordt en men in therapie moet voor lendenstressvermindering.

De gevolgen van gemiste opvoedleerprocessen zijn enorm

Wij kunnen het kleine mens hierin heel erg bevoogden, waardoor ’t zich verlaten voelt omdat het zich niet erkend. Het mensontwikkelingsstadia kan zich dan niet invoelen wie het eigenlijk is. Het is om die reden, heel belangrijk om opa’s en opa’s bij de opvoeding te betrekken. Onvolwassen vertellen zorgsituaties aan grootouders.

Psychische aandoeningen door grootouders buiten te sluiten

Een kind zet ons aan tot bepaalde leerprocessen

Als we onszelf bewust worden, wat het betekend om mens te zijn, staan we als ouder heel anders in de zwangerschap. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het krijgen van een kleintje ons kan aanzetten tot bepaalde leerprocessen. De opgroeiende dreumes, kan bepaalde pijnen aanraken, de zielenspiegel kan pijnlijk zijn en conflicten oproepen. 

Reïncarnatie inzichtelijk maken met het boekje sprookje van de dood

Als we er vanuit gaan, dat de mensheid meerdere levens heeft, zoals bekend bij reïncarnatie. Dan heeft een oude ziel al honderden levensjaren achter de rug. Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat terug keert op aarde, het kan dus best zijn dat het zielenwezentje teruggekomen is.

Het gidsenkind komt ons helpen oude wonden te helen

Waarom juist nu en zielenwezen geïncarneerd, ’t komt ons waarschijnlijk helpen bij een laag zelfbeeld. Het gidsenkind komt ons meehelpen oude wonden te helen, zodat we geen slachtoffer mee hoeven zijn.

Opvoeding gaat niet om carrière of een groot huis

Het uiteindelijke doel van ouderschap is niet dat een kind hoge cijfers haalt of carrière maakt of een groot huis koopt. Belangrijker is het dat het jonge mens innerlijke vervulling vindt in zijn of haar leven en dat perfectie daar geen enkele rol speelt. We leren accepteren, loslaten en omgaan met allerlei hindernissen.

De les om creatief met het leven om te gaan

Ouderschap heeft in diepte te maken met onszelf te openen voor de kinderen die bij ons komen. We leren processen aan te gaan die de jongens en meisjes ons brengen, te vertrouwen. Hetgeen wat er in ons leven gebeurt dat deze ontwikkeling voor ons een positieve veranderingen zal brengen die ons diep in onze ziel raakt. 

Oordelen en veel praten kan onze aura uitputten

De geestelijke vorming, die we nodig hebben om te groeien, zonder voorwaarden of oordelen. Een oordeel als aldoor maar spreken met onze mond, kan onze aura uitputten, waar giftige individuen op in kunnen haken.

Levenslessen voor ouder en kind

Dat wij ons openstellen voor het leven en vanuit daar ons creatief met deze levenslessen omgaan. We schenken de jeugd het leven en we overhandigen onszelf de overgave als cadeau en halen de levenslessen eruit. Wanneer we perfectie naleven, verliezen we onze menselijk zijn en vriendelijkheid van de troost.

Waarom willen we graag een kind? Vanuit een behoefte om onszelf te bevestigen? Vanuit een behoefte om liefde te ontvangen en te geven?

Als ouder zijn we precies geschikt voor de baby

Het is een fout te denken dat een relatie eerst heel harmonisch moet zijn voordat we bevrucht kunnen raken. Het is ook een misverstand in onze gedachtewereld te bedenken dat we vanaf het moment dat we in blijde verwachting zijn, alle stresssituaties uit de wereld moeten helpen. Een levenstrein zonder spanning bestaat niet.  

Krampachigheid om de spanning uit de weg te gaan leidt tot trauma

De paniekangst, dat we ons maar niet op gaan winden, omdat het de baby ander beïnvloed is niet waar. De krampachtigheid en de invloed die deze onzekerheid projecteert, kan wel tot trauma’s leiden.

Hoe we zijn op dat moment als ouder is perfect

Als we ervan uitgaan dat het baby’tje bij twee ouders zal wonen om een bepaald leerproces door te maken. De gezamenlijke weg wordt gekozen door de ongeborene en kiest dus ons, we zijn precies geschikt voor het kaboutertje. Een geboortemoodboard kan heel ondersteunend werken, even als een wandeling in de natuur.

En ook als we kijken naar hoe we geboren zijn en hoe we ons in het leven ontwikkeld hebben. Deze visie vanuit een spiritueel mensbeeld kan ons helpen om eigen keuzes in een relatie tot een kinderwens te doorlopen.

Het kindje moet nog acclimatiseren tussen twee werelden

De babyacclamatieperiode van het pasgeboren engeltje, is etherisch nog heel verfijnd en leeft nog tussen twee werelden. Enerzijds nog voor de wedergeboorte en anderzijds, moet het engelenkind, nu het leven aangaan op aarde. Als Ware moet de pasgeboren nog wennen aan een andere omgeving en klimaatverandering.

Levensthema's zijn al bekend, 't wil nu de andere kant ervaren

Het zielenkind heeft vlak voor ’t geboortekanaal uitkomt als een overzicht van levensthema’s die aan bod gaan komen. Het engelenzieltje krijgt hierin begeleiding van engelengidsen, om de andere kant van het vorige zielenleven te ervaren.

De engelenboodschappers tussen hemel en aarde

De hemelgeesten helpen met allerlei levensvragen, voor bescherming, keuzestress, innerlijke leiderschap herpakken, oude gewoontes los te laten om missiedoelen een kans te geven. De harmonieboodschappers helpen bij conflictsituaties, helpt op de weg van de oude zielen ontmoeting, om angst en rouwprocessen te verwerken. Volwassen en kinderen worden geholpen bij hoog gevoeligheid en ADHD, volg de wezens als het licht in een ster, als de vlinder die passeert, fluister een naam en ontvang antwoorden
EngelHulpvraagLeerprocessen en winkelOverige informatie en analyse
✅ Michaël✅ Aurabescherming✅ Train dankbaarheid in beeld

📌 Aartsengelen winkel
📌 Reading Aartsengelen kopen
✅ Sandalphon✅ Rust✅ Maak creatieve ideeën, met tijdmanagement✅ Verbeter de hersendarmconnectie
✅ Gabriël✅ Missiedoel maken✅ Breng het zenuwstelsel tot rust✅ Drink meer water
✅ Chamuël ✅ Het verleden als bouwstenen gebruiken✅ Gebruik astrologie voor de toekomst✅ Gebruik de goud topaas en massage, verbeter de energiecentrum
✅Raguël✅ Conflictsituaties en gedachteleven✅ Helpt ouder en kind bij conflictsituaties✅ Ga niet in discussie, stop het energieverlies
✅ Ariël✅ Afscheid✅ Behoud middenrifspierkracht✅ Gebruik de wonderlijke werking van Kristallen
✅ Rafaël✅ Gidsenbegeleiding✅ZelfbevrijdingHeel de lymfeklier van het bloed en krijg inzicht in traumatische situaties
✅ Metatron✅ Gevoeligheid en EQ ontwikkeling✅Beperk het koolhydratengebruik✅ Maak gebruik van krachtdierontmoetingen
✅ Azraël ✅ Reïncarnatie✅Herstel de lendenspier en ontwikkel de geboren raadgever✅ Gebruik tijdregistratie als speurtochtrichtlijn
✅ Jophiël✅ Ga naar buiten✅ Werk aan complimentjes✅ Verhoog de zonnevlechtenergie, ga naar buiten
✅ Uriël✅ Lichtbronenergie d.m.v. neurotransmittersignaalherstel✅ Draag zorg voor de voeten✅ Voorkom reuma en artritis, ontzuur het auralichaam
✅ Haniël✅ Tweelingziel✅ Verloren tweelinghelft terugvinden met chakra punttouche massage✅ Aurahuidmassage en engelenverbindingen op zielsniveau
✅ Zadkiël ✅ Heel het sacraal chakra✅ Heel emotionele pijn met lavendel✅ Help anderen d.m.v. hobbyontwerp naar een therapieconcept
✅ Raziël✅ Schrijf herinneringen in een dagboek✅ Heel het hartchakra van hartrouwenergieverlies✅ Voorkom het schildklieralarm, praat niet teveel en ook niet te weinig
✅ Jeremiël

💎 Amethist
✅ Van cocon, tot rups naar vlinder 🦋✅Geef een ander de ruimte en kom zelf in beweging✅ Contact leggen met gidsen
✅ Stel een vraag over engelen coaching✅ Onderzoek en begeleiding➡️ Privacy Policy ✅ Prijslijst

Eerlijkheid is belangrijk, en we behoeven ons niet weg te cijferen, blijf het voorbeeld, geef liefde, troost en zachtheid en verlies ook eigen groeiprocessen niet. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar hebben de jonge mensjes en ook de opvoeders allebei niets aan. Kijk vooruit, want wie met het hoofd naar het verleden staat, ziet de toekomst niet.

Buikkrampjes, is het mogelijk een lactose-intolerantie of melkallergie?

Koemelkallergie is de meest voorkomende babyvoedselallergie, in het eerste levensjaar wordt lactose-intolerantie op 2 tot 3% geschat. Soms groeit het gezinslid na zijn eerste levensjaar eroverheen. Bij het vermoeden van een allergie voor koemelk is het belangrijk het consultatiebureau of huisarts te raadplegen. 

Het nut van moedermelk

De eerste 9 maanden van het leven bevindt zich in de beschermde omgeving van het chorion. Het buitenste vlies om het embryo van zoogdieren, deze omgeving is vrijwel steriel. De darmen zijn nog niet gekoloniseerd door micro-organismen, op een dag, ongeveer 280 dagen na de conceptie, breekt het vliesje en begint de tocht naar de microbiële wereld.

Weeën opwekkende synthetische oxytocine en depressies

Wanneer een bevallingsnelheid niet vordert, wordt er vaak synthetische oxytocine toegediend om de weeën op te wekken. De meningen zijn hier over verdeeld, sommigen vinden het onzin, weer anderen geloven er niet zo in. De vrouw met klachten twijfelt daar toch echt aan en ook het geschreven Amerikaans artikel.

Moeheid voor de bevalling verhoogd postnatale depressie met 36%

De vrouwspersonen die voor een inleiding een voorgeschiedenis hadden met een burn-out of angststoornis. Verhoogde de blootstelling aan peripartum oxytocine het risico op postnatale depressieve of paniekstoornis met 36%.

Geen angst tijdens de zwangerschap toch nog 32% kans op moe zijn

Bij baringen zonder voorgeschiedenis van stemmingswisselingen of posttraumatische stressstoornissen voorafgaand aan de bevallingbaring. Verhoogde de blootstelling aan peripartum oxytocine het risico op de postnatale depressie of psychische aandoening met 32%, volgens origineel artikel

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Oxytocine remt namelijk de aanmaak van endorfine

Endorfine is een natuurlijke lichaamseigen rust en pijnstiller, waardoor er  een perfecte balancerende wisselwerking tussen deze twee. Ook blijkt dat tijdens het geboorteritueel de natuurlijke aanmaak van lichaamseigen oxytocineaanmaak verdrongen of onderdrukt wordt. Met alle gevolgen van synthetische oxytocineverhoging.

Kindercoach of forum raadplegen

Op nieuwe tijds kindercoach staat het volledige artikel, veel vrouwen ervaren hinder, op een forum wordt het weergegeven als een soort drugs. Mensen die verslavingsgevoelig zijn, zouden vooraf beter informatie in kunnen inwinnen.

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding, want niemand is hetzelfde, er bestaat geen standaard behandelplan. De praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij burn-outklachten, hoog gevoeligheid of gratis advies huidverzorgingsproducten.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding