Zwangerschap geboorte en opvoeding

Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en het opleiden van kleintjes. Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft, zoals bekend bij reïncarnatie. Het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben en nog de fasen van het grootbrengen moet doorlopen. Als men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”, kan dit gevolgen hebben voor de opvoeding

Reïncarnatie, kind, zwangerschap, ziel, ouders, communicatie, bewustwording, conflicten, baby, geboorte, kraamcadeaus, levensopdracht, zelfvertrouwen, opvoeder, grootouders, leerprocessen, ouderschap, levenslessen, acclimatiseren, koemelkallergie, sensitief, rust, lavendel, ontspannen

De ziel communiceert al met de ouders, nog voor de geboorte, om zich voor te kunnen voorbereiden op het leven in het gezinsleven en hun omgeving. Wij zouden de baby en ons innerlijke-kind, hier veel meer in kunnen steunen.

Bewustwording, zelfacceptatie, conflicten en genieten

Het hele proces van zwanger worden heeft veel te maken met zelf bewustwording en zelfacceptatie. Een relatie met veel conflicten met afwisselende harmonie, heeft de baby de nodig, om aantal leerprocessen door te maken. De ongeboren oude ziel heeft volwassen en kinderlijke behoeften aan communicatie tijdens de zwangerschap. 

Veranderingen tijdens en na de zwangerschap

Als ouder krijgen we misschien wel hele andere ingevingen dan toen nog niet een zwangerschap was. Ineens willen we misschien wel veel de natuur zijn. Het kan zijn dat opeens de assertiviteit, luisteren naar muziek of de gevoeligheid ineens toenemen. Dat zijn niet alleen de hormonen, maar ook de aanwezigheid van het kindje

De ruimte die gecreëerd wordt, gaat wel een poosje duren

Doordat een ouder zich openstelt voor de baby voelt het zich reeds gezien en begrepen. Teveel ruis zal zich dan ook automatisch afketsen, zo is het bij de natuur geregeld. Heb vertrouwen er komt een moment dat alles deels weer terug komt.

De eerste 6 weken zijn belangrijk voor de gevoelsontwikkeling. Als er bijvoorbeeld te veel kraambezoek is kan de baby zich niet openen naar buiten toe, het is dan te druk en te lawaaiig. 

Voor het kiezen van een kraamcadeaus is het goed om iets te kiezen dat nuttig of handig is voor de ouders. Met een uniek kraam cadeau kunnen we laten zien dat er tijd en moeite is gestoken in het kiezen van een geschikt cadeau om de kleine te verwelkomen. 

Een nuttig of handig cadeau is bijvoorbeeld een wipstoeltje of een groeistoel. Is een familielid, vriendin of collega zwanger? En de zoektocht is een leuk kado voor haar? Dan is het kiezen van een brievenbuscadeaus of zwangerschapscadeaus met een speciale herinnering. Een kaartje met een zakje lavendel en een barnsteen is ook een fantastisch cadeau idee.

Help het kind met de levensopdracht

Ouders helpen een kind tot bewustwording, zodat het zijn of haar levensopdracht kan uitvoeren. Liefdevolle opvoeders leren hun kroost, hoe met zelfrespect of minderwaardigheidsgevoel om te gaan en wanneer rust te nemen. Leer het nageslacht met liefde om te gaan of zichzelf op waarde in te leren schatten, geduld te hebben en te wachten.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Niet durven genieten van het leven

Geen genot ervaren in het leven of niet kunnen geven van geluk, kan gevolgen hebben in het latere leven van het opgroeiende kind. Als  leiderschap bij het managen van eigen leven mist, kan vreugde als onprettig worden ervaren. Liefde of juist geen genegenheid durven ontvangen, alles als projectie gaat zien om van te leren. 

Leer een kind op zichzelf vertrouwen voor duurzame relaties

Onze kroost leren vertrouwen op eigen gevoel, of het een positieve of een negatieve spiegeling betreft en leert wanneer iemand misbruik van zijn of haar liefde maakt. Eerlijk en openheid zal duurzame relaties opbouwen, zodat iemand op ons kan rekenen.

Zelfvertrouwen te laten ontdekken

Teveel discipline en controle uit angst of totaal de weg kwijt zijn, een kind moet zijn eigen innerlijke sturing ontdekken. Door de kleine mensjes in ontwikkelingsfase, zelf te laten ontdekken en fouten te laten maken onder toeziend oog van ouders. Opgroeien is vaak het onthouden van prettige gevoelens, die we later in het leven gemakkelijker toelaten.

De ontdekkingsreis stimuleren d.m.v. totemdieren

Totemdieren functioneren als gids in bepaalde leerprocessen, de ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze ontwikkelingsprocessen. De medicijndieren helpen bij gedaanteverwisselingen via auraenergie om mensen te helpen.

Totemdieren als gids

Deze krachtdierontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. De medicijndieren zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. De diergidsen waarvan we op een bepaald moment, inzichten en begeleiding ontvangen.
Soort dierOmschrijvingInformatieCreatieve coaching
✅ Adelaar 🦅✅ Symboliseert de kracht 📌 Lees meer...📌 Over Wilskracht, lees meer....
📌 Bij 🐝✅ Symboliseert de strijdkracht 📌 Lees meer...✅ Het geheim van beiennectar 📌 Lees meer...
📌 Duif ✅ Symboliseert de vrede 📌 Lees meer...✅ Harmonie creëren, 📌 Lees meer...
✅ Edelhert 🦒✅ Symboliseert helende krachten 📌 Lees meer...
✅ Eend 🦆✅ Symboliseert de hoog gevoeligheid 📌 Lees meer...
✅ Eekhoorn✅ Symboliseert de rust 📌 Lees meer...
✅ Gans ✅ Symboliseert de nieuws en gevaar ⚠️ 📌 Lees meer...
✅ Hond 🐶✅ Symboliseert de bescherming 📌 Lees meer...
✅ kat 🐱✅ Symboliseert de helderziendheid en magie 📌 Lees meer...
✅ Kikker 🐸✅ Symboliseert de Geboorte en wedergeboorte 📌 Lees meer...
✅ Konijn 🐰✅ Symboliseert intuïtieve boodschappen 📌 Lees meer...
✅ Kraai✅ Symboliseert schaduwgids, licht in het donker 📌 Lees meer...
✅ Leeuw 🦁✅ Symboliseert overwinningsgeest 📌 Lees meer...
✅ Lieveheersbeestje 🐞✅ Symboliseert geluk, is tegen geweld 📌 Lees meer...
✅ Otter ✅ Symboliseert eigen stijl, creatief 📌 Lees meer...
✅ Paard 🐎✅ Symboliseert levenskracht 📌 Lees meer...
✅ Rat 🐀✅ Symboliseert gevoelig, intelligentie 📌 Lees meer...
✅ Reiger ✅ Symboliseert passie 📌 Lees meer...
✅ Specht ✅ Symboliseert verzorging 📌 Lees meer...
✅ Teek✅ Symboliseert de zelfzorg 📌 Lees meer...
✅ Valk 🦅✅ Symboliseert bijzondere gebeurtenis 📌 Lees meer...
✅ Vlinder 🦋✅ Symboliseert transformatie 📌 Lees meer...
✅ Wolf ✅ Symboliseert evenwicht 📌 Lees meer...
Uil 🦉✅ Symboliseert durf 📌 Lees meer...
✅ Zwaan ✅ Symboliseert de inspiratie 📌 Lees meer...
✅ Aartsengelen kaartlegging

➡️ Koop kaartlegging
➡️ Spirituele wandeling, met inspiratiecoach, stel een vraag➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📥🦋 Speurtochtconsult 🚶‍♂️

✅ Totemdieren en gidsinformatie

Het kind wil ons helpen in persoonlijke ontwikkeling

Onze afstammeling wil ons helpen in de persoonlijke ontwikkeling en liefde en steun geven. Het kind is in dat opzicht, geestelijk vaak verder ontwikkeld dan wij zijn. De grote mensen staan hier vaak niet voor open en denken dat ze vanuit de rol als opvoeder een jong mens moeten opvoeden. Stimuleren is dan meestal eenrichtingsverkeer en leren geen behoeftes te hebben.

Wij kunnen het kind hierin heel erg bevoogden en kan zicht erg verlaten voelen omdat het zich niet erkend voelt in wie het eigenlijk is. Vanuit het besef van spiritualiteit gaan we een kinderwens en de reis na de geboorte bewuster beleven. Het is heel belangrijk om opa’s en opa’s bij de opvoeding te betrekken en vertelt sommige geheimen of problemen makkelijker aan grootouders.

Een kind zet ons aan tot bepaalde leerprocessen

Als we onszelf bewust worden, wat het betekend om mens te zijn, staan we als ouder heel anders in de zwangerschap. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het krijgen van een kind ons kan aanzetten tot bepaalde leerprocessen en dat een kind bepaalde pijnen zal aanraken. Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en de opvoeding

Reïncarnatie inzichtelijk maken met het boekje sprookje van de dood

Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft, zoals bekend bij reïncarnatie, een oude ziel heeft al honderden levens achter de rug. Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat terug keert op aarde, echt het lezen waard.

Opvoeding gaat niet om carrière of een groot huis

Het uiteindelijke doel van ouderschap is niet dat een kind hoge cijfers haalt of carrière maakt of een groot huis koopt. Belangrijker is het dat het jonge mens innerlijke vervulling vindt in zijn of haar leven en dat perfectie daar geen enkele rol speelt. We leren accepteren, loslaten en omgaan met allerlei hindernissen, zelfs als we een kind of een kleinkind moeten missen.

De les om creatief met het leven om te gaan

Ouderschap heeft in diepte te maken met onszelf te openen voor de kinderen die bij ons komen. We leren processen aan te gaan die de jongens en meisjes ons brengen, te vertrouwen. Hetgeen wat er in ons leven gebeurt dat deze ontwikkeling voor ons een positieve veranderingen zal brengen die ons diep in onze ziel raakt. 

Oordelen en veel praten kan onze aura uitputten

De geestelijke vorming, die we nodig hebben om te groeien, zonder voorwaarden of oordelen. Een oordeel als spreken met onze mond, kan onze aura uitputten, iedereen kan daar maar inhaken en halen wat ze willen.

Levenslessen voor ouder en kind

Dat wij ons openstellen voor het leven en vanuit daar ons creatief met deze levenslessen omgaan. We schenken een kind het leven en we overhandigen onszelf de overgave als cadeau en halen de de levenslessen uit de levensprocessen. Wanneer we perfectie naleven, verliezen we onze menselijk zijn en vriendelijkheid.

Waarom willen we graag een kind? Vanuit een behoefte om onszelf te bevestigen? Vanuit een behoefte om liefde te ontvangen en te geven?

Als ouder zijn we precies geschikt voor de baby

Het is een fout te denken dat een relatie eerst heel harmonisch moet zijn voordat we zwanger kunnen raken. Het is ook een misverstand in onze gedachtewereld te bedenken dat we vanaf het moment dat we zwanger zijn, alle stress uit de wereld moeten helpen. Het gaat niet gebeuren, dat we ons niet op gaan winden en het gaat de baby echt niet negatief zou beïnvloeden en trauma’s veroorzaken. 

Hoe we zijn op dat moment als ouder is perfect

Als we ervan uitgaan dat de baby bij twee ouders komen om een bepaald leerproces door te maken. De gezamenlijke weg wordt gekozen door de ongeborene en kiest ons, we zijn precies geschikt voor het kleintje, zoals we zijn op dat moment. Een moodboard maken vanaf de geboorte, kan daarbij helpen. Houdt een boekje bij met intuïtieve boodschappen.

De informatie op een later tijdstip in ons leven gebruiken

Het dagboek, kan op een later tijdstip in ons levensproces gebruikt worden in spirituele speurtochten. Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit

Spiegelende gesprekken met het paard energie

De speurtocht met meditatie en vrolijke momentjes, even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. Spiegelende gesprekken wisselen ideeën uit, via Aartsengelen zijn er boodschappen via kaarten.

En ook als we kijken naar hoe we geboren zijn en hoe we ons in het leven ontwikkeld hebben. Deze visie vanuit een spiritueel mensbeeld kan ons helpen om eigen keuzes in een relatie tot een kinderwens te doorlopen.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Het kindje moet nog acclimatiseren tussen twee werelden

Vooral voor de baby is de periode na de geboorte een moeilijke periode en is een pasgeboren engeltje. Etherisch nog heel verfijnd, een kind tussen twee werelden, enerzijds nog voor de geboorte en anderzijds, moet het nu het leven aangaan op aarde. Als Ware moet het kindje acclimatiseren en nog een balans vinden. 

Een spirituele benadering tussen leven en dood

Een zeer goed boek is wat we leren kunnen van ons kind mits we open kunnen staan voor een spirituele benadering van leven en dood. Ongewenste kinderloosheid, het geen kinderen krijgen, het wel nakomelingen krijgen en stil-geboren kindjes. De geschreven vellen spiegelen onze geestelijk welbevinden, volgens sommige hadden het wel 1000 bladzijden mogen bevatten. 

Onbevooroordeeld het rouwproces aangaan

In een periode van diepe innerlijke rouw is te lezen, dat dingen niet zomaar gebeuren, dit boek kan daarbij een steun bieden. Het is zeer liefdevol geschreven, de schrijfster is onbevooroordeeld en we kunnen op deze manier beter met het rouwproces omgaan.

Ouder en kind, eerlijkheid van een kind is belangrijk, als ouders moeten we ons niet wegcijferen, blijf het voorbeeld. Geef liefde, troost en zachtheid aan kinderen, verlies ook eigen groeiprocessen niet uit het oog. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar hebben een jonge mensen en opvoeders allebei helemaal niets aan, kijk vooruit. Want wie met de rug naar het verleden staat, ziet het heden. 

Buikkrampjes, is het mogelijk een lactose-intolerantie of melkallergie?

Koemelkallergie is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s. Het aantal kinderen dat in het eerste levensjaar een lactose-intolerantie krijgt, wordt op 2 tot 3% geschat. Soms groeit een kind na zijn eerste levensjaar eroverheen. Bij het vermoeden van een allergie voor koemelk is het belangrijk het consultatiebureau of huisarts te raadplegen. 

Erfelijke allergie

Vaak is dit erfelijk en hebben familieleden ook een koemelkallergie. Er zijn kinderen ouder dan 4 jaar en volwassenen met een koemelkallergie, maar dat komt heel erg weinig voor, als het voor komt is het vaak dat een kind over de lactose-intolerantie heen is gegroeid en kan dit later in het leven terug komen. 

Het nut van moedermelk

De eerste 9 maanden van het leven bevindt zich in de beschermde omgeving van het chorion, het buitenste vlies om het embryo van zoogdieren. Deze omgeving is vrijwel steriel. De darmen zijn nog niet gekoloniseerd door micro-organismen. Op een dag, ongeveer 280 dagen na de conceptie, breekt dit vlies en begint de tocht naar de microbiële wereld.

Lees meer...
Ontwikkeling van het darmmicrobioom vanaf het vroege leven Door dr. guus roeselers en prof. dr. jan knol ‘ De eerste 9 maanden van het leven bevindt zich in de beschermde omgeving van het chorion, het buitenste vlies om het embryo van zoogdieren. Deze omgeving is vrijwel steriel. De darmen zijn nog niet gekoloniseerd door micro-organismen. Op een dag, ongeveer 280 dagen na de conceptie, breekt dit vlies en begint de tocht naar de microbiële wereld. Tijdens de passage door het geboortekanaal komt de baby al in contact met micro-organismen uit de vaginale en darmomgeving. In de eerste uren en dagen na de geboorte komt het kindje veelvuldig in aanraking met de vele huidmicro-organismen van de mensen die voor ze zorgen. Ook hier zitten bacteriën tussen die zich kunnen nestelen in de darm, net als diverse bacteriën uit de directe omgeving. De darmen bevatten nog relatief veel zuurstof, daar kunnen de eerste microbiële pioniers goed mee overweg. Doordat ze de aanwezige zuurstof gebruiken om te groeien, wordt de darm een zuurstofarme omgeving waarin steeds meer anaerobe darmbacteriën als Bacteroïdes, Bifidobacterium en Clostridiales gaan domineren. Na één of meer weken, beschik de baby al over een heus darmmicrobioom, een complex microbieel ecosysteem in de darmen, wanneer een erfelijke lactose intolerantie is, kan de moeder beter geen melk drinken, maar vervangen door kokosmelk of amandelmelk.’

Weeën opwekkende synthetische oxytocine en depressies

Wanneer een bevalling niet vlot op gang komt, wordt er vaak synthetische oxytocine toegediend om de weeën op te wekken. De meningen zijn hier over verdeeld, sommigen vinden het onzin, weer anderen geloven er niet zo in. De vrouw met klachten twijfelt daar toch echt aan en als ik als voedingsdeskundige verder kijk, is er meer informatie te vinden in een Amerikaans artikel.

Moeheid voor de bevalling verhoogd postnatale depressie met 36%

De vrouwen die voor een bevalling een voorgeschiedenis hadden met een burn-out of angststoornis, verhoogde blootstelling aan peripartum oxytocine het risico op postnatale depressieve of paniekstoornis met 36%.

Geen angst tijdens de zwangerschap toch nog 32% kans op moe zijn

Bij baringen zonder voorgeschiedenis van stemmingswisselingen of posttraumatische stressstoornissen voorafgaand aan de zwangerschap, verhoogde blootstelling aan peripartum oxytocine het risico op de postnatale depressie of psychische aandoening met 32%, volgens origineel artikel

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Histamine aan, dat is als we willen rusten niet handig

Een verklaring zou kunnen zijn, dat histamine bij actie toeneemt en rust gedeeltelijk uitvalt. Net als bij tegenpolen als rennen en rusten, slapen en energie, ze kunnen niet tegelijk functioneren, dus eentje moet uit.

Oxytocine remt namelijk de aanmaak van endorfine

Endorfine is een natuurlijke lichaamseigen rust en pijnstiller. Om die reden zorgt ons lichaam voor een perfecte balancerende wisselwerking tussen deze twee. Ook blijkt dat tijdens een bevalling de natuurlijke aanmaak van lichaamseigen oxytocine verdrongen of onderdrukt wordt door de synthetische oxytocine met alle gevolgen van dien. 

Kindercoach of forum raadplegen

Op nieuwe tijds kindercoach staat het volledige artikel, veel vrouwen ervaren hinder, op een forum wordt het weergegeven als een soort drugs. Mensen die verslavingsgevoelig zijn, zouden vooraf beter informatie in kunnen winnen.

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding, want niemand is hetzelfde, er bestaat geen standaard behandelplan. De praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij burn-outklachten, hoog gevoeligheid of gratis advies huidverzorgingsproducten.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten🥦, eet vaker puur vet, beweeg🚶‍♂️en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruikenGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift ✅ Ingrediënten* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding