Aartsengel Azraël

Azraël de engel van afscheid en een nieuw begin en is één van de meest lichte aartsengelen die je om je heen kunt hebben. Deze engel die vaak verschijnt in de vorm van een lichte en liefdevolle vrouw is er namelijk om ons op te vangen als we vallen.

Loslaten of afscheid, het is een nieuwe fase in je leven en laat zien, dat afscheid niet definitief is

Ze helpt ons bij het verwerken van veranderingen en afscheid. Ze is de engel die ons helpt als wij niet meer verder kunnen door ons te laten beseffen dat een einde of afscheidt slechts een nieuwe fase van ons leven betekent. Azraël is de engel die ons terug leidt naar ons levenspad op het moment dat we vastlopen in een zijpad. Ze begeleid ons terug door de stappen die we mogen zetten duidelijk te maken.

Ze helpt ons door ons inzicht te geven in het grotere geheel en verbanden te leggen die eigenlijk onzichtbaar zijn. Deze engel wijst je op de lessen die je van deze situatie kunt leren.

Ze helpt je om verder te kijken dan ‘het einde’ of de muur waar je nu op gefocust bent. Jouw weg loopt niet dood, afscheid is niet definitief. Zie waarvoor het nodig is en durf te dromen over al het moois wat er aan komt. Je zou dus kunnen zeggen dat de aartsengel Azraël je weer terug brengt naar het licht en naar je pad. Ze geeft inzicht en rust. 

 

Een beschermende engel

Het is dan ook niet gek dat deze engel een zeer beschermende engel is. Je kunt haar altijd bij je roepen als je te maken hebt met negativiteit in welke vorm dan ook. Azraël is een lichtbrenger, zeker als je omringt wordt door duisternis of als iemand je in het donker probeert te zetten. Het is dan ook een engel die je kunt eventueel aanroepen als je te maken hebt met zwarte magie.

Een boodschap van Azraël

Soms besef je niet eens wie je werkelijk bent. Je raakt het contact met je ziel kwijt, waardoor je niet meer voelt welke pad je mag bewandelen in dit leven. Afscheid en veranderingen vallen je dan zwaar. Weet dat je vele mensen raad kan geven, je bent er voor geboren. Veel mensen worden geholpen door jouw begeleiding en het feit dat jij ze gerust stelt. Laat mij je helpen door je inzicht te geven en je pad weer te verlichten. Ik steun je, bescherm je en wijs je weer de weg naar jezelf en naar je innerlijke gids. Besef dat ik nooit over je zal oordelen, want ik houd onvoorwaardelijk van je. Meer dan jij jezelf ooit kunt voorstellen. Symbool: de zon of een kaars

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Bijpassende edelsteen: Calciet geel

Calciet geel, kan lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkelen.  De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen).

Chakra: zonnevlecht chakra (3e)

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen