Azraël, afscheid en een nieuw begin

Azraël de engel van afscheid en tegelijkertijd een nieuw begin hier aarde of als ziel. Deze hemelgeest biedt hulp en ondersteuning bij het stervensproces. De engel troost mensen voor ze inslapen, na het sterven wordt de gestorvene geholpen zich aan te passen in een nieuwe wereld. Deze liefdevolle vrouw is er namelijk om ons op te vangen als we vallen.

Een nieuwe fase in ons leven en laat zien afscheid is niet definitief

De engel helpt ons bij het verwerken van veranderingen en afscheid en helpt ons, als wij niet meer verder kunnen. De hemelgeest laat ons beseffen dat een einde of het laten gaan van een gelieft persoon, slechts een nieuwe fase van ons leven betekent. Azraël is de engel die ons terug leidt naar ons levenspad.

De hemelbewoner helpt ons om inzicht te scheppen

De hemelbewoner is er op het moment dat we vastlopen op één van de zijpaden. Als boodschapper krijgen we begeleiding van de engel, door de stappen die we mogen zetten duidelijk en inzichtelijk te maken. Let op op de natuur en de totemdieren!

Verbindingen zijn niet altijd zichtbaar

De engel helpt ons door ons inzicht te geven in het grotere geheel en verbanden te leggen die onzichtbaar maar wel voelbaar zijn. Deze engel wijst ons op de lessen die we van deze situatie kunnen leren. De voelbare banden die we door liefde en openheid naar elkaar een intensieve verbinding met elkaar zijn aangegaan. 

De verbindingen met de chakra's en de aura

De verbinding is voor het oog niet zichtbaar maar zit wel in het lichaam vastgeketend vanuit bijvoorbeeld de chakra’s en de aura en bepaalde organen. De poriën zijn in dienst van veel verschillende energieën, die aandacht en zorg nodig hebben.

Zo zijn de aura, chakra’s en organen met elkaar verbonden. In elk orgaan zitten emoties opgeslagen. Zoals in de lever belemmerende gedachten op komen en boosheid de overhand krijgt, in de longen verdriet en in het hart liefde, de reden waarom het zoveel pijn doet als we iemand los moeten laten. Het hartchakra is dan heel verdrietig en op zoek naar geborgenheid.

We hebben soms eerst ons eigen pad te bewandelen

Laat altijd los in liefde, niet uit haat of andere vervelende emoties, zo kunnen we kunnen we elkaar later weer tegen komen. Als we onze weg hebben bewandeld, weet een vreedzame wereld is er niet zonder conflicten, ze zijn zinvol om ons inzichten te geven. Velen wijzen tijdens het leven naar elkaar, maken ruzie om soms maar kleine dingen.

Soms moeten mensen alles even een plekje geven

Weet als mensen boos zijn op elkaar en vervelend doen, de ruimte om geleerde lessen weer toe te voegen aan het hier en nu. Ruzies worden eens weer bijgelegd als de lessen zijn geleerd en de rust is terug gekeerd.

Waar een einde is, is ook een nieuw begin

De engel helpt ons om verder te kijken dan ‘het einde’ of de muur waar we  nu op gefocust zijn. De weg loopt niet dood, afscheid is niet definitief en er kan een samenwerkingsband ontstaan met de heengegaan hemelse ziel. De één doet het werk op aarde, terwijl de ziel vanuit de hemel boodschappen aan ons doorgeeft. 

Zie waarvoor de verandering nodig is en durf te dromen over al het moois wat er gaat komen. Zo zouden we kunnen zeggen dat de aartsengel Azraël ons weer terug brengt naar het licht en naar ons pad en geeft inzicht en rust. Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig, maar om het leven te verwerken en we wat tijd met ons zelf nodig.

Salie reiniging is de snelste manier om negatieve energie uit de ruimte te verwijderen. Het is een van de oudste kruiden voor energetische reiniging van het huis. Naast het verwijderen van niet positieve energie, versterkt salie onze intuïtie. Dit helpt om de zorgen te verlichten, deprimerende gedachten en gevoelens weg te nemen en lichaam en geest in harmonie te brengen.

Calciet geel, kan lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkelen.  De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.