Aartsengel Azraël

Azraël de engel van afscheid en tegelijkertijd een nieuw begin hier aarde of als ziel. Azraël biedt hulp en ondersteuning bij het stervensproces. De engel troost mensen voor ze sterven. Na het sterven wordt de gestorvene geholpen zich aan te passen in een nieuwe wereld. Deze engel die vaak verschijnt in de vorm van een lichte en liefdevolle vrouw is er namelijk om ons op te vangen als we vallen.

Een nieuwe fase in ons leven en laat zien afscheid is niet definitief

De engel helpt ons bij het verwerken van veranderingen en afscheid en helpt ons, als wij niet meer verder kunnen door ons te laten beseffen dat een einde of afscheidt slechts een nieuwe fase van ons leven betekent. Azraël is de engel die ons terug leidt naar ons levenspad op het moment dat we vastlopen in een zijpad. Als boodschapper krijgen we begeleiding van de engel, door de stappen die we mogen zetten duidelijk te maken.

ModeMode

Verbindingen zijn niet altijd zichtbaar

De engel helpt ons door ons inzicht te geven in het grotere geheel en verbanden te leggen die onzichtbaar maar wel voelbaar zijn. Deze engel wijst ons op de lessen die we van deze situatie kunnen leren. De voelbare banden die we door liefde en openheid naar elkaar een intensieve verbinding met elkaar zijn aangegaan. De verbinding is voor het oog niet zichtbaar maar zit wel in je lichaam vastgeketend vanuit bijvoorbeeld je chakra’s en de aura en bepaalde organen.

Aura, chakra's en organen met elkaar verbonden

Zo zijn de aura, chakra’s en organen met elkaar verbonden. In de organen zitten emoties opgeslagen. Zoals in de lever belemmerende gedachten op komen en boosheid de overhand krijgt, in de longen verdriet en in je hart liefde, de reden waarom het zoveel pijn doet als we iemand los moeten laten. Laat altijd los in liefde, niet uit haat of andere vervelende emoties. Zo kunnen we zeggen: misschien komen we elkaar later weer tegen, wanneer we onze weg hebben bewandeld. 

Civas: Keuze uit 100 studies

Waar een einde is, is ook een nieuw begin

De engel helpt ons om verder te kijken dan ‘het einde’ of de muur waar we  nu op gefocust zijn. De weg loopt niet dood, afscheid is niet definitief. Zie waarvoor het nodig is en durf te dromen over al het moois wat er aan komt. Zo zouden we kunnen zeggen dat de aartsengel Azraël ons weer terug brengt naar het licht en naar ons pad en geeft inzicht en rust. 

Een beschermende engel

Het is dan ook niet gek dat deze engel een zeer beschermende engel is. Deze engel kunnen we altijd bij ons roepen als we te maken krijgen met negativiteit in welke vorm dan ook. Azraël is een lichtbrenger, zeker als we omringt worden door duisternis of als iemand een ander in het donker probeert te zetten. Het is dan ook een engel die we kunnen oproepen als we te maken krijgen met zwarte magie.

Een boodschap van Azraël

Soms beseffen we niet eens wie we werkelijk zijn en raken we het contact met onze ziel kwijt, waardoor we niet meer voelen welk pad we mogen bewandelen in dit leven. Afscheid en veranderingen vallen dan erg zwaar. Weet dat we vele mensen raad kunnen geven, Als deze kaart omgedraaid wordt, weten we dat we een  geboren raadgever zijn. 

Mooi en gezondMooi en gezond

Als boodschapper helpen we iedereen

Veel mensen worden geholpen door onze begeleiding en het feit dat ze gerust gesteld worden. Laat mij helpen door inzicht te geven en het pad weer te verlichten. Ik geef steun, bescherm  en wijs weer de weg naar onze innerlijke gids. Besef dat de boodschapper nooit over iemand zal oordelen, want de engel houd onvoorwaardelijk van iedereen. Meer dan we onszelf ooit kunnen voorstellen. Symbool: de zon of een kaars

Calciet geel, kan lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkelen.  De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen).

Chakra: zonnevlecht chakra (3e)

  • Mogelijke emotionele veranderingen: depressie, onverklaarbare angsten; zoeken naar zekerheden
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *