Uriël, communicatie hemel en aarde

Aartsengel Uriël is de engel van de wijsheid, briljante ideeën en de filosofie, de hemelgeest wordt vaak ingezet bij hoog gevoeligheid. De spiritueel werkster werkt via het helderweten en is verbondenheid met nabestaanden. De bode verzend antwoorden en creatieve ideeën via de kruinchakra, opeens voelen we een nieuw briljant idee in ons hoofd.

Michaël en Uriël

De Uriël-engel kan veel en sterk op onze aarde aanwezig zijn, net als de Michaël, het verschil tussen deze twee zijn liefdevolle overdacht-boodschappen. De mannelijke vorst kan ons ondersteunen bij de energetische aurabescherming, zodat we de geestelijke vermoeidheid kunnen verdringen. De Michaël-energie helpt bij levensdoelen.

Uriël zorgt voor de communicaties tussen hemel en aarde

De Uriël-energie maakt een brug tussen hemel en aarde, juist wanneer het om levensvragen gaat, om antwoord of steun te kunnen bieden vanuit een breder perspectief. Tal van inzichten worden zichtbaar die de mens, boven zichzelf en zijn persoonlijk leed kunnen uittillen. Het persoonlijke karakter kan zo optimaal worden benut.

De boodschap van de aartsengel Uriël

We weten wat ons te doen staat, vertrouw op innerlijke wijsheid en handel hier zonder enig uitstel na. De hemelgeest wil duidelijk maken dat we zelf de schepper zijn van ons eigen leven en wijst op innerlijke lichtkracht. De lichtbronenergie die in ons leeft, kan ons kracht geven, als we goed voor de eiwitverteringverbranding zorgen.

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Wees de manager van eigen leven, vraag hulp aan de engel

Ga maar op ontdekkingsreis en laat de creatieve ingevingen een leidraad zijn om opnieuw te beginnen, nu met de hemelgeestgids. De engelengids brengt verbindingen tot stand met dierbaren, zoals in de reïncarnatie of d.m.v. vlindertransformatie, die afscheidsboodschappen komen geven. De transformatiecoach heelt verdriet. 

Neem de touwtjes weer in eigen handen

Haal de verdrietige lading het verlies eraf en zet die eerste stap, voel de touwtjes weer handen. Er is niemand anders, dan wijzelf, de hoofddeugden, zijn diep in ons verborgen en verbonden met de navelchakra.

Stresshoofdklachten veroorzaakt door buikklachten

Stresshoofdklachten kunnen leiden tot lendenspierontwrichting, waardoor het spierweefsel in de heup, boven en onderlichaamverbinding los kan gaan zitten. De ontwrichte psoas-spier kan leiden tot buikklachten.

De wonderen van een driehoek

Wonderen kunnen verbazingwekkend werken en kunnen er voor zorgen dat jullie samen het leven gaan coachen in een soort driehoek. De vorm verbonden met drie rechte lijnen, staat voor balans en harmonie, ondersteund door de Oosterse filosofie.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Meditatie en voorbereiding en maak contact met aartsengel Uriel

Ga even rustig zitten en adem een paar keer diep in door de neus en uit door de mond. Nodig aartsengel Uriel uit om om samen te werken.

  • Maak met de voeten contact met de aarde en stel voor dat er via de voetwortels de aarde ingaan;
  • Zo kunnen we er voor kiezen om alles wat we niet langer kunnen gebruiken of wat niet van ons is, los te laten;
  • Adem diep in door de neus en laat deze energie via de wortels diep de aarde in gaan met de bedoeling, dat het daar omgezet wordt naar een betere energie, rode sokken kunnen helpen bij het aarden.

Verleg de aandacht naar de shushumna , ademhalingsoefening

Haal nog een keer diep adem en verleg de aandacht naar de shushumna boven op het hoofd. Misschien is dit chakrapunt te voelen of zien we iets ronddraaien. Verschillende emoties in de vorm van een soort ruis en zorgen, angsten en blokkades kunnen we via het kruin in de aardbodem omzetten in frisse energie.

Het shushumnakaal verbind het wortelkanaal met de hoofdkruinlijn

Het shushumnakanaal is een yogaleraar voor auralevensenergie, ook wel psychische zenuw genoemd. De wielen van het wortelkanaal en de hoofdkruinlijn verbinden zich hier met elkaar, de hersen-darm-as werkt al vroeg bij de geboorte.

Vraag Uriel nu vragen om de kruinchakra schoon te maken en in evenwicht te brengen. Er kan een meditatie gebruikt worden om te  ondersteunen met de affirmatie: “Ik sta aartsengel engel nu toe om alles wat wijsheid en leiding in de weg staat weg te nemen”. Een zucht van verlichting kan ontsnappen tijdens deze ontspanningsoefening.

Aanroepen van de hemelgeest om prachtige kansen te zien

Roep de hemelgeest aan om op eigen intuïtie te geloven en om erop te vertrouwen. Hierbij is het nuttig om de meditatie te ondersteunen met de affirmatie: “ik weet dat ik veilig ben als ik mijn innerlijke raad opvolg. Ik laat me leiden naar prachtige kansen, ik luister en ik vertrouw”. Wederom zal er diepe relaxmodes te voelen zijn.

Bedankt de aartsengel voor al zijn hulp en heling

En neem weer even de tijd om te aarden, de vorige stap hiervoor eventueel weer herhaald worden, met de intentie om overtollige energie weer los te laten. Kom weer in het hier en nu en adem een paar keer in door de neus en uit door de mond. Zet de hele meditatie kracht bij in de buitenlucht, zuurstof voorkomt namelijk hyperventilatie en reinigt ons bloed.

Signalen van de aartsengel Uriël

De engelengeest gebruikt net als alle andere engelenboodschappers een aantal manieren om ons te bereiken, d.m.v. vuurtekens als de zon. Op deze manier wil de hemelgeest duidelijk maken dat er contact wordt gezocht en iemand ons iets wil vertellen. De bodegids heeft namelijk altijd heel veel te vertellen, het is een filosoof. 

Vol overgave, passie en inspiratie weet ze haar omgeving te raken

De beoefenaar van filosofie heeft belangrijke boodschappen, vol van inspiratie, passie en kracht. De kenner van de oude taalfases is opgewerkt en inspireert haar omgeving vol van passie en overgave. Het zijn oude zielen, die vaak beeldend kunnen denken. 

Een sacraal-chakraonbalans kan weerstand geven

Een sacraal-chakraonbalans beïnvloedt het lymfatische systeem die betrokken is bij de immuunsysteemwerking. Stapsgewijs kunnen er bindweefselziekte ontstaan door een teveel aan cytokinen, die tot verstoppingen kunnen leiden en pijnklachten in de onderrug. De chakraverstopping kan leiden tot huid en darmklachten.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten🥦, eet vaker puur vet, beweeg🚶‍♂️en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruikenGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift ✅ Ingrediënten* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding