Gezondheid Winkel

De gezondheid winkel is gericht op pijnklachten bij bijvoorbeeld stress en slapeloosheid. Hoe goudsbloem en witte koolblad gebruikt kunnen worden bij gordelroos of gewrichtsklachten. Analysetesten om te achterhalen waar gezondheidsklachten vandaan komen. Van chakra en aura onderzoek tot adviezen over voedingsstoffen.

Winkel, gezondheid, shop

Lavendel kan werken bij migrainestressslapeloosheid en geheugenzwakte. Het paarse kruid kan een ontkrampende werken op het centraal zenuwstelsel en kan helpen bij hoofdpijn, die vanuit de nek en de schouder ontstaat. Dit moet overigens 100% lavendelolie zijn zonder toevoegingen zoals alcohol. 

de witte kool van nog geen één euro, zou pijn kunnen verminderen, waarover de volksgeneeskunde, maar ook Oma weet raad het advies geeft. Het gaat om de positieve werking van koolbladeren, die zouden kunnen helpen bij: kneuzingen, snij en schaafwonden, rugpijnontstekingen van de nagelriemenpijn bij gordelroos en gewrichtspijn.

Gordelroos is vaak zeer pijnlijk, de pijnen kunnen overal voorkomen, als het in de nek of rug voor komt, denkt men meteen aan een hernia, of als de pijn meer onder in je buik zit, dat het niersteenkolieken zijn, de pijn is echt heel overheersend en daarom ook wel zenuwpijn genoemd. Een combinatie van Betadine en goudsbloemzalf zou kunnen helpen.

Analyse slijmvlies

Om feiten van darmklachten in kaart te brengen.

Candida Albicans

Om feiten van schimmels in kaart te brengen.

B12 tekort

Om feiten van B12 tekort in kaart te brengen.

neurotransmitters

Om feiten van slapeloosheid in kaart te brengen.

Pre-diabetes

Om feiten van pre-diabetes in kaart te brengen.

Onderzoek en advies

Een anamnese om patronen te vinden

Chakra en Aura

Om blokkades en disbalansen op te sporen.

Gewicht en energie

Persoonlijk gewichtsanalyse op basis van feiten.

Aloe Vera producten

Gratis advies over de verschillende producten.