Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël is de engel die bekent staat om zijn geneeskracht en helpt mens en dier! De hemelgeest kan ook doormiddel van totemdieren en astrologie richtingen aanwijzen, welk pad kan worden bewandeld. De engel helpt, als wij graag beter voor onszelf willen zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoontes los wilt laten. 

De kracht van aartsengel Rafaël

De beschermeling kan om hulp gevraagd worden bij ongerustheid, rouw, projectie, angst en een te hoge afgifte aan histamine. De hemelbewoner kan helpen bij ziekte en pijn, door het lijden dragelijk te maken en ons goede inzichten te geven. Engelen respecteren onze vrije wil, dit betekent dat Rafaël nooit zomaar onze hartzeer kan wegnemen. 

Een vraag stellen aan het bovenaardse wezen

Het bovenaards wezen kan ons enkel helpen en ondersteunen, als we daar om hebben gevraagd. De creatief coach helpt bij het ontdekken van de vraagstelling, door gebruik te maken van energieën rondom de aura.

Een boodschap van Aartsengel Rafaël

Ga naar buiten, haal een paar keer diep adem door de neus en inhaleer dan langzaam uit door de mond, voor energetisch energie om wakker te worden. Een goede gezondheid kan ontstaan door onze innerlijke gids te volgen, wat betreft onze leefgewoonten. Aartsengel Rafaël geeft ons innerlijke seintjes om de voedingsgewoonten te verbeteren of dat we meer moeten bewegen of rusten.
De engel helpt alleen als er een vraag is

De engel spoort ons niet aan door te vitten of dat hij onze pleziertjes wil ontnemen. Nee, de engel spoort ons alleen aan als we de hemelgeest om hulp vragen, om meer energie te krijgen. De heilig geest spoort ons aan, om onze gezondheid te verbeteren en geeft ondersteuning om gewicht te verliezen. 

Het doel van een chakra en aura onderzoek is om blokkades en disbalansen op te sporen in het lymfesysteem. In de chakra-kleurentest is het de bedoeling, dat er per kleur en de bijbehorende uitleg van de energiepunten en organen, ‘beantwoordt wordt’ met ja, nee of misschien. Tel aan het einde van de analyse de getallen op, zodat blokkades zichtbaar worden. 

Migraine, stress, slapeloosheid, lavendel mogelijk een oplossing. Lavendel kan werken bij migraine, stressslapeloosheid, geheugenzwakte. Lavendel kan een ontkrampende werking op het centraal zenuwstelsel en kan helpen bij hoofdpijn, ook die vanuit de nek en de schouder. 

De lavendelolie moet wel zonder toevoegingen zoals alcohol. Lavendelzalf kan je op je hele lichaam aanbrengen, ruikt heerlijk en werkt kalmerend en verzachtend. Lavendel ondersteunt bij het sneller genezen van wondjes door de antibacteriële eigenschappen en kan verwerkt worden in allerlei zalfjes, in werkjes op kaarten en kan worden aangebracht op het kussen of nachtgoed voor ontspanning.

De smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het vermindert frustratie, boosheid en zorgen en beschermt ons tegen negatief spiegelen.

De edelsteen bevorderd spirituele groei

De smaragd bevordert zelfinzicht, geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren.

Als we ons hart chakra als gevolg van lijden sluiten, door afwijzing en pijn, dan kunnen deze leiden tot verstopping van het lymfesysteem. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar heeft een ouder en ook een kind helemaal niets aan.

Op het moment dat we even bij ons zelf willen stilstaan , is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat. Zet voor minimaal een kwartier alles uit, breng kinderen en partner op de hoogte en vertel niet de storen. Zorg er ook voor, dat het lieve huisdier niet plots tevoorschijn komt.

Om goed te kunnen ontspannen, ga op een bank, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Waar een afscheid is, begint een nieuw begin

Een nieuwe fase in ons leven en laat zien afscheid is niet definitief. Verbindingen zijn immers niet altijd zichtbaar, waar we iets loslaten, begint ook een nieuw begin, aartsengel Azraël kan helpen bij ondersteuning van het loslaatproces.

Edelstenen boompjes, ook wel levensboom, bonsai of feng shui boompje genoemd, ze hebben blaadjes van edelsteen. Ieder boompje heeft een ander type edelsteen met een eigen betekenis en is daardoor een leuk en uniek cadeau met betekenis.

Welke edelsteen hoort bij welke chakra en beschermt de aura

Door stress, ziekte of moeilijke situaties kunnen chakra's in ons lichaam uit balans raken. Chakra is vertaald ‘wiel’, de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om de aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan.

Chakra'sEdelstenenWerking van de edelsteen
1e Chakra: basis- of wortelstuitStenen: Actinoliet (zwart), Aragoniet, Granaat, Hematiet, Jaspis (rood), Obsidiaan, Onyx, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Sardonyx, Toermalijn (zwart), Unakiet

Johachidoliet

Aragoniet
GranaatRode jaspis

Onyx

Rookkwarts

Gouden driehoek in doosje 🎁

Toermalijn
Activeer het eerste chakra wanneer jij je moe voelt, bang bent voor de toekomst, last hebt van darmklachten of verstopping, of problemen hebt met de bloedsomloop.

Bloedsomloop

Chakra's
2e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruisStenen: Agaat (bruin/rood), Carneool, Jaspis (bruin), Thuliet, Tijgeroog, Zonnesteen

Agaat

Carneool

Chakra Edelstenen in Opbergdoos 🎁

Activeer het tweede chakra wanneer er seksuele problemen of menstruatieklachten zijn, wanneer jij je geremd voelt of wanneer je jaloers bent.

Onbalans oestrogeen en progesteron, zie ook endometriose
3e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexusStenen: Barnsteen, Beryl (geel/goud), Calciet (geel/oranje), Chalcopyriet, Citrien, Fluoriet (geel), Jaspis (geel), Pyriet, Tijgeroog

Barnsteen

Calciet - Boeddha

Chalcopyriet - kristallen schedel septarie ook schildpadsteen genoemd

Piramide, Citrien en Amazoniet
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

e bijnieren: de energie boosters bovenop je nieren
4e Chakra: hartStenen: Actinoliet, Amazoniet, Aventurijn (groen), Calciet (groen), Chrysocolla, Chrysopraas, Fluoriet (groen), Fuchsiet, Heliotroop, Kunziet, Labradoriet, Lepidoliet, Malachiet, Nefriet, Olivijn, Petaliet, Prehniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Toermalijn (groen)

Massage Set Roze kwarts – Aventurijn Groen

Activeer het vierde chakra wanneer jij je eenzaam voelt, moeilijkheden in de relatie hebt, of wanneer je de neiging hebt anderen altijd maar te willen helpen.

Gebruik je creatieve kant voor jouzelf, vanuit daar kan je anderen helpen
5e Chakra: hals- of keelStenen: Agaat (blauw), Apatiet, Aquamarijn, Aragoniet (blauw), Calciet (blauw), Celestien, Chalcedoon, Chrysocolla, Dumortieriet, Fluoriet (blauw), Lapis lazuli, Pietersiet, Toermalijn (blauw), Turkoois

Zilveren Hanger Aventurijn Groen met Lapis Lazuli
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
6e Chakra: voorhoofd, derde oogStenen: Apatiet, Apofyliet, Aquamarijn (donker), Azuriet, Celestien, Dumortieriet, Lapis lazuli, Maansteen, Pietersiet, Sodaliet, Toermalijn (blauw), Turkoois, Valkenoog

Oorstekers Ruwe Aquamarijn
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
7e Chakra: kruin of schedelStenen: Amethist, Apofyliet, Chalcopyriet, Charoïet, Fluoriet (paars), Lepidoliet, Mosagaat, Pietersiet, Seleniet, Sugiliet

Edelsteenboom Amethist en Bergkristal
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.