Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël is de engel die bekent staat om zijn geneeskracht en helpt mens en dier! Wanneer jij graag beter voor jezelf wilt zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoontes los wilt laten kan je aartsengel Rafaël om hulp vragen. 

De kracht van aartsengel Rafaël

Hij biedt hulp om  oude en ongezonde gewoonten los te laten. Zoals bij ongerustheid of je zorgen maken. Ook kan hij helpen bij ziekte en pijn en dit dragelijk te maken en je goede inzichten te geven. Engelen respecteren onze vrije wil, dit betekent dat Rafaël nooit zomaar jouw pijn kan wegnemen, enkel kan hij je alleen helpen en ondersteunen wanneer jij hem dit vraagt, zodat jij zelf een ander licht krijgt op jouw situatie. 

Een boodschap van Aartsengel Rafaël

Ga naar buiten, Haal een paar keer diep adem door je neus en adem dan langzaam uit door je mond, om jezelf energetisch wakker te maken, om oude patronen los te laten. Je kunt voor een goede gezondheid zorgen door je innerlijke gids te volgen, wat betreft je leefgewoonten. Aartsengel Rafaël geeft je innerlijke seintjes om je eetgewoonten te verbeteren of dat je meer moet bewegen of vaker moet rusten. De engel spoort je niet aan door op je te vitten of je je pleziertjess te ontnemen. Nee, de engel spoort je alleen aan als je de engel om hulp vraagt, om meer energie te hebben en je gezondheid te verbeteren en geeft ondersteuning om gewicht te verliezen. Ga je wel eens op een strandvakantie, dan kan Sportief op vakantie gaan, kan een begin zijn.

Gezonde levensstijl

Wanneer jij graag beter voor jezelf wilt zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoonte los wilt laten kan je Rafaël om hulp vragen. Eet gezond, slaap goed en beweeg voldoende voor een optimale gezondheid. 

De smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het vermindert frustratie, boosheid en zorgen. Het bevordert zelfinzicht, geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren.

Chakra: hart chakra (4e).

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE
Delen