Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël is de engel die bekent staat om zijn geneeskracht en helpt mens en dier! De hemelgeest kan ook doormiddel van totemdieren richtingen aanwijzen, welk pad kan worden bewandeld. Wanneer wij graag beter voor onszelf willen zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoontes los wilt laten. Door de beschermeling om hulp te vragen. 

De kracht van aartsengel Rafaël

Hij biedt hulp om oude en ongezonde gewoonten los te laten. Zoals bij ongerustheid, rouw, pijn bij projectie, zorgen maken of om pre-diabetes te voorkomen. Ook kan hij helpen bij ziekte en pijn en dit dragelijk te maken en ons goede inzichten te geven. Engelen respecteren onze vrije wil, dit betekent dat Rafaël nooit zomaar onze pijn kan wegnemen, enkel kan hij ons helpen en ondersteunen. 

Een boodschap van Aartsengel Rafaël

Ga naar buiten, haal een paar keer diep adem door de neus en inhaleer dan langzaam uit door de mond, voor energetisch energie om wakker te worden. Een goede gezondheid kan ontstaan door onze innerlijke gids te volgen, wat betreft onze leefgewoonten. Aartsengel Rafaël geeft ons innerlijke seintjes om de voedingsgewoonten te verbeteren of dat we meer moeten bewegen of rusten.
De engel helpt alleen als er een vraag is

De engel spoort ons niet aan door te vitten of dat hij onze pleziertjes wil ontnemen. Nee, de engel spoort ons alleen aan als we de hemelgeest om hulp vragen, om meer energie te krijgen. De heilig geest spoort ons aan, om onze gezondheid te verbeteren en geeft ondersteuning om gewicht te verliezen. 

Het doel van een chakra en aura onderzoek is om blokkades en disbalansen op te sporen in het lymfesysteem. In de chakra-kleurentest is het de bedoeling, dat er per kleur en de bijbehorende uitleg van de energiepunten en organen, ‘beantwoordt wordt’ met ja, nee of misschien. Tel aan het einde van de analyse de getallen op, zodat blokkades zichtbaar worden. 

Migraine, stress, slapeloosheid, lavendel mogelijk een oplossing. Lavendel kan werken bij migraine, stressslapeloosheid, geheugenzwakte. Lavendel kan een ontkrampende werking op het centraal zenuwstelsel en kan helpen bij hoofdpijn, ook die vanuit de nek en de schouder. 

De lavendelolie moet wel zonder toevoegingen zoals alcohol. Lavendelzalf kan je op je hele lichaam aanbrengen, ruikt heerlijk en werkt kalmerend en verzachtend. Lavendel ondersteunt bij het sneller genezen van wondjes door de antibacteriële eigenschappen en kan verwerkt worden in allerlei zalfjes, in werkjes op kaarten en kan worden aangebracht op het kussen of nachtgoed voor ontspanning.

De smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het vermindert frustratie, boosheid en zorgen.

De edelsteen bevorderd spirituele groei

De smaragd bevordert zelfinzicht, geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren.

Als we ons hart chakra als gevolg van lijden sluiten, door afwijzing en pijn, dan kunnen deze leiden tot verstopping van het lymfesysteem. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar heeft een ouder en ook een kind helemaal niets aan, kijk vooruit of leer het kind zich te beschermen tegen giftige projectie

Op het moment dat je even stil wilt staan bij jezelf, is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat, dat je alle tijd hebt (minimaal een kwartier), zorg dat de hond niet boven op je kan springen en dat je kinderen en partner verteld, niet gestoord te willen worden. 

Om goed te kunnen ontspannen, ga op een bank, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Edelstenen boompjes, ook wel levensboom, bonsai of feng shui boompje genoemd, ze hebben blaadjes van edelsteen. Ieder boompje heeft een ander type edelsteen met een eigen betekenis en is daardoor een leuk en uniek cadeau met betekenis.

Afscheid, het kan een laatste groet zijn voor morgen, de komende dagen, weken of maanden. Soms zijn er ook momenten, dat afscheid niet mogelijk is geweest, als bij een stil geboren kindje, als een medemens sterft, als wij er niet bij zijn, een dier we opeens moeten missen.  Als het afscheid zich aankondigt, dan is dat een enorme klap. 

Waar een afscheid is, begint een nieuw begin

We weten dat onze dierbaren ergens zijn, dat we nooit helemaal alleen  zijn. Verbindingen zijn immers niet altijd zichtbaar, waar een afscheid is, begint ook een nieuw begin, aartsengel Azraël kan helpen bij ondersteuning van het stervensproces.

Zorg voor een ontspannen situatie tijdens het sterven

Omring de stervende zo veel mogelijk met een harmonieuze, vriendelijke en heldere sfeer, houd iemands hand vast, geef een knuffel. Help de stervende om positieve herinneringen op te wekken, het helpt ook meteen ons om een verwerkingsproces op gang te brengen, het stelt ons en die van ons heen gaan gerust.