Aartsengelen winkel

In de aartsengelenwinkel kunnen artikelen gevonden worden over aartsengelen, auraspray, engelen olie, beelden, sieraden, aromatherapie, meditatie en andere energie producten informatie over meditatie, die o.a. kunnen helpen bij stress. Engelen zijn zeer invloedrijk en kunnen bescherming en begeleiden bieden voor vrede op aarde. 

Aartsengelen winkel

Migraine, stress, slapeloosheid, lavendel mogelijk een oplossing. Lavendel kan werken bij migrainestressslapeloosheid, geheugenzwakte. Lavendel kan een ontkrampende werking op het centraal zenuwstelsel en kan helpen bij hoofdpijn, ook die vanuit de nek en de schouder. Dit moet overigens 100% lavendelolie zijn zonder toevoegingen zoals alcohol. 

Mooi en gezondMooi en gezond
MuziekMuziek

Bij jezelf stilstaan betekent dus dat je jezelf de ruimte geeft om te voelen hoe het met je gaat, om te voelen waar er spanning, eventueel pijn, in je lichaam zit die je waarschijnlijk niet voelde toen je aan het hardlopen was, wellicht juist om je gevoelens weg te stoppen. Je kunt op deze manier te weten komen hoe het met jezelf gaat en voelen wat jij nodig hebt. Wat gebeurd er in je lichaam, waar denk je aan en is deze emotie van jou?

De pranische energie zal toenemen als gedachten verfijnder en spiritueler gericht zijn en je tijd neemt voor wat jij belangrijk acht in jouw leven. Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan je schuldgevoel, want je brengt niet voldoende tijd met iemand door, jij bent ook altijd moe, wordt al snel gezegd. Tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden. 

Een juiste vochtbalans met de juiste voeding en beweging

Waterprana wordt opgenomen door te baden en zwemmen en door het drinken van fris, zuiver water of vocht verkregen uit zuivere producten zonder toevoegingen. Het water vervult in het menselijk lichaam diverse belangrijke functies en beschermt de aura. Het doet vooral dienst als bouwstof, als oplos- en vervoermiddel en als warmteregelaar, reinigt onze lymfebanen en houdt onze bloeddruk in balans. Om het organisme in staat te stellen deze functies goed uit te voeren, is een uitgebalanceerde vochtbalans nodig. Dat betekent: hoe meer water in het lichaam wordt verbruikt, zoals bijvoorbeeld bij sporten, des te meer water moeten we ook weer aanvoeren.

Voelen, zintuigen en innerlijke waarnemingen, ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om je heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. 

Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *