Aartsengelen winkel

In de aartsengelenwinkel kunnen artikelen gevonden worden over aartsengelen, auraspray, engelen olie, beelden, sieraden, aromatherapie, meditatie en andere energie producten. Informatie over meditatie, die o.a. kunnen helpen bij stress. Hemelgeesten zijn zeer invloedrijk en kunnen bescherming en begeleiden bieden voor vrede op aarde. 

Aartsengelenwinkel, Sieraden, Aartsengelen, auraspray, engelenolie, beelden, sieraden, aromatherapie, meditatie, winkel, troost, raadgever, loslaten, doel

Lavendel kan werken bij migrainestressslapeloosheid, geheugenzwakte, het paarse kruid kan een ontkrampende werking op het centraal zenuwstelsel geven. Het geurig gewas kan helpen bij hoofdpijn, ook die vanuit de nek en de schouder d.m.v. chakra punttouchemassage. Dit moet overigens 100% lavendelolie zijn zonder toevoegingen zoals alcohol. 

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan ons schuldgevoel. De reden, we brengen niet voldoende tijd met iemand door, een spiegelende projectie, “dat de ander ook altijd moe is”. Meestal wordt doorgegaan uit schaamte, tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden. 

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze verkenners geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen.

Ons derde oog, het zesde zintuig is een belangrijke raadgever

Innerlijke waarnemingen worden waargenomen door het zesde zintuig, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stressloslaten van een volwassen kindrouwen om ons verleden, meer rust tot een doel in het leven te vinden.

Gebruik maken van onze innerlijke stem

Leer luisteren naar het zesde zintuig, onze innerlijke stem, verbonden met het voorhoofdchakra en herken de tekens die worden gegeven, door het pad samen met de aartsengelen te volgen.  

De pranische energie zal toenemen als gedachten verfijnder en spiritueler gericht zijn en de tijd nemen voor een missie. De reden dat onze wensen nooit zijn uitgekomen, is vaak twijfel aan onszelf of wat een ander ooit heeft gezegd. Soms is het nodig om een vastzittend denkpatroon te doorbreken om eigen pad te kunnen volgen. 

Voelen, zintuigen en innerlijke waarnemingen, ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om je heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. 

Innerlijke waarnemingen, worden waargenomen door het zesde zintuig en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stress, loslaten, meer rust tot een doel in het leven te vinden. 

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf boodschap signalen worden verdeeld onder 4 elementen, vuur, aarde, lucht en water. Als we beide kenmerken combineren, komen we achter opmerkelijke boodschappen van combiastrologie. In tegenstelling tot de maandelijkse sterrenbeelden wijzigt het teken van de Chinese dierenriem eens per jaar.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, vitaliteit, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Om in leven te blijven, hebben we frisse lucht en levenskracht nodig. De gas zonder reuk die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt, is verantwoordelijk voor onze hartslag.