Aartsengel Michaël

De aartsengel Michaël: de beschermer. De aartsengel Michaël is een zeer actieve aartsengel hier op aarde. Dit maakt hem een zeer bereikbare engel voor de meeste mensen. Hij laat zich duidelijk horen en voelen wanneer er hulp aan hem gevraagd wordt. Zijn liefde voor mensen is dan ook onbeschrijfelijk sterk. Deze wordt vaak ervaren als een warme deken die over je heen gelegd wordt of als een sterke steunende hand op je schouder.

Om bescherming vragen

Een van de voornaamste liefdevolle bezigheden van deze engel is het beschermen van mensen die om zijn hulp vragen. Deze bescherming is een van de sterkste energetische beschermingen die je kunt ontvangen. 

Je kunt dan ook aan Michaël om bescherming vragen tegen van alles

  • Tegen negatieve energie of slechte intenties van anderen mensen
  • Zwarte magie of soortgelijke negatieve krachten
  • Negatieve geesten en entiteiten
  • Tegen eigen angsten of innerlijke criticus

Deze engel kan je dan ook helpen bij het verwijderen van deze negatieve invloeden uit jezelf of uit je huis.

Ga aan de slag met je levensdoel

Wat Michaël dan ook het liefste zou zien is dat jij door deze bescherming gaat groeien en naar je hart gaat luisteren. Je bent hier op aarde met een doel en om iets te leren. Michaël wil het liefste dat je hier naar op zoek gaat en gaat leven vanuit je ware zelf. Dit is goed voor jou en ook heel goed voor de wereld.

De boodschap van de aartsengel Michaël

Michaël wil graag dat je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dat jij ook de macht hebt over je eigen leven, door voor jezelf te kiezen. Jij kunt alles veranderen als je daar zelf maar in geloofd en op vertrouwt. Je mag je eigen kracht gaan voelen en gaan zien hoe mooi je van binnen bent, zodat je echt kunt gaan leven vanuit jezelf. Jij hebt namelijk zoveel mooie dingen te ervaren en ook te brengen hier. Je hebt zoveel kracht en liefde in je en dat mag vrij zijn.

Symbool: water

Loslaten en ontwikkeling van kind ouder relatie

Aartsengel Michaël wil graag dat je weet dat hij speciale aandacht aan je kinderen schenkt en dat je vragen gehoord worden. Hij waakt over hen zodat ze veilig zijn, hun spirituele gaven ontwikkelen en dat ze hun levensdoel zullen ontdekken en volgen. Lees de trein van het leven, het zal je rust geven

Vraag de engelen om hulp

Vraag Michael en alle engelen om hulp en leer grenzen stellen, zodat jouw kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen. Lees ook over tweelingzielen

Jouw vraag: Geef mij alsjeblieft advies, zodat ik de beste manieren te weten kom, om de ouderlijke rol op een andere en passender manier in te vullen.

Bedank de engelen voor hun hulp

Lieve beschermengelen van mijn kind(eren) Geboren, ongeboren, of stil geboren kindje, dankjewel dat jullie over mijn kind(eren) waken en veiligheid bieden. 

Grenzen stellen, door te schrijven en met jezelf te praten

Alles wat je denkt en wat je zegt in herhaling, dat kan de overhand krijgen, waardoor je niet meer in oplossingen denkt, enkel nog in problemen. Lees ook: Om los te laten, is liefde nodig en respect voor elkaar

Schrijf het volgende op en lees het elke dag twee maal. 

Affirmatie: Ik heb de moed, om op een goede en liefhebbende manier grenzen te stellen. Ik ben beschermd tegen negatieve energie. Ik bezit een oude krachtige wijsheid, die me beveiligt en me in staat stelt om positieve veranderingen te maken. 

Pak pen en papier, noteer de dag van vandaag en schrijf je gedachten op. Spreek nu hardop uit, ik heb moed….. , schrijf nu op, wat nu je gedachten zijn en laat het even voor wat het is. 

Gebruik een engelenkaars ter ondersteuning

De gezegende engelenkaars Michaël staat voor bescherming en overwinning. Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je engelen energie om je geluk te bereiken. Michaël is je beschermengel en helpt je bij het verwerken van levensproblemen. Deze kaars brandt 9 dagen en werd gefabriceerd uit zuivere, plantaardige olie.

Gebruik: Weet bij het aansteken en uitblazen van de kaarsen steeds goed, wat je precies wenst en sluit af, door de engelen te bedanken.

Bijpassende edelsteen: opaliet

De opaliet verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties.

Voor alle chakra’s

Als het moment is gekomen om beter voor jezelf te zorgen

Wanneer jij graag beter voor jezelf wilt zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoonte los wilt laten kan je Aartsengel Rafaël om hulp vragen. 

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen