Michaël, veiligheid en bescherming

De liefde van aartsengel Michaël voor mensen is ook onbeschrijfelijk sterk. De liefdevolle aandacht wordt vaak ervaren als een warme deken om ons heen gelegd, als steunende hand op een schouder. De engel geeft ons bescherming en geeft zelfvertrouwen, laat ons luisteren naar onze eigen intuïtie, zodat gezonde relaties worden aangetrokken en onze aura gezond blijft.

Om bescherming, veiligheid vragen

Een van de voornaamste liefdevolle bezigheden van deze engel is het beschermen van mensen die om zijn hulp vragen. Deze bescherming is één van de sterkste energetische beschermingen die we kunnen ontvangen. Vraag bijvoorbeeld voor het slapen gaan, om veiligheid en zelfverzekerdheid. Voel bij het opstaan de steun die anderen geven en hoe het respect ontwikkeld in dankbaarheid, wat direct invloed op de omgeving heeft.

Verschillende vragen stellen aan Michaël

  • Tegen negatieve energie of slechte intenties van anderen mensen;
  • Zwarte magie of soortgelijke negatieve krachten;
  • Negatieve geesten en entiteiten;
  • Tegen eigen angsten of innerlijke criticus

Deze engel kan je dan ook helpen bij het verwijderen van deze negatieve invloeden uit onszelf of uit ons huis. Salie kan helpen om de omgeving te reinigen.

Aan de slag met ons levensdoel

Wat Michaël dan ook het liefste zou zien is dat wij door zijn bescherming gaan groeien en naar ons hart gaan luisteren. Wij zijn hier op aarde met een doel en om iets te leren. Michaël wil het liefste dat we hier naar op zoek gaan en gaan leven vanuit ons ware zelf. Dit is goed voor ons allemaal en ook heel goed voor de wereld om ons heen.

De boodschap van de aartsengel Michaël

Michaël wil graag dat we beseffen dat wij verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en dat we ook de macht hebben over ons eigen leven, door voor  ons zelf kiezen. Alleen wij zelf kunnen alles veranderen als we daar zelf maar in geloven en op vertrouwen.

Mooi mens, geef en te ontvang

In eigen kracht te gaan staan en dat te voelen, hoe mooi we van binnen werkelijk zijn, zodat we puur kunnen gaan leven, vanuit ons zelf. We hebben namelijk zoveel mooie dingen te ervaren en ook te brengen hier en die kracht en liefde mag vrij zijn om te geven en te ontvangen.

Symbool: water

Vraag de engelen om hulp

Vraag Michael en alle engelen om hulp en leer grenzen stellen, zodat  kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen. Lees ook over tweelingzielen

Onze vraag

Geef mij alsjeblieft advies, zodat ik de beste manieren te weten kom, om de ouderlijke rol op een andere en passender manier in te vullen

Bedank de engelen voor hun hulp

Lieve beschermengelen van mijn kind(eren) Geboren, ongeboren, of stil geboren kindje, dankjewel dat jullie over mijn kind(eren) waken en veiligheid bieden. 

Aartsengel Michaël wil graag dat we weten dat hij speciale aandacht aan onze kinderen schenkt en dat alle vragen gehoord worden. Hij waakt over hen zodat ze veilig zijn, hun spirituele gaven ontwikkelen en dat ze hun levensdoel zullen ontdekken en volgen. 

De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. 

Grenzen stellen, door te schrijven en met jezelf te praten

Alles wat je denkt en wat je zegt in herhaling, dat kan de overhand krijgen, waardoor je niet meer in oplossingen denkt, enkel nog in problemen. Lees ook: Om los te laten, is liefde nodig en respect voor elkaar

Affirmatie: Ik heb de moed, liefhebbende manier grenzen te stellen

Ik ben beschermd tegen negatieve energie. Ik bezit een oude krachtige wijsheid, die me beveiligt en me in staat stelt om positieve veranderingen te maken. 

Pak pen en papier, noteer de dag van vandaag en schrijf je gedachten op. Spreek nu hardop uit, ik heb moed. Schrijf nu op, wat nu je gedachten zijn en laat het even voor wat het is. 

Energie voor het verwerken van levensproblemen

Gebruik een engelenkaars ter ondersteuning

De gezegende engelenkaars Michaël staat voor bescherming en overwinning. Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je engelen energie om je geluk te bereiken. Michaël is je beschermengel en helpt je bij het verwerken van levensproblemen.

  • Deze kaars brandt 9 dagen en werd gefabriceerd uit zuivere, plantaardige olie.
  • Gebruik: Weet bij het aansteken en uitblazen van de kaarsen steeds goed, wat je precies wenst en sluit af, door de engelen te bedanken.

Bijpassende edelsteen: opaliet

De opaliet verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties.

Voor alle chakra’s

Als het moment is gekomen om beter voor jezelf te zorgen

Wanneer jij graag beter voor jezelf wilt zorgen door gezonder te gaan eten en oude ongezonde gewoonte los wilt laten kan je Aartsengel Rafaël om hulp vragen. 

In de aartsengelenwinkel kunnen artikelen gevonden worden over aartsengelenauraspray, engelen olie, beelden, sieraden, aromatherapie, meditatie en andere energie producten. Informatie over meditatie, die o.a. kunnen helpen bij stress. Engelen zijn zeer invloedrijk en kunnen bescherming en begeleiden bieden voor vrede op aarde en zijn er vaak als we met een onbeantwoorde vraag zitten. 

Kristallen om energie te balanceren en de connectie met de ziel mogelijk kan herstellen. Elk Kristal heeft specifieke energieën en kan daardoor zuiverend en versterkend werken. Kunnen bij moeilijke situaties troost en rust geven bij engelen coachinghoog gevoeligheid of een periode van ziek zijn ondersteunen. 

Projectie kan als zeer pijnlijk worden ervaren. Ondanks dat we zijn of haar gedrag op dat moment onacceptabel vinden. Door Michaël vragen te stellen, gaan we duidelijker zien wat bij de ander hoort en wat dus niets met ons te maken heeft. Dit alles kan een zeer positieve invloed hebben in ons leven en onze relaties.

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen. Mede omdat ze zo sterk zijn geworden en meestal hun hele leven dat blijven, tot het niet meer gaat. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.