Aartsengel Michaël

De liefde van aartsengel Michaël voor mensen is ook onbeschrijfelijk sterk. De liefdevolle aandacht wordt vaak ervaren als een warme deken om ons heen gelegd, als steunende hand op een schouder. De engel geeft ons bescherming en geeft zelfvertrouwen, laat ons luisteren naar onze eigen intuïtie, zodat gezonde relaties worden aangetrokken.

Om bescherming, veiligheid vragen

Een van de voornaamste liefdevolle bezigheden van deze engel is het beschermen van mensen die om zijn hulp vragen. Deze bescherming is één van de sterkste energetische beschermingen die we kunnen ontvangen. Vraag bijvoorbeeld voor het slapen gaan, om veiligheid en zelfverzekerdheid. Voel bij het opstaan de steun die anderen geven en hoe het respect ontwikkeld in dankbaarheid, wat direct invloed op de omgeving heeft.

Verschillende vragen stellen aan Michaël

  • Tegen negatieve energie of slechte intenties van anderen mensen
  • Zwarte magie of soortgelijke negatieve krachten
  • Negatieve geesten en entiteiten
  • Tegen eigen angsten of innerlijke criticus

Deze engel kan je dan ook helpen bij het verwijderen van deze negatieve invloeden uit onszelf of uit ons huis.

Aan de slag met ons levensdoel

Wat Michaël dan ook het liefste zou zien is dat wij door zijn bescherming gaan groeien en naar ons hart gaan luisteren. Wij zijn hier op aarde met een doel en om iets te leren. Michaël wil het liefste dat we hier naar op zoek gaan en gaan leven vanuit ons ware zelf. Dit is goed voor ons allemaal en ook heel goed voor de wereld om ons heen.

Civas; Thuisstudies
Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

De boodschap van de aartsengel Michaël

Michaël wil graag dat we beseffen dat wij verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en dat we ook de macht hebben over ons eigen leven, door voor  ons zelf kiezen. Alleen wij zelf kunnen alles veranderen als we daar zelf maar in geloven en op vertrouwen.

Mooi mens, geef en te ontvang

In eigen kracht te gaan staan en dat te voelen, hoe mooi we van binnen werkelijk zijn, zodat we puur kunnen gaan leven, vanuit ons zelf. We hebben namelijk zoveel mooie dingen te ervaren en ook te brengen hier en die kracht en liefde mag vrij zijn om te geven en te ontvangen.

Symbool: water

Aartsengel Michaël wil graag dat we weten dat hij speciale aandacht aan onze kinderen schenkt en dat alle vragen gehoord worden. Hij waakt over hen zodat ze veilig zijn, hun spirituele gaven ontwikkelen en dat ze hun levensdoel zullen ontdekken en volgen. 

BabyBaby

Grenzen stellen, door te schrijven en met jezelf te praten

Alles wat je denkt en wat je zegt in herhaling, dat kan de overhand krijgen, waardoor je niet meer in oplossingen denkt, enkel nog in problemen. Lees ook: Om los te laten, is liefde nodig en respect voor elkaar

Schrijf het volgende op en lees het elke dag twee maal. 

Affirmatie: Ik heb de moed, liefhebbende manier grenzen te stellen

Ik ben beschermd tegen negatieve energie. Ik bezit een oude krachtige wijsheid, die me beveiligt en me in staat stelt om positieve veranderingen te maken. 

Pak pen en papier, noteer de dag van vandaag en schrijf je gedachten op. Spreek nu hardop uit, ik heb moed. Schrijf nu op, wat nu je gedachten zijn en laat het even voor wat het is. 

Energie voor het verwerken van levensproblemen

Gebruik een engelenkaars ter ondersteuning

De gezegende engelenkaars Michaël staat voor bescherming en overwinning. Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je engelen energie om je geluk te bereiken. Michaël is je beschermengel en helpt je bij het verwerken van levensproblemen. Deze kaars brandt 9 dagen en werd gefabriceerd uit zuivere, plantaardige olie.

Gebruik: Weet bij het aansteken en uitblazen van de kaarsen steeds goed, wat je precies wenst en sluit af, door de engelen te bedanken.

Bijpassende edelsteen: opaliet

De opaliet verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties.

Voor alle chakra’s

Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *