Chinese en westerse astrologie

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water. Als je beide tekens combineert, kom je achter opmerkelijke boodschappen van combiastrologie.

Teken

Element

Periode

Edelsteen

Vuur

21 maart tot 19 april

Water

20 april tot 20 mei

Lucht

21 mei tot 20 juni

Water

21 juni tot 22 juli

Vuur

23 juli tot 22 augustus

Aarde

23 augustus tot 22 september

Lucht

23 september tot 22 oktober

Water

23 oktober tot 21 november

Vuur

22 december tot 19 januari

Aarde

22 december tot 19 januari

Lucht

20 januari tot 19 februari

Water

20 februari tot 20 maart

De Chinese astrologie kent 12 dierenriemtekens en 5 elementen en yin yang. De 12 maanjaren hebben dierennamen: Rat, Os, Tijger, Haas, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken.

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Chinese en westerse astrologie gecombineerd

Ascendanten berekening

 • Berekening van Chinese en westerse teken
 • Wat is een indicatie tot je 40e levensjaar
 • Wat is de indicatie na je 40e levensjaar

Om een goede berekening te maken van jouw westerse en Chinese teken en jouw ascendanten van beide tekens, heb ik nodig jouw geboortedatum, geboortejaar, geboorteplaats en het geboorte uur

Incl. 1 uur Telefonisch gesprek of in de praktijk in Roosendaal, met op het einde van ons gesprek een gratis engelenkaart betreffende een edelsteen en engelenboodschap. Prijs: € 48.40 Koop de berekening hier en maak een telefonische afspraak Na betaling ontvang je een vragenformulier, waarin er gevraagd wordt om de geboortedatum en plaats van de geboorte.

Yin Yang en de twaalf dierenriemtekens

 • Rat, Aap (yin) en Draak (yang) – ambitie en bezit. Deze drie dierentekens zijn positief ingesteld. Ze kunnen veel werk verzetten en willen hun werk en streven beloond zien. Ze streven naar succes en bezit. Rat, Aap en Draak maken zich zorgen over de toekomst. Dit is ook de reden waarom ze zo hard werken. Ze hebben ideeën en die willen ze waarmaken, tonen initiatief en zorgen voor vooruitgang en vernieuwing. Hun sterke actieve inslag en behoefte aan het leveren van bijzondere prestaties maakt ze geschikt voor het zakenleven en op commercieel en financieel gebied en kunnen daardoor een goede ondernemer zijn. Met een onrustig hoofd kun je niet werken, daarom zijn ze vaak op zichzelf en nemen de ruimte om de broeiende ideeën waar te kunnen maken.
 • Os (yin), Slang en Haan (yang) – intellect en overtuiging.
  Os, Slang en Haan werken met hun hoofd. Ze kunnen allerlei systemen en zaken bedenken. Ze werken zeer nauwkeurig aan de hen toevertrouwde zaken. Ze zijn standvastig en doelbewust. Os, Slang en Haan zorgen voor een stabiele gang van zaken. Men kan altijd op ze rekenen. Als het hoofd niet goed kan werken door welke reden dan ook, maakt dit de os onzeker en kan er een disbalans ontstaan.
 • Tijger, Paard (yang) en Hond (yin) – energie en strijd.
  Tijger, Paard en Hond jagen hun idealen na. Ze zullen de mensheid op energieke en strijdvaardige wijze dienen, als ze zich dit voorgenomen hebben. Ze zijn openhartig en verkondigen op directe wijze hun mening. Tijger, Paard en Hond werken met enthousiasme aan toevertrouwde zaken. Ze kunnen zeer geïnspireerd en creatief zijn. Het zijn sterren in communicatie
 • Haas (konijn), Varken (yin) en Geit (yang) – schoonheid en liefde. Haas, Varken en Geit zijn samen een rustig drietal dat van schoonheid, harmonie en vrede houdt. Ze volgen hun intuïtie, door alles heen. Ze zullen eerder toegeven dan ruzie maken of voor hun rechten opkomen. Het zijn artiesten met mooie ideeën. Het ontbreekt ze alleen vaak aan daadkracht om deze ideeën uit te voeren en hebben mensen nodig die hun ideeën serieus nemen en ze samen in harmonie, tot zijn recht laten komen . Het doel in hun leven is een wereld van te creëren,  waarin iedereen zich thuis voelt. Waak ervoor, dat je niet verwikkeld raakt in mogelijke onprettige ideeën van anderen, verlies niet je eigen stem.
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *