Raguël, boodschapper harmonie

Deze engel is een boodschapper voor harmonie, werkt aan oplossingen van conflicten in ons leven op persoonlijk vlak en op de werkvloer. Raguël zorgt er ook voor dat er kalmte is, een rustige omgeving is belangrijk omdat het zal leiden tot  groei en ontwikkeling. De bode helpt anderen te begrijpen, te vergeven en stimuleert een goede communicatie.

De engel helpt ons, voor onszelf op te komen

Deze hemelgeest helpt om grenzen aan te geven en laat de liefde tussen mensen stromen en begeleid ons tijdens onze helingsprocessen wanneer anderen ons pijn hebben gedaan. Als we traumatische ervaringen hebben, als mishandeling, projectie en pesterijen, dan helpt de hemelgeest ons met verwerken en om de droefheid los te laten. 

Leven is mensenwerk, daar hoort angst bij

Oude angsten en blokkades kunnen we door de hulp van het bovennatuurlijke wezen, beter achter ons laten. Acceptatie is wellicht het juiste woord, we hebben spreekwoordelijk “geen propjes papier” om weg te gooien, leven is mensenwerk.

Zoek de mensen die spiritueel bij ons passen

We kunnen niet met iedereen een goede band te hebben, dat is niet nodig en het helpt ons ook niet verder. Durf daarom los te laten als het diep van binnen beter voelt, dat creëert ruimte voor mensen die beter bij ons passen. Wees gerust, het andere kant van het verhaal is, persoonlijkheden die deze voelsprieten niet hebben, spreken ons altijd tegen.

Het geheim van de tegenspartelende spiegel

Het geheim van de tegenspartelingen verteld ons alleen maar dat ze ook zoekende zijn en begrijpen seintjes niet, die ze weigeren te accepteren. Het kost mensen heel veel energie en overtuigingskracht iemand dat te leren, pas hier voorop!

Symbolische teken is de diamant

Diamant staat symbool voor zuiverheid en zou toegang geven tot engelenenergieën, daarom zitten kronen van koningen en koninginnen vol edelsteen. In de buurt van onze hersenen, vooral op het voorhoofd geven ze innerlijk zicht en intuïtieve verbondenheid met de hogere zweren. Het zesde zintuig vaart wel bij de werking van diamanten.

Engel met gebroken vleugels, kom op en vlieg

Deze beschermelinge onderscheid auraprikkels tussen iemands ziel en potentie en de plannen die iemand heeft met een ander menselijk wezen. De bode peilt hoe iemand in het leven staat, zich gedraagt en of iemand kracht of macht wil uitoefenen ten koste van een ander. Het pleasegedrag kan door de hemelbewoner onmiddellijk afgeketst worden. 

De hemelgeest helpt ons om de leiding te nemen

We kunnen niet altijd aardig blijven en conflicten vermijden, sorry te zeggen als we zelf wel beter weten. Sta op, ga niet in discussie, zeg zonder dat verdriet en het innerlijke kind erbij te betrekken, stop! Het is klaar, we gaan dat anders doen, neem de leiding.

Extra voelsprieten, een gave

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. 

Moed is nodig om volledig op intuïtie te vertrouwen

Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Een hoog EQ, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld, zou als kracht ingezet kunnen worden.

Loslaten betekend niet, dat je niet meer om iemand geeft

Raguël helpt ook wanneer een relatie voorbij is en de verhouding tussen twee mensen ontkoppelt moet worden. Als we afscheid moeten nemen terwijl we dit niet verwachtte en er niet aan toe zijn, kunnen we steun vinden bij deze engel. 

Wees de unieke eigen zelf en geen kopie, die opgelegd is

De energieën van de engel zijn bekrachtigend, motiverend en inspirerend en stellen ons in staat om het leven ten volle te benutten en te werken aan het bereiken van onze belangrijkste doelen. De beschermelinge stimuleert samenwerking binnen groepen en gezinsleden en werkt samen met raadgevers en juristen om de mensen te verdedigen. 

Mensen die worden gediscrimineerd en oneerlijk worden behandeld

Raguel helpt ook bij problemen met het zelfbeeld, helpt ons te begrijpen dat we speciaal en perfect zijn en ons gedrag niet behoeven te kopiëren omdat een ander dat wil. Hoog gevoelige mensen worden bijgestaan door pure rechtvaardigheid.

Een boodschap van Raguël

Omgaan met anderen mensen is niet altijd even makkelijk en het kan ook heel onnatuurlijk voelen. We zijn namelijk gewend om op zielsniveau met anderen te communiceren. Dat gaat op aarde heel erg lastig. Ik help om de weg te vinden hierin. Ik help om relaties te ontwikkelen die tot in de ziel goed voelen en relaties te ontwikkelen die gewoon goed voor de ontwikkeling zijn.

De aquamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Hierdoor is het een goede steen om te dragen wanneer je een conflict wilt uitpraten. 

Onszelf tegenkomen en geconfronteerd worden met ons eigen, zijn niet altijd aantrekkelijke opties. Het punt is alleen dat, hoe langer we de confrontatie en het contact met onszelf uit de weg gaat, hoe meer spanning en problemen zich zullen opstapelen. Het is iets wat we helemaal zelf kunnen doen. Stilstaan, daar hebben we niemand voor nodig. 

Ruimte voor onszelf maken om te voelen

Even niet bewegen, betekent dus dat we onszelf de ruimte geven om te voelen hoe het met ons gaat. Ons lichaam aftasten waar er spanning, eventueel pijn, in het lichaam zit, daar kunnen we niemand bij gebruiken. 

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. 

Geheime opdrachten

Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, waar eigen wijsheid wordt ontdekt. Volgens het sprookje van de dood, zit alle kennis al in ons en worden we wedergeboren, met geheime opdrachten.