Aartsengel Raguël

Raguël is de engel die gaat over relaties tussen mensen. Hij helpt je anderen te begrijpen, te vergeven en goed met anderen te communiceren. Eigenlijk helpt Raguël je dus om je relaties te helen of te verbeteren. Je kunt Raguël dan ook altijd om advies en steun vragen als je niet goed weet hoe je met iemand of een groep mensen om moet gaan.

De engel helpt je, voor jezelf op te komen

Deze engel helpt je om je grenzen aan te geven en ook om je open te stellen als je dat lastig vindt. Hij laat de liefde tussen mensen stromen. Daarnaast begeleidt deze aartsengel je in je eigen helingsproces wanneer anderen je pijn hebben gedaan. Wanneer je bijvoorbeeld mishandeld bent of gepest bent, dan helpt Raguël je dit verwerken en loslaten. Hierdoor kun je oude angsten en blokkades dus ook makkelijker achter je laten.

Engel met gebroken vleugels, verlies jezelf niet

Wanneer je zeer sensitief bent helpt deze engel je onderscheid te maken tussen iemands ziel en potentie en hoe iemand in het leven staat en zich gedraagt. Zo verlies je jezelf niet langer in je pleasegedrag en kun je de juiste houding aannemen ten opzichte van de ander. Je hoeft niet altijd aardig te blijven en conflicten te vermijden, sorry te zeggen en jezelf wel beter weet. Vraag jezelf eens af, als je echt aan jezelf zou denken, wat zou je dan willen doen? 

Loslaten betekend niet, dat je niet meer om iemand geeft

Raguël helpt je ook wanneer een relatie voorbij is en je los moet laten. Zeker wanneer je het afscheid moet nemen terwijl je dit niet verwachtte en er niet aan toe bent, kun je steun vinden bij deze engel. Je hoeft hem alleen maar te roepen en deze aartsengel is er gelijk voor je.

Een boodschap van Raguël

Omgaan met anderen mensen is niet altijd even makkelijk en het kan ook heel onnatuurlijk voelen. Je bent namelijk gewend om op zielsniveau met anderen te communiceren. Dat gaat op aarde heel erg lastig. Ik help je om je weg te vinden hierin. Ik help je om relaties te ontwikkelen die tot in je ziel goed voelen en relaties te ontwikkelen die gewoon goed voor je zijn.

Zoek de mensen die spiritueel bij je passen

Je hoeft ook niet met iedereen een goede band te hebben, dat is niet nodig en het helpt je ook niet verder. Durf daarom los te laten als het diep van binnen beter voelt. Dat creëert ruimte voor mensen die beter bij je passen.

Symbool: een diamant

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Bijpassende edelsteen: Aquamarijn

De aquamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Hierdoor is het een goede steen om te dragen wanneer je een conflict wilt uitpraten of een moeilijk gesprek aan moet gaan. Daarnaast verbetert het ook de waarneming en concentratie, versnelt informatieverwerking en het denkproces en maakt helder, gefocust en volhardend. Het is een heel goede steen om alle vormen van communicatie en kennisoverdracht te verbeteren zoals bijvoorbeeld spreken voor een groep, lesgeven, leiding geven en jezelf uiten. Het vermindert angst en spanning voor publiekelijk spreken en helpt je de goede woorden vinden. Deze steen kan ondersteunend werken bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. Aquamarijn kan ook goed gebruikt worden ter ondersteuning van meditatie, zeker als je makkelijk afgeleid wordt.

Chakra: keel chakra (5e)

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen