Raguël, boodschapper harmonie

Deze engel is een harmonieboodschapper en werkt aan oplossingen in conflictsituaties op persoonlijk vlak of op de werkvloer. Raguël zorgt er ook voor dat er kalmte is, een rustige omgeving is belangrijk voor persoonlijke zelfontwikkeling en verlaagd adrenaline. De adrenalineverlaging helpt bij aurazenuwnetwerkcommunicatie

De engelbode stimuleert begrip en communicatie tussen mensen

De engelenbode helpt anderen met begrip en schuldkwijtscheldingen, door de communicatie tussen twee of meer mensen te stimuleren. De positieve signaaloverdrachten kunnen kind en ouder helpen om elkaar beter te kunnen aanvoelen door aurazintuigstralingen van het voorhoofdchakra. Rustmomenten vergroten onze bewegingsvrijheid.

De engel helpt ons, voor onszelf op te komen

Deze hemelgeest helpt om grenzen aan te geven en laat de liefde en gevoelsmomenten tussen menspersonen weer stromen. De engelenvrede begeleid ons tijdens onze helingsprocessen wanneer anderen ons pijn hebben gedaan en zet de pijnsignalen om in missieopdrachten. Het verleden gaat ingezet worden als bouwstenen.

De engelengids biedt zijn hulpvaardigheid aan voor traumaverwerking

Als we traumatische ervaringen hebben, als mishandeling, projectie en pesterijen, dan helpt de hemelgeest ons. De engelengids biedt zijn hulpvaardigheid aan om droefheid los te laten, zodat het diafragma en lendenspier gaan samenwerken. 

Als het boven en onderlichaam ontstabiel wordt door stress

Diep in ons lijf ligt de psoas-lendenspier, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid in een stresssituatie ervaren, dit uit zich o.a. in heup-, rug- en buikklachten.

Verbeter het zenuwstelsel door Oosterse geneeskunde

Stressvermindering kan dan ook leiden tot een verbetering van het zenuwstelsel, zodat het hersen-darm-as weer beter gaat samenwerken. De oosterse-filosofie kan ons hier bijhelpen d.m.v. missieopdrachten en speurtochtwandelingen.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Leven is mensenwerk, daar hoort angst bij

Oude angsten en blokkades kunnen we door de hulp van het bovennatuurlijke wezen, beter achter ons laten. Acceptatie is wellicht het juiste woord, we hebben spreekwoordelijk “geen propjes papier” om weg te gooien, leven is mensenwerk.

Zoek de mensen die spiritueel bij ons passen

We kunnen niet met iedereen een goede band te hebben, dat is niet nodig en het helpt ons ook niet verder. Durf daarom los te laten als het diep van binnen beter voelt, dat creëert ruimte voor mensen die beter bij ons passen. Wees gerust, persoonlijkheden die deze voelsprieten niet hebben, spreken ons altijd tegen.

Het geheim van de tegenspartelende spiegel

Het geheim van de tegenspartelingen verteld ons alleen maar dat ze ook zoekende zijn en begrijpen seintjes niet. De seinsignalen worden op dit moment nog geweigerd om te accepteren. Het kost heel veel auraovertuigingskracht iemand dat te leren. 

Engel met gebroken vleugels, kom op en vlieg

Deze beschermelinge onderscheid auraprikkels tussen iemands ziel en potentie en de plannen die iemand heeft met een ander menselijk wezen. De bode peilt hoe iemand in het leven staat, zich gedraagt en of iemand kracht of macht wil uitoefenen ten koste van een ander. De hemelbewoner kan pleasegedrag afketsen. 

De hemelgeest helpt ons om de leiding te nemen

We kunnen niet altijd aardig blijven en conflicten vermijden, sorry te zeggen als we zelf wel beter weten. Sta op, ga niet in discussie, zeg zonder dat verdriet en het innerlijke jonge mens erbij te betrekken, stop! Het is klaar, we gaan dat anders doen, neem de leiding.

Loslaten betekend niet, dat we niet meer om iemand geven

De Raguël-energie helpt ook wanneer een relatie voorbij is en de verhouding tussen twee mensen ontkoppelt moet worden. Als we afscheid moeten nemen terwijl we dit niet verwachtten en er niet aan toe zijn, kunnen we steun vinden bij deze engelenenergie. 

Wees de unieke eigen zelf en geen kopie, die opgelegd is

De engelenenergieën zijn bekrachtigend, motiverend en inspirerend en stellen ons in staat om het leven ten volle te benutten. De engelentherapie helpt ons bij het bereiken van onze belangrijkste doelen en stimuleert samenwerking binnen groepen en gezinsleden. De engelraadgever werkt samen met juristen om de mensen te verdedigen. 

Mensen die worden gediscrimineerd en oneerlijk worden behandeld

Raguels begeleiding helpt ook bij problemen met het zelfbeeld, helpt ons te begrijpen dat we speciaal en perfect zijn. Hij laat zien dat we ons gedrag niet behoeven te kopiëren omdat een ander dat wil. Hoog gevoelige mensen worden bijgestaan door pure rechtvaardigheid en maakt ons hoofd helder door de eiwitsignaalverbetering.

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Een boodschap van Raguël

Omgaan met anderen mensdeelgenoten is niet altijd even makkelijk en het kan ook heel onnatuurlijk voelen. We zijn namelijk gewend om op zielsniveau met anderen te communiceren, dat gaat op aarde heel erg lastig. De engelenboodschapper stuurt boodschapper-signalen via totemdieren om de weg te vinden in beeldsignalen en relatieontwikkelingen. 

Onszelf tegenkomen en geconfronteerd worden met ons eigen, zijn niet altijd aantrekkelijke opties. Het punt is alleen, hoe langer we de confrontatie en het zelfcontact uit de weg gaan, hoe meer spanning zich opstapelt. Spanningsvelden kunnen de insulinewaarden verhogen, wat weer tot leverzwelling kan leiden en miltvermoeidheid.

Zwelling in het zonnevlechtgebied kan kan huidklachten geven

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten🥦, eet vaker puur vet, beweeg🚶‍♂️en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruikenGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift ✅ Ingrediënten* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

Ruimte voor onszelf maken om te voelen

Even niet bewegen, betekent dus dat we onszelf de ruimte geven om te voelen hoe het met ons gaat. Ons lichaam aftasten waar er spanning, eventueel pijn, in het lichaam zit, daar kunnen we niemand bij gebruiken. 

Geheime opdrachten

Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, waar eigen wijsheid wordt ontdekt. Volgens het sprookje van de dood, zit alle kennis al in ons en worden we wedergeboren, met geheime opdrachten.