Afscheid nemen kon niet

Vaak hebben we met onze geliefden de grootste plannen en kunnen we alles aan elkaar vertellen. Het naderend afscheid kan heel gespannen zijn als we uiteen dreigen te gaan, zonder die laatste knuffel of begroeting. De allerlaatste groet die we zo graag willen geven, de ziel die anders kiest om in ons hart verder te leven.

Afscheid, gemis, herinnering, uitvaart, overleiden, sterven

Luister samen naar muziek en geef knuffels

We regelden nog samen de uitvaart, muziek het maakte ons samen zo blij, even afgeleid door een boodschap. Heel even buiten de deur ging de telefoon, al haastend langs een enorme rij, was het leven zomaar ineens voorbij. De herinneringen die we maakten, de momenten van het liefdevol samenzijn was over en uit.

Onze harten ze zijn voor altijd bij elkaar

Het besef dat het goed is dat verzacht enigszins iets de pijn, want een stem blijft dan wel zwijgen. Onze harten zullen altijd bij elkaar zijn, de hartenlichtjes zijn altijd met z’n twee, in gedachten gaan ze overal met elkaar mee.

Het stervensproces volgens het Tibetaans boeddhisme

Het boeddhisme gaat uit van reïncarnatie en geeft een uitgebreide beschrijving van het stervensproces gezien vanuit de stervende. De periode tussen wedergeboorten en van de factoren die bepalen in welke vorm we wedergeboren worden. Omring de stervende zo veel mogelijk met een harmonieuze, vriendelijke en heldere sfeer.

Maak samen een positieve herhinneringsboom

Help de stervende om positieve herinneringen op te wekken, maak bijvoorbeeld samen een complimentenboom. Hang er edelsteentjes en kaartjes in, met alles wat goed is gegaan in het leven en wat voor moois er werd gegeven.

Er kan sprake zijn van onrust, lavendel te ontspannen, dit is aangenaam voor het leven-eindstadium, maar ook voor ons zelf. Biedt troost door een hand vast te houden, weet dat ook andere mensen onrustig kunnen zijn door vermoeidheid en uitputting. Ieder mens zal het naderend loslaten, anders beleven.

Massage voor een gelukgevoel

Massage kan op diverse manieren zorgen voor impact, bij een verliessituatie en kan een positieve uitwerking hebben op angst. De lichaamsbehandeling kan voor het liefkozende geluk stofje zorgen “het dopaminehormoon”.

Minder bedroefdheid door massage

Gebruik natuurlijke producten zoals van Aloë Vera, de zachte geuren zorgen voor relaxmomentjes. Liefdevolle strelingen kunnen later het gemis dragelijker maken, net zoals een kaarsje aansteken, liefdevol gezang of het lievelingslied. De massagerituelen maakt dat geliefden minder onmachtig zijn en dat geeft minder bedroefdheid.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten, eet vaker puur vet, beweeg, en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamOverige informatieGebruik en overige infoGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift

📌 Prijslijst

📌 Analyse en consulten
✅ Ingrediënten

📌 Algemene voorwaarden
* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
📌 Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
📌 FIRMING SERUM, heeft verjongende effectenFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

📌 Restoring crème, geeft een bijdrage voor het herstel van de huidHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
📌 Aloe bio-cellulose mask, brengt een doffe hoofdhuid weer tot levenHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
📌 Infinite Forever set, huidreiniger, rimpel serum, dag en nachtcrème + gebalanceerd supplementInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

Soms kan stervensbegeleiding heel veel zaken uit handen nemen

Blijf vooral bij eigen behoeften, er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor stervensbegeleiding bij het naderend eind. Na de dood blijven geliefden achter, dat kan leiden tot een groot verdriet en veel stress. 

Bij de geboorte is de belofte dat we ooit terugkeren naar de hemel

Geboren worden op aarde houdt de belofte in van terugkeer naar de geestelijke wereld, dat verbindt ons allen. Het doodgaan is niet alleen het einde van het auralichaam, het is ook de geboorte van onze geest. 

Inspirerend verhaal van het sprookje van de dood

Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. We worden door het zieltje meegenomen op haar grote avontuur, het is een wonderbaarlijke reis.

Steun bij het heengaan en voor het achterblijven

Het sprookjesuitstapje laat ons misschien opnieuw ontdekken wie we werkelijk zijn en waar we eigenlijk vandaan komen. Het fabelachtige verhaal laat ons relaxen en kan een enorme hulp zijn bij het heengaan of als achterblijver.

Rouw om het verlies van een dierbare en hypoglykemie

Verlies en rouw kan o.a. in- en doorslaapproblemen geven, evenals snelle geïrriteerdheid en onrust. Het is belangrijk om te kijken of er maag en darmproblemen zijn, waardoor migraine en hypoglykemie kan ontstaan.

Azraël is de engel van de afscheidsgroet en tegelijkertijd een nieuw begin en biedt hulp en ondersteuning bij het stervensproces door stervende te troosten. Nadat de laatste adem wordt uitgeblazen wordt gestorvene geholpen zich aan te passen in een nieuwe wereld. De engelenvrouw vangt ons op.

Een vlinderbezoek, de boodschappers op zielsniveau!

Een vlinderbezoek bezit de kracht van een wervelwind en staat voor transformatie, mutatie en magie. Vlinders symboliseren gedaanteverandering en kunnen vaarwel komen zeggen via gestorvene en ons bezoeken in tijden van nood. 

Een edelstenen sodaliet boompje ter bescherming

Edelstenen sodaliet boompje voor bescherming in de slaapkamer, het edelsteenboompje kan helpen bij een goede nachtrust. Het bonsaiboompje kan ook helpen in een meditatieruimte voor een veilige verbinding met de spirituele engelenwereld. De hemelgeest Jophiël, is een pure rustbrenger, en helpt om te stoppen met piekeren. 

Welke edelsteen hoort bij welke chakra en beschermt de aura

Door stress, ziekte of moeilijke situaties kunnen chakra's in ons lichaam uit balans raken. Chakra is vertaald ‘wiel’, de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om de aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan.

Chakra'sEdelstenenWerking van de edelsteen
1e Chakra: basis- of wortelstuitJohachidoliet

Aragoniet
GranaatRode jaspis

Onyx

Rookkwarts

Gouden driehoek in doosje 🎁

Toermalijn
➡️ Doorbloedingsproblemen
2e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruisStenen: Agaat (bruin/rood), Carneool, Jaspis (bruin), Thuliet, Tijgeroog, Zonnesteen

Agaat

Carneool

Chakra Edelstenen in Opbergdoos 🎁

Activeer het tweede chakra wanneer er seksuele problemen of menstruatieklachten zijn, wanneer jij je geremd voelt of wanneer je jaloers bent.

Onbalans oestrogeen en progesteron, zie ook endometriose
3e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexusStenen: Barnsteen, Beryl (geel/goud), Calciet (geel/oranje), Chalcopyriet, Citrien, Fluoriet (geel), Jaspis (geel), Pyriet, Tijgeroog

Barnsteen

Calciet - Boeddha

Chalcopyriet - kristallen schedel septarie ook schildpadsteen genoemd

Piramide, Citrien en Amazoniet
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

e bijnieren: de energie boosters bovenop je nieren
4e Chakra: hartStenen: Actinoliet, Amazoniet, Aventurijn (groen), Calciet (groen), Chrysocolla, Chrysopraas, Fluoriet (groen), Fuchsiet, Heliotroop, Kunziet, Labradoriet, Lepidoliet, Malachiet, Nefriet, Olivijn, Petaliet, Prehniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Toermalijn (groen)

Massage Set Roze kwarts – Aventurijn Groen

Activeer het vierde chakra wanneer jij je eenzaam voelt, moeilijkheden in de relatie hebt, of wanneer je de neiging hebt anderen altijd maar te willen helpen.

Gebruik je creatieve kant voor jouzelf, vanuit daar kan je anderen helpen
5e Chakra: hals- of keelStenen: Agaat (blauw), Apatiet, Aquamarijn, Aragoniet (blauw), Calciet (blauw), Celestien, Chalcedoon, Chrysocolla, Dumortieriet, Fluoriet (blauw), Lapis lazuli, Pietersiet, Toermalijn (blauw), Turkoois

Zilveren Hanger Aventurijn Groen met Lapis Lazuli
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
6e Chakra: voorhoofd, derde oogStenen: Apatiet, Apofyliet, Aquamarijn (donker), Azuriet, Celestien, Dumortieriet, Lapis lazuli, Maansteen, Pietersiet, Sodaliet, Toermalijn (blauw), Turkoois, Valkenoog

Oorstekers Ruwe Aquamarijn
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
7e Chakra: kruin of schedelStenen: Amethist, Apofyliet, Chalcopyriet, Charoïet, Fluoriet (paars), Lepidoliet, Mosagaat, Pietersiet, Seleniet, Sugiliet

Edelsteenboom Amethist en Bergkristal
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩