Aartsengel Jeremiël

De balans opmaken met Aartsengel Jeremiël. De hemelgeest laat ons zien hoe uitdagingen die we tegenkwamen, ons sterker hebben gemaakt. Deze lessen zijn belangrijke leermomenten, waar we niet verbitterd over behoeven te zijn. Een meer bekendere taak van de engel is het terug te blikken op situaties in ons leven, om los te laten en te koesteren. 

Aanmoediging van de engel om verder te gaan met onze missie

Het bovennatuurlijke wezen, moedigt ons aan om verder te gaan met onze missie, rust te nemen en anderen de ruimte geven. Als we ons niet langer blijven vasthouden aan wat ons pijn heeft gedaan, heeft de volgende stap voor ontwikkeling zich aangediend.

De hemelbewoner functioneert als een liefdevolle mentor

Helpt een balans te vinden tussen relaties, ouder en kind, vriendschappen, familiebanden waarin wij ons op dit moment bevinden. Jeremiël fungeert als liefdevolle mentor en is een leraar om onszelf en anderen te laten zien dat ons leven bestaat uit liefde en betrokkenheid. 

Om los te laten is liefde nodig en respect voor elkaar

Ervoor kiezen, een tweelingziel niet langer vast te houden, betekent niet dat ’t een zielsverwant niet meer uitmaakt, of dat ze niet meer van de ander houden. Een dierbaar familielid laten gaan betekend niet dat een ouder of kind verdwenen is. 

Geef een tweelingziel de ruimte zich te ontdekken

De zielsverwantschap bouwt op zijn intuïtie, ze volgen even ’t buikgevoel, waar ook een ander weer lessen uithaalt. Besluiten een zielspersoon niet te willen bezitten, betekend iemand de tijd te geven om te ontdekken wie ze werkelijk zijn.

Geef de ander de ruimte om het leven te ontdekken

Elkaar los laten, is soms machteloos toekijken waarvan we het resultaat niet kennen. Het loskomen is niet oordelen, maar de ander toestaan zijn wereld te ontdekken. Nee, het is niet dat het de ander niets doet, vaak komt dit gevoel door projectie.

Projecteren van frustratie, gebeurd vaak door lotgenoten

Lotgenoten, zijn al spiegelend op zoek om het proces te leren. Rouwgevoelens omdat we iemand missen, is elke dag een nieuw begin waar we soms een beslissing moet nemen en vaak met tegenzin, maar met acceptatie en vertrouwen.

Het loslaten en reïncarnatie

Loslaten en reïncarnatie, liggen heel gevoelig dicht bij elkaar, dat is waarom rouwen om het gemis van een volwassen kind, net zo voelt als het verliezen van een dierbare. Alleen bij wedergeboorte komt men terug in een andere gedaante. De levenswijze in het vorige leven is bepalend voor het heden. Er zijn mensen die zich gebeurtenissen uit een vorig leven zelfs kunnen herinneren.

Een terugblik op het leven

Het terugblikken in het leven gebeurt ook als zielen overgaan, na overlijden. Terugkijken bij leven kan bijzonder waardevol zijn wanneer we aanpassingen willen maken in hoe we ons eigen leven verder willen invullen, met behoeften en eigen wensen. 

Rust in de laatste fase van de stervende creëren met lavendelolie

In de laatste fase van een leven is het belangrijk om rust te creëren en dit kan door een paar druppeltjes lavendelolie op een sloop te druppelen, ook kan er een diffuser aromatherapie gebruikt worden, door zakjes met lavendel in de kamer te leggen, als kruid bij het linnen wasgoed of in de kast te leggen, zodat het zich kan verspreiden en er een ontspannende sfeer ontstaat bij de stervende.
Het stervensproces volgens het Tibetaans boeddhisme

Het boeddhisme gaat uit van wedergeboorte, en geeft een uitgebreide beschrijving van het stervensproces gezien vanuit de stervende, van de periode tussen wedergeboorten en van de factoren die bepalen in welke vorm we wedergeboren worden. 

De kracht van een harmonieuze vriendelijke sfeer

Omring de stervende zo veel mogelijk met een harmonieuze, vriendelijke en heldere sfeer. Help de stervende om positieve herinneringen op te wekken. Het kan helpen om een hand vast te houden, dat geeft heel veel rust voor beiden.

Neem 3 vellen papier en maak je persoonlijke balans op

  • Je kunt daarbij de aartsengel Jeremiël oproepen. 
  • Vel 1. Schrijf op wat je los wilt laten (gedrag, mensen, situaties, relaties);
  • Vel 2. Waar je dankbaar voor bent;
  • Vel 3. Wat zijn jouw wensen en doelen (voor het komende jaar);
  • Neem voldoende tijd om de innerlijke balans op te maken, in een dagboek is deze informatie goed te gebruiken.

Krijg inzicht hoe de veranderingen aan te brengen

Het is belangrijk Chinese tijdzones bij te houden rondom de slaap en energie, de tijden vertellen veel over ons orgaansysteem. Een Aantekenboekje bijhouden in een tijdframe met bewegingsmomenten en voedingstoffen, kan de rode draad vormen voor raad voor ons auralevensenergie. Het reptielenbrein kunnen we leren resetten en onze gedachten kunnen we kalmeren.

Deze engel is een boodschapper voor harmonie, werkt aan oplossingen van conflicten in ons leven op persoonlijk vlak en op de werkvloer. Hij zorgt er ook voor dat er kalmte is. Een rustige omgeving is belangrijk omdat het zal leiden tot  groei en ontwikkeling. Hij helpt anderen te begrijpen, te vergeven en met een goede communicatie.

De ‘uil’ is het symbool van Wijsheid Aartsengel Jeremiël

De uil symboliseert wijsheid en helderziendheid en wordt in veel culturen ook de ‘nachtarend’ genoemd. Naast zijn buitengewoon goede zicht in het donker kan een uil ook uitzonderlijk goed horen, terwijl hij zelf geruisloos vliegt, en is daarom een van de weinigen die de geesten kan waarnemen. Een uil is ook een totemdier.

Deze werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven.

De amethist kan helpen met trauma verbonden met de milt

De amethist kan helpen bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw, waar men naar een volgend stadium geholpen kan worden. In perioden van lichamelijke  geestelijke spanning of stress vervult de milt een belangrijke rol. 

Stress leent energie van de darm voor het hoofd

Zodra de hersenen een groot probleem als tijdsdruk of irritatie signaleren, willen ze dit probleem oplossen en daar hebben ze energie voor nodig en leent het hoofd daadkracht van de darm. Via zenuwvezels het brein door dat er een noodtoestand is.

Bescherming door edelstenen

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. 

Contact leggen met gidsen

Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede edelsteen ter ondersteuning van meditatie. Voor wie meer wil weten over energieën tussen hemel en aarde, is het sprookje van de dood een aanrader.

De gezondheid van de aura

De gezondheid van ons energieveld is te vergelijken met de poriën van de huid en horen bij de zweet en talklieren. Zweetklieren stoten afvalstoffen uit en komen bijvoorbeeld voor onder de oksel en in de liezen. De gezondheidsaura zorgt ervoor dat gezondheidsstralen ziektekiemen, gif en bacteriën afstoot en dient tegelijkertijd als een krachtveld.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten🥦, eet vaker puur vet, beweeg🚶‍♂️en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruikenGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift ✅ Ingrediënten* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.