Aartsengel Jeremiël

De balans opmaken met Aartsengel Jeremiël. De aartsengel Jeremiël laat je zien hoe uitdagingen die je tegenkwam, je sterker hebben gemaakt en deze je lessen leerde en er niet verbitterd over te zijn. Een terug blik op je leven. Een meer bekendere taak van Aartsengel Jeremiël is het terug te blikken op situaties in je leven.

Functioneert als een liefdevolle mentor

Helpt je een balans te vinden en dit geld ook voor relaties, vriendschappen, familiebanden waarin jij je nu bevindt. Jeremiël fungeert als liefdevolle mentor en leraar om jezelf en anderen te zien met liefde en betrokkenheid. 

MuziekMuziek

Neem 3 vellen papier en maak je persoonlijke balans op

Je kunt daarbij de aartsengel Jeremiël oproepen. Op de drie vellen en zet bovenaan;
Vel 1. Wat je los wilt laten (gedrag, mensen, situaties, relaties).
Vel 2. Waar je dankbaar voor bent.
Vel 3. Wat jouw wensen/doelen zijn (voor het komende jaar).
Wanneer je voldoende tijd hebt genomen voor het opmaken van je innerlijke balans, kan je een dagboek bijhouden, hoe je veranderingen wilt aanbrengen. Heb je hulp nodig of inspiratie, lees meer….

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Om los te laten is liefde nodig

Om los te laten is liefde nodig en respect voor elkaar. Loslaten betekent niet dat ‘t mij niet meer uitmaakt, of dat ik niet meer van je hou. Loslaten betekend niet dat ik verdwenen ben maar dat ik op mijn intuïtie bouw. Loslaten betekend dat ik jou de ruimte geef om te ontdekken wie je werkelijk bent. Loslaten is soms machteloos toekijken, waarvan je het resultaat niet kent. Loslaten is niet oordelen, maar de ander toestaan, zijn wereld te ontdekken. Nee, het is niet dat het mij niet kan schelen, ook al denken dat nog zo velen. Loslaten is elke dag een nieuw begin, waar je soms een beslissing moet nemen en vaak met tegenzin. Geschreven door: @ Alie Vos-Doller, meerdere keren moest ik mensen loslaten. Het liefste zou ik een groot hotel hebben, maar dat heb ik niet, heb enkel mijn lichaam, die beperkte opslag heeft en waar ik telkens opnieuw keuzes moet maken om ruimte voor mijzelf te maken. 

De ‘uil’ is het symbool van Wijsheid Aartsengel Jeremiël

De uil symboliseert wijsheid en helderziendheid en wordt in veel culturen ook de ‘nachtarend’ genoemd. Naast zijn buitengewoon goede zicht in het donker kan een uil ook uitzonderlijk goed horen, terwijl hij zelf geruisloos vliegt, en is daarom een van de weinigen die de geesten kan waarnemen. Een uil is ook een totemdier.

DierDier

Deze werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. 

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *