Aartsengel Ariël

De aartsengel Ariël zorgt dat jij voor jezelf kiest en de natuur in gaat om waarheden te vinden. De engel zal je aanmoedigen motiveren en energie geven.

Je geliefden in de Hemel maken het goed. Laat je verdriet los en sta open voor hun liefdevolle zegeningen.

De aartsengel Ariël is een vrouwelijke engel die ook vaak Auriël genoemd wordt. Ze is een sterke beschermende engel die je veel kracht geeft om voor jezelf op te komen.

Dierbaren blijven heel dichtbij ons

Overledenen zijn niet ver weg. zij zijn heel dicht bij je. Op stille ogenblikken kun je hun aanwezigheid voelen. Het komt vaak genoeg voor, dat ze opeens bij ons zijn, in gedaante als een vlinder, vertrouw op je intuïtie 

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Voor jezelf kiezen

Haar doel is dat jij voor jezelf kiest en voor je eigen mening en waarheid op komt. Diep van binnen weet jij namelijk heel goed wat je werkelijk vindt, wilt en nodig hebt. De engel Ariël wil je motiveren, aanmoedigen en energie geven, zodat je hiermee aan de slag gaat.

Je verbinden met de natuur

Een van de dingen die ze daarbij altijd benoemd is dat de natuur je hierbij kan helpen. Ze is namelijk ook een engel die veel met de natuur doet. Ze zorgt voor dieren en voor de aarde en ze weet dat jij daar ook mee verbonden bent. Daarom nodigt ze je altijd uit om lekker de natuur in te gaan als je het gevoel hebt dat je vastloopt. Daar kom je weer in contact met je eigen kern en wordt alles weer helder.

ReizenReizen

De aartsengel Ariël: de engel van je eigen weg volgen

Wat Ariël dus werkelijk voor jou wil is dat je je eigen weg volgt. Dat je beseft dat je zelf de baas bent over je eigen leven en heel veel kunt bereiken. Ze helpt je de dingen te bereiken die je wilt bereiken. Ze helpt je te manifesteren wat je in je leven wilt hebben en nodig hebt. Jij hebt namelijk die kracht in je, maar daarvoor moet je wel je eigen weg volgen. Dat is de weg die jij voelt, die je het meeste aantrekt, lavendel kan helpen om te ontspannen.

Een boodschap van Ariël

Lieve schat, het is zo belangrijk dat je stopt in het denken in onmogelijkheden en blokkades. Het staren naar een muur brengt je niet verder. En daardoor zie je ook niet wat er allemaal wel mogelijk is. Jouw eigen pad zal namelijk altijd te volgen zijn. De uitdagingen die je tegenkomt, kun je overwinnen. Laat mij je daarbij helpen. Het is namelijk tijd dat je op komt voor jezelf en je mening uit. Geloof in je eigen waarheid en in wat je voelt. Handel daarna, want daar zal je zoveel gelukkiger van worden.

Symbool: water

Water en edelstenen. Edelstenen zijn niet alleen mooi, je kunt ze ook inzetten om je dagelijkse liter water extra kracht mee te geven. Zodra je een edelsteen in het water legt, neemt het water de energie van de steen op. Reinig de gekozen stenen onder stromend water. Droog ze af en houd ze even in je hand om te verbinden met je intentie. Leg de edelstenen in een kan of fles en vul deze met gefilterd water. Laat de kan zo enkele uren staan. Het water heeft nu de energie van de edelstenen overgenomen. Je kunt het water drinken, vermengen met smoothies of alcoholvrije cocktails, maar er bijvoorbeeld ook mee koken. Er is een speciale waterfles ontwikkeld om het water te maken.

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Deze roze kwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.

Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust.

Chakra: hart chakra (4e)

Oefening om bij jezelf stil te staan

Op het moment dat je even stil wilt staan bij jezelf, is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat, dat je alle tijd hebt (minimaal een kwartier), zorg dat de hond niet boven op je kan springen en dat je kinderen en partner verteld, niet gestoord te willen worden. Ga op een bank, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Astrologie gecombineerd met leefgewoonten en jezelf kennen

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *