Ariël de kracht tussen hemel en aarde

De aartsengel Ariël zorgt dat wij voor ons zelf kiezen en de natuur in gaan om waarheden te vinden. De engel zal ons aanmoedigen, motiveren en energie geven. Geliefden in de Hemel maken het goed, laat het verdriet los en sta open voor hun liefdevolle zegeningen. Auriël zo wordt de bode ook wel eens genoemd, is een sterke beschermende, liefdevolle begeleider.

Het afscheid is definitief, de ziel blijft om nabestaande te helpen

De hemelgeest verbonden met de nabestaanden, kan ons veel kracht geven om voor ons op te komen. Het afscheid is definitief, maar de herinneringen met onze dierbaren zijn via de ziel onuitwisbaar.

Oude zielen, ze zijn wijs en komen soms uit het niets op ons pad

Iedereen heeft wel eens gehoord van het begrip “oude ziel”. Er lopen op onze wereld talloze van deze wijze mensen rond die we misschien niet zou herkennen in deze hoedanigheid. Deze zielen zijn al ver in een proces van reïncarnatie, lessen leren en ervaringen opdoen. Ze begrijpen dat onvoorwaardelijke liefde de enige en echte weg.

De oprechtheid van de oude ziel, zomaar iemand op de hoek

Acceptatie en met complimenten strooien zijn voor zichzelf en de ander oprecht en rechtvaardig moet zijn om te kunnen ontplooien. Soms komen zitten ze zomaar naast ons in de bus, een dakloze man die op de hoek van de straat staat te bedelen. 

Een ziel genoot kunnen we niet zien, maar wel voelen

Deze mensen met een bijzondere gave hebben geen etiket op hun voorhoofd waaraan we ze kunnen herkennen. Het zijn ziel-genoten met een opdracht om op aarde te helpen, op moment we weggaan, zijn we verbaast om de speciale connectie.

Dierbaren blijven heel dichtbij ons

Overledenen zijn niet ver weg. zij zijn heel dicht bij ons. Op stille ogenblikken kun we hun aanwezigheid voelen. Het komt vaak genoeg voor, dat ze opeens bij ons zijn, in gedaante als een vlinder, vertrouw op eigen intuïtie 

Voor ons zelf kiezen

Haar doel is dat wij voor ons zelf kiezen, de aura beschermen en voor onze eigen mening en waarheid op gaan komen. Diep van binnen weten we namelijk heel goed wat we werkelijk vinden en wat we nodig hebben. Ze wil ons motiveren, aanmoedigen en levensenergie geven, zodat we hiermee aan de slag gaan.

Een van de dingen die ze daarbij altijd benoemd is dat de natuur ons hierbij kan helpen. Ze is namelijk ook een engel die veel met de natuur doet, zodat we frisse lucht in onze longen krijgen en onze aura, chakra’s en bloedsomloop beter gaan werken. Als we binnen blijven zitten, kan dit ons denkproces ten nadele beïnvloeden. 

Zuurstof reinigt ons bloed, voorkomt stress en hyperventilatie en houdt het diafragma op zijn plek. Het tussenschot tussen borst- en buikholte een belangrijke pompfunctie in ons lymfesysteem en heeft een belangrijke rol bij ons immuunsysteem.

Ze zorgt voor dieren en voor de aarde en ze weet dat wij daar ook mee verbonden zijn, onderweg vertelt de engel over de totemdieren en geven boodschappen van onze dierbaren. Daarom nodigt ze ons altijd uit om lekker de natuur in te gaan als we vastlopen. Daar komen we weer in contact met ons eigen kern en wordt alles weer helder.

De aartsengel Ariël is de engel van onze eigen weg volgen

Wat Ariël dus werkelijk voor ons wil is dat wij onze eigen weg volgen en dat we baas zijn over eigen levensdoelen. Ze helpt ons met onze missie bereiken. Ze helpt ons te manifesteren wat we in het leven nodig hebben en graag wilt uitdragen. Wij hebben namelijk die kracht in ons, daarvoor moeten we wel eigen weg volgen. 

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. 

De verborgen Remi's met veel wijsheid

Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen. Als een zieltje uit het sprookje van de dood, leiden ze vaak een eenzaam leven en hebben ze veel wijsheid te geven.

De wil is een geestelijke instelling, die met bewuste aandacht op bepaalde handelingen gericht is. Zo geeft innerlijke kracht aan welke beslissingen wij gaan nemen over een ondernemende acties of doelen. Onze wil zorgt ervoor dat we kunnen kiezen, tussen zaken die wel wel wensen te doen of niet wensen te doen.

De creatieve hoog gevoelige kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken en blijft niet onopgemerkt, maar is heel bescheiden. Vaak doet de creatieve denker niets met zijn of haar kwaliteiten en valt vaak ten prooi aan de omgeving door het negatief spiegelen van bijvoorbeeld narcisten, die misbruik van de gave maken.

Een boodschap van Ariël

Lief mens, het is zo belangrijk dat we stoppen met het denken in onmogelijkheden en blokkades. Het staren naar een muur brengt ons niet verder. En daardoor zie we ook niet wat er allemaal wel mogelijk is. 

Nieuwe uitdagingen

Ons eigen levenspad, de trein van het leven zal namelijk altijd te volgen zijn, de uitdagingen, kunnen we overwinnen. Velen kunnen onderweg uit het vervoermiddel op rails uitstappen en een groot gat achterlaten. 

Na een rustperiode en zelfontwikkeling, kan iemand weer meereizen

Van anderen zullen we niet merken dat ze zijn uitgestapt, die stappen misschien later weer in op een ander station. Het is een reis vol vreugde, verdriet, groeten en afscheid, als geliefden kiezen om uit te stappen of een tijdje met ons mee reizen.

Laat mij daarbij helpen en vraag om hulp

Het is namelijk tijd dat het heft in eigen handen genomen wordt en de manager in ons zelf opstaat, door op te komen voor ons zelf en daarbij onze eigen mening gaan uiten. Geloof in eigen waarheid en in wat de intuïtie en gevoel vertelt, handel daarna, daar worden we zoveel gelukkiger van. Laat projectie niet meer zijn dan iemands anders mening.

Het symbolisch teken van de engel is water

Het symbool van deze van deze goede geest is water, bij een vochtgebrek valt het op dat er weinig emotie, motivatie of enthousiasme ontstaat. De boodschap is dan ook, drink voldoende om de oranje chakra in balans te houden.

Edelstenen zijn niet alleen mooi, je kunt ze ook inzetten om je dagelijkse liter water extra kracht mee te geven. Zodra je een edelsteen in het water legt, neemt het water de energie van de steen op. Reinig de gekozen stenen onder stromend water. Droog ze af en houd ze even in je hand om te verbinden met je intentie. 

Leg de edelstenen in een kan of fles en vul deze met gefilterd water

Laat de kan zo enkele uren staan met de kristallen. Het water heeft nu de energie van de edelstenen overgenomen. Dit water kunnen we drinken en vermengen met smoothies of alcoholvrije cocktails, maar er bijvoorbeeld ook mee koken. Er is een speciale waterfles ontwikkeld om het water te maken, de drinkfles is mee te nemen in een heupband.

Deze rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde, niet alleen romantische affectie, maar ook belangstelling voor familie en vrienden. De kwartsvariëteit activeert ook spirituele genegenheid en passiebewustzijn voor onszelf. Het roze mineraal trekt warme gevoelens aan en helpt ons de aantrekkingskracht tot de ander.

Rozenkwarts voor kalmte

De liefdessteen bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als naar onszelf en verhoogt zelfacceptatie. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angstsituatie en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s. De edelsteen kan rustgevend bij verlies.

De rozenkwartsedelsteen kan het liefdesleven doen opbloeien

Plaats rozenkwartsedelsteen in de kamer of slaapkamerruimte het zal slaap bevorderend kunnen werken, waardoor we meer energie kunnen ervaren. De harmonieuze rooskleurige edel mineraal kan het liefdesleven daardoor weer op laten bloeien.

Welke edelsteen hoort bij welke chakra en beschermt de aura

Door stress, ziekte of moeilijke situaties kunnen chakra's in ons lichaam uit balans raken. Chakra is vertaald ‘wiel’, de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om de aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan.

Chakra'sEdelstenenWerking van de edelsteen
1e Chakra: basis- of wortelstuitStenen: Actinoliet (zwart), Aragoniet, Granaat, Hematiet, Jaspis (rood), Obsidiaan, Onyx, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Sardonyx, Toermalijn (zwart), Unakiet

Johachidoliet

Aragoniet
GranaatRode jaspis

Onyx

Rookkwarts

Gouden driehoek in doosje 🎁

Toermalijn
Activeer het eerste chakra wanneer jij je moe voelt, bang bent voor de toekomst, last hebt van darmklachten of verstopping, of problemen hebt met de bloedsomloop.

Bloedsomloop

Chakra's
2e Chakra: sacraal, heiligbeen of kruisStenen: Agaat (bruin/rood), Carneool, Jaspis (bruin), Thuliet, Tijgeroog, Zonnesteen

Agaat

Carneool

Chakra Edelstenen in Opbergdoos 🎁

Activeer het tweede chakra wanneer er seksuele problemen of menstruatieklachten zijn, wanneer jij je geremd voelt of wanneer je jaloers bent.

Onbalans oestrogeen en progesteron, zie ook endometriose
3e Chakra: navel, zonnevlecht of solarplexusStenen: Barnsteen, Beryl (geel/goud), Calciet (geel/oranje), Chalcopyriet, Citrien, Fluoriet (geel), Jaspis (geel), Pyriet, Tijgeroog

Barnsteen

Calciet - Boeddha

Chalcopyriet - kristallen schedel septarie ook schildpadsteen genoemd

Piramide, Citrien en Amazoniet
Activeer het derde chakra wanneer je gespannen en gestrest bent, jouw gevoelens niet in de hand kan houden, oververmoeid bent, of last heeft van eetstoornissen.

e bijnieren: de energie boosters bovenop je nieren
4e Chakra: hartStenen: Actinoliet, Amazoniet, Aventurijn (groen), Calciet (groen), Chrysocolla, Chrysopraas, Fluoriet (groen), Fuchsiet, Heliotroop, Kunziet, Labradoriet, Lepidoliet, Malachiet, Nefriet, Olivijn, Petaliet, Prehniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Toermalijn (groen)

Massage Set Roze kwarts – Aventurijn Groen

Activeer het vierde chakra wanneer jij je eenzaam voelt, moeilijkheden in de relatie hebt, of wanneer je de neiging hebt anderen altijd maar te willen helpen.

Gebruik je creatieve kant voor jouzelf, vanuit daar kan je anderen helpen
5e Chakra: hals- of keelStenen: Agaat (blauw), Apatiet, Aquamarijn, Aragoniet (blauw), Calciet (blauw), Celestien, Chalcedoon, Chrysocolla, Dumortieriet, Fluoriet (blauw), Lapis lazuli, Pietersiet, Toermalijn (blauw), Turkoois

Zilveren Hanger Aventurijn Groen met Lapis Lazuli
Activeer het vijfde chakra wanneer jij je onzeker voelt, creatief geblokkeerd bent, of last hebt van spanning of pijn in keel, nek of schouders.

Mogelijke emotionele veranderingen: onvermogen om je of nee te zeggen. Moeite hebben om jezelf te uiten; wisselende mening, meepraten met anderen; niet assertief zijn; te weinig of te veel verantwoordelijkheidsgevoel; praat teveel, wat veel voorkomt bij een te actieve schildklier.
6e Chakra: voorhoofd, derde oogStenen: Apatiet, Apofyliet, Aquamarijn (donker), Azuriet, Celestien, Dumortieriet, Lapis lazuli, Maansteen, Pietersiet, Sodaliet, Toermalijn (blauw), Turkoois, Valkenoog

Oorstekers Ruwe Aquamarijn
Activeer het zesde chakra wanneer je geen richting aan jouw leven kunt geven, je moeilijk kan concentreren, of vaak last hebt van hoofdpijn, oorpijn of oogproblemen.

Het reptielenbrein regelt automatisch onze ademhaling, bloedsomloop, hartslag enz..
7e Chakra: kruin of schedelStenen: Amethist, Apofyliet, Chalcopyriet, Charoïet, Fluoriet (paars), Lepidoliet, Mosagaat, Pietersiet, Seleniet, Sugiliet

Edelsteenboom Amethist en Bergkristal
Activeer het zevende chakra wanneer je weinig energie hebt, stress of depressieve stemmingen ervaart, of als je last hebt van hoofdpijn.

Migraine en het verband met serotonine tekort
📌 Chakra en aura kleurenanalyse 🌈Chakra Reflexzonemassage 📌➡️ Stel een vraag, via Whatsapp 📞 email 📩
Op handen, voeten, hoofdhaar en gezicht bevinden zich effectieve relaxatieprikkels met een ontspannen effect voor de chakra’s. Hier komen tal van zenuwuiteinden bij elkaar, die voortdurend in verbintenis staan met onze organen en het vegetatieve zenuwstelsel. De traditionele Oosterse geneeskunde kan helpen met de reflexzonemassage.

De rozenkwartsroller als thuishulpmiddel om te masseren

Als we ons hartchakra als gevolg van lijden sluiten, door afwijzing en liefdesverdriet, dan kunnen deze leiden tot verstopping van het lymfesysteem. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden.