Ariël de kracht tussen hemel en aarde

De aartsengel Ariël zorgt dat wij voor ons zelf kiezen en de natuur in gaan om waarheden te vinden. De engel zal ons aanmoedigen, motiveren en energie geven. Geliefden in de Hemel maken het goed, laat het verdriet los en sta open voor hun liefdevolle zegeningen. Deze hemelgeest is een vrouwelijke bovennatuurlijk wezen die ook vaak Auriël genoemd wordt. Ze is een sterke beschermende, liefdevolle begeleider die ons veel kracht geeft om voor ons op te komen.

Dierbaren blijven heel dichtbij ons

Overledenen zijn niet ver weg. zij zijn heel dicht bij ons. Op stille ogenblikken kun we hun aanwezigheid voelen. Het komt vaak genoeg voor, dat ze opeens bij ons zijn, in gedaante als een vlinder, vertrouw op eigen intuïtie 

Voor ons zelf kiezen

Haar doel is dat wij voor ons zelf kiezen, de aura beschermen en voor onze eigen mening en waarheid op gaan komen. Diep van binnen weten we namelijk heel goed wat we werkelijk vinden en wat we nodig hebben. Ze wil ons motiveren, aanmoedigen en levensenergie geven, zodat we hiermee aan de slag gaan.

Een van de dingen die ze daarbij altijd benoemd is dat de natuur ons hierbij kan helpen. Ze is namelijk ook een engel die veel met de natuur doet, zodat we frisse lucht in onze longen krijgen en onze aura, chakra’s en bloedsomloop beter gaan werken. Als we binnen blijven zitten, kan dit ons denkproces ten nadele beïnvloeden. Zuurstof reinigt ons bloed, voorkomt stress en hyperventilatie.

Ze zorgt voor dieren en voor de aarde en ze weet dat wij daar ook mee verbonden zijn, onderweg vertelt de engel over de totemdieren en geven boodschappen van onze dierbaren. Daarom nodigt ze ons altijd uit om lekker de natuur in te gaan als we vastlopen. Daar komen we weer in contact met ons eigen kern en wordt alles weer helder.

De aartsengel Ariël is de engel van onze eigen weg volgen

Wat Ariël dus werkelijk voor ons wil is dat wij onze eigen weg volgen. Dat we beseffen dat we zelf de baas zijn over eigen leven en we heel veel kunnen bereiken, als we deze innerlijke manager volgen. Ze helpt ons met onze missie bereiken. Ze helpt ons te manifesteren wat we in het leven nodig hebben en graag wilt uitdragen. Wij hebben namelijk die kracht in ons, daarvoor moeten we wel eigen weg volgen. 

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen.De wil is een geestelijke instelling, die met bewuste aandacht op bepaalde handelingen gericht is. Zo geeft innerlijke kracht aan welke beslissingen wij gaan nemen over een ondernemende acties of doelen. Onze wil zorgt ervoor dat we kunnen kiezen, tussen zaken die wel wel wensen te doen of niet wensen te doen.

De creatieve hoog gevoelige kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken en blijft niet onopgemerkt, maar is heel bescheiden. Vaak doet creatieve denker er niets met zijn of haar kwaliteiten en valt vaak ten prooi aan de omgeving door het negatief spiegelen van bijvoorbeeld narcisten, die misbruik van de goed gelovige sensitieve persoon kan maken, wat voor vermindering van energie en uitputting kan zorgen.

Een boodschap van Ariël

Lief mens, het is zo belangrijk dat we stoppen met het denken in onmogelijkheden en blokkades. Het staren naar een muur brengt ons niet verder. En daardoor zie we ook niet wat er allemaal wel mogelijk is. Ons eigen pad zal namelijk altijd te volgen zijn. De uitdagingen die we tegenkomen, kunnen we overwinnen.

Laat mij daarbij helpen en vraag om hulp

Het is namelijk tijd dat het heft in eigen handen genomen wordt en de manager in ons zelf opstaat, door op te komen voor ons zelf en daarbij onze eigen mening gaan uiten. Geloof in eigen waarheid en in wat de intuïtie en gevoel vertelt. Handel daarna, want daar worden we zoveel gelukkiger van.

Symbool: water

Water en edelstenen. Edelstenen zijn niet alleen mooi, je kunt ze ook inzetten om je dagelijkse liter water extra kracht mee te geven. Zodra je een edelsteen in het water legt, neemt het water de energie van de steen op. Reinig de gekozen stenen onder stromend water. Droog ze af en houd ze even in je hand om te verbinden met je intentie. 

Leg de edelstenen in een kan of fles en vul deze met gefilterd water

Laat de kan zo enkele uren staan met de kristallen. Het water heeft nu de energie van de edelstenen overgenomen. Dit water kunnen we drinken en vermengen met smoothies of alcoholvrije cocktails, maar er bijvoorbeeld ook mee koken. Er is een speciale waterfles ontwikkeld om het water te maken.

Deze roze kwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.

Rozenkwarts voor kalmte

Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust.

Chakra: hart chakra (4e)

Oefening om bij jezelf stil te staan

Op het moment dat je even stil wilt staan bij jezelf, is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat, dat je alle tijd hebt (minimaal een kwartier), zorg dat de hond niet boven op je kan springen en dat je kinderen en partner verteld, niet gestoord te willen worden. 

Een rustig plekje voorbereiden om te ontspannen

Ga op een bank, ligstoel, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Astrologie gecombineerd met leefgewoonten en jezelf kennen

De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. Door voorkennis van een bepaalde zwakte zou ziekte worden voorkomen. 

Westerse astrologie

TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.