Haniël, opnieuw verbinden

Haniël trekt ons los uit  situaties waarin we vastzitten en laat ons weer genieten. De aarsengel is ook de hemelgeest die ons helpt energieën te balanceren en helpt onze aura te reinigen. Door het grondig schoonmaken van het energieveld, kan er weer een helder contact kan ontstaan met een verloren tweelingziel

Aartsengel Haniël, tweelingzielen, totemdieren, overleden, engelen

Bij volle maan de hemelgeest om hulp vragen

Wanneer we als helder voelende merken dat we last hebben van de volle maan, de nieuwe maan of een poortdag, dan kunnen we het hemelse wezen om hulp gevraagd worden. Zij maakt de energiestroming weer rustig en helpt ons om te gaan met al deze energieën. De hemelgeest helpt ons ook om te leren energie te sturen en healingen te geven.

Besteed aandacht aan lichaam en ziel

Zet alles even stil en onderzoek wat het leven heeft te bieden. Ontsteek kaarsjes, kies voor mooie bloemen in huis en in de tuin. Laat de innerlijke schoonheid naar buiten vloeien, trek mooie kleding aan, creëer mooie dingen.

Opnieuw verbinden met elkaar

Maak van passie een hobby en geniet samen met geliefden van het leven, de zin ervan is dat er twee steeds gemotiveerdere mensen gaan ontstaan en samen gaan experimenteren op deze Aarde. Deze gezamenlijke kracht kan helend werken voor de wereld.

Stop met druk maken, laat de vreugde en vrolijkheid weer toe

Haar energie wordt gekenmerkt door vreugde en vrolijkheid. Ze is heel happy en soms lijkt ze daardoor een nieuwsgierig stuiterend kind. Daarmee wil ze ons ook inspireren. We mogen ons vrolijke gekke zelf zijn. Juist daardoor word ons leven een stuk leuker en stroomt alles in onze chakra’s veel makkelijker, waardoor we weer zin krijgen in het leven.

Compassie, pijn en verdriet

Het woord compassie, bestaat uit de Latijnse woorden com (‘samen’) en pattie (‘lijden’ of ‘verdragen’. Wanneer we compassie ervaren, ‘lijden we mee of ‘voelen we mee met elkaars pijn’. Op die manier verschilt compassie van medelijden, waarbij ‘ik’ leed voel voor de ellende van een ander wezen, het is een soort van verdrietig gevoel.

Verlies van mens en dier

Dat andere wezen kan, maar hoeft niet menselijk te zijn (‘jij’ of ‘het’, een dier of een verloren tweelingziel kan hierin een grote rol spelen), maar staat wel los van onszelf. Wanneer we compassie ervaren, begrijpen we dat op het niveau van voelen, alle levende wezens pijn ervaren, er wordt vaak vergeten dat hetzelfde bij planten kan gebeuren.

De verloren tweelinghelft

Het overlijden van een tweelinghelft (broertje of zusje) in de baarmoeder maakt een hele grote indruk op een kindje dat geboren wordt, voor de rest van zijn of haar leven en worden er steeds weer aan herinnerd na geboorte d.m.v. een gevoel, verdriet, verlies en rouw. Tweelingen hebben samen afspraken gemaakt, om samen aan het leven te beginnen. 

Verloren tweelinghelften, helpen elkaar tussen hemel en aarde

De twee kinderen die tegelijkertijd zijn verwekt, verdelen hun levenstaken. In de eerste 4 weken van de zwangerschap zijn ze innig verbonden met elkaar. Als de 2 zielen elkaar verliezen, helpt de één uit de hemel, de ander op aarde.

Verdriet en eenzaamheid wat veel verloren tweelingen voorkomt

Als iemand niet op de hoogte is van deze ooit bestaande tweelinghelft, kunnen er blijvende vragen ontstaan, waar hij of zij geen antwoord op kan vinden. Terwijl antwoorden er wel zijn van het gestorven tweeling broertje of zusje, wat nu een elfje kan zijn en jou steeds wil komen helpen met allerlei aangeboden hulp om een levensdoel te bereiken. 

Hulp via de dienstbodes kunnen uitgelezen worden in de natuur

Vaak zien we deze hulp terug d.m.v. de totemdieren en wijzen ze ons een levenspad met bijzondere boodschappen. De overbrengende dienstbodes kunnen signalen afgeven, die uitgelezen kunnen worden.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.

Meditatie oefening, liefdevolle compassie

  • Doe een korte ademmeditatie, gebruik de volgende oefening, door “stil staan;
  • Begin met een zit- en adermeditatie;
  • Roep herinnering op van een bekend voelend geliefd persoon
  • Visualiseer een beeld waarin jullie elkaar strelen en knuffelen, een chakrapunttouche massage kan daarbij helpen, zodat het hoofd kan ontspannen. Lavendelolie kan helpen en brengt ons dichter bij onze geliefden;

Een tevreden zucht van opluchting "Het contact met de tweelingziel"

De meesten krijgen nu een warm en relaxt gevoel, onze schouders kunnen een klein beetje losser gaan hangen. Opeens kunnen we zuchten van het tevreden contact, dat een typische lichamelijke uiting van compassie. 

Bijpassende edelsteen is Maansteen

Maansteen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Dit kristal maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Hij wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. 

Beter contact met de spirituele wereld

Als hanger gedragen wordt, leert de steen om paranormale vermogens te accepteren. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie, het kristal brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. In ons hele leven, draait alles om balans, net als bij slapen en energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *