Aartsengel Zadkiël

De engel Zadkiël kun je altijd om hulp en inzicht vragen. De aartsengel Zadkiël is de engel die je komt helpen in elke situatie in je leven. Ze geeft je namelijk inzicht en helderheid. Ze zorgt ervoor dat je het overzicht terugkrijgt en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze je negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat je weer verder komt.

Deze engel helpt je om emotionele pijn te helen

Door haar werk wordt Zadkiël vaak pas aangeroepen als iemand het gevoel heeft volledig in de put te zitten. Ze wordt hierdoor soms gezien als een engel die je pas om hulp vraagt als je het echt allemaal niet meer weet en je zeer slecht en somber voelt.

De engel Zadkiël kun je altijd om hulp en inzicht vragen

De aartsengel Zadkiël is de engel die je komt helpen in elke situatie in je leven. Ze geeft je namelijk inzicht en helderheid. Ze zorgt ervoor dat je het overzicht terugkrijgt en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze je negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat je weer verder komt.

Ze helpt je met inzichten, die in het verleden op je pad zijn gekomen

Haar energie en kracht werken in zulke situaties natuurlijk ook heel goed, omdat ze je terug leidt naar je pad en je de inzichten geeft die je nodig hebt om los te laten en je weer beter te gaan voelen. Dit betekent echter niet dat je Zadkiël niet om hulp mag vragen bij simpelere en minder sombere situaties. Je mag haar altijd om hulp, helderheid en reiniging vragen. Dit staat los van hoe ‘slecht’ het met je gaat.

Je verleden zijn de bouwstenen voor het heden

Deze engel helpt je om emotionele pijn te helen en het verleden te verwerken. Juist ook als je niet kunt plaatsen waar je pijn of onrust vandaan komt. Ze geeft je namelijk de antwoorden die je nodig hebt en heelt je eigen energie.

Een boodschap van Zadkiël

Lief mooi mens, het is tijd om alles wat je leerde door te geven aan andere mensen, laat mij jou helpen

Besef dat je niet alles weet en ook niet alles hoeft te weten. Jij mag je focussen op de dingen die je wilt doen en op het leven zelf.

Leren en Lesgeven. Verruim je bewustzijn en leer nieuwe lessen. Geef deze lessen vervolgens door aan andere mensen.

Luister aandachtig, naar de liefdevolle innerlijke leiding van jezelf.

Symbool: water en veren

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Bijpassende edelsteen: amethist

De amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Chakra: voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen