Aartsengel Zadkiël

De aartsengel Zadkiël is de engel die komt helpen in elke situatie in het leven. Ze geeft inzicht en helderheid. Ze zorgt ervoor dat er overzicht terugkeert en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze je negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat het levensdoel zich kan ontplooien.

Deze engel helpt om emotionele pijn te helen

De engel kan altijd om hulp en inzicht gevraagd worden

De aartsengel is de engel die komt helpen in elke situatie in het leven. Ze geeft inzicht en helderheid en zorgt ervoor dat er overzicht terugkomt en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze  negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat dat het leven weer opgepakt kan worden.

Ze helpt me inzichten, die in het verleden op het pad zijn gekomen

Haar energie en kracht werken in zulke situaties natuurlijk ook heel goed, omdat ze ons terug leidt naar het pad dat inzichten geeft die we nodig hebben om los te laten om ons weer beter te gaan voelen. Dit betekent echter niet dat we Zadkiël niet om hulp mogen vragen bij simpelere en minder sombere situaties. We mogen haar altijd om hulp, helderheid en reiniging vragen. Dit staat los van hoe ‘slecht’ het met je gaat.

EreadersEreaders

Chakra is vertaald ‘wiel’ en chakra’s zijn volgens de traditionele Indiase cultuur de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. 

Je verleden zijn de bouwstenen voor het heden

Deze engel helpt je om emotionele pijn te helen en het verleden te verwerken. Juist ook als je niet kunt plaatsen waar je pijn of onrust vandaan komt. Ze geeft je namelijk de antwoorden die je nodig hebt en heelt je eigen energie.

De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten.

De engel zorgt voor kinderen die gepest worden

Een boodschap van Zadkiël

Lief mooi mens, het is tijd om alles wat je leerde door te geven aan andere mensen, laat mij jou helpen

Symbool: water en veren

Boodschap 2. Ga alles wat je leerde, leren aan anderen

Verruim je bewustzijn en leer nieuwe lessen. Geef deze lessen vervolgens door aan andere mensen. Door creatief om te gaan met de bouwstenen die je uit levenservaringen mocht ontvangen. Bedenk  verhalen over het onderwerp wat je bezig houdt, maak een gedicht of zing erover. Door bezig blijven over een bepaalde interesse, stimuleer je de hersenen om erover na te denken om vervolgens deze wijsheid aan anderen door te geven. 

Boodschap 3. Zoek je innerlijke gids

Luister aandachtig, naar de liefdevolle innerlijke leiding van jezelf. De intuïtieve, wijze gids met de warme kant van onszelf.  Onze gids kan ons vertellen op welk moment we ons zelf ziek maken en wat we kunnen doen om weer beter te worden. Een innerlijke gids kan een heel interessante partner zijn van onszelf. Als er geen antwoord op dat moment is, zouden we dit even zo moeten laten en geduld hebben. Het hier vaak mis, want door ongeduld vragen we het aan een innerlijke kind van de ander.

Bijpassende edelsteen: amethist

De amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. 

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en * als de steen groot genoeg is * een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Chakra: voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *