Zadkiël helpt bij emotionele pijn

De aartsengel Zadkiël is de engel die komt helpen in elke situatie in het leven. Ze geeft inzicht en helderheid. Ze zorgt ervoor dat er overzicht terugkeert en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze negatieve gedachtes en energieën los te laten, zodat het levensdoel zich kan ontplooien.

Deze engel helpt om emotionele pijn te helen

Door haar werk wordt Zadkiël vaak pas aangeroepen als iemand het gevoel heeft volledig in de put te zitten, door trauma in het verleden. Ze wordt hierdoor soms gezien als een engel die pas om hulp gevraagd wordt, als iemand het echt allemaal niet meer weet en zich zeer slecht en somber voelt. Lavendel kan helpen om meer ontspanning te voelen en beter te kunnen slapen.

De engel kan altijd om hulp en inzicht gevraagd worden

De aartsengel komt helpen in elke situatie van het leven, geeft inzicht en helderheid en zorgt ervoor dat er overzicht terugkomt. De hemelgeest laat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en helpt  negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat dat het leven weer opgepakt kan worden. Het spiritueel wezen kan daardoor ook ingezet worden bij een te volbrengen missie.

Haar energie en kracht werken in zulke situaties natuurlijk ook heel goed, omdat ze ons terug leidt naar het pad dat inzichten geeft die we nodig hebben om het verleden los te laten om ons weer beter te gaan voelen. Dit betekent echter niet dat we Zadkiël niet om hulp mogen vragen bij simpelere en minder sombere situaties. 

De engel zorgt voor kinderen die gepest worden

Pesten is een zeer groot maatschappelijk probleem, traumatisch voor het gepeste kind, hartenpijn voor de ouder. Vaak gaat het om het “anders” zijn en zeer unieke kinderen. Aartsengel Zadkiël kan kracht en moed geven bij elke benauwende situatie. Alleen negatieve spiegelende mensen hebben door eigen frustratie, behoefte aan projecteren.

Een boodschap van Zadkiël

Lief mooi mens, het is tijd om alles lessen die we leerden door te geven aan andere mensen, laat mij helpen om deze missie te vervullen.

Symbolische tekens op ons pad, als water en veren

De Symbolen die we onderweg tegen kunnen komen zijn water en veren. Vocht is goed om histamine te beperken in ons kind chakra en veren brengen ons boodschappen uit hogere zweren, het element van lucht, staat voor veerkracht.

Besef dat we niet alles weten, we mogen ons focussen op de dingen die we zelf willen doen. Probeer eerst wat ruimte voor te creëren en zoek uit of emoties die we voelen niet van anderen zijn, leer de aura af te sluiten door alles even stil te zetten.

Boodschap 2. Ga alles wat je leerde, leren aan anderen

Verruim de bewustzijn en leer nieuwe lessen, geef deze lessen vervolgens door aan andere mensen en gebruik de bouwstenen uit levenservaringen en zet ze creatief in. Bedenk verhalen over een onderwerp dat ons bezig houdt, maak een gedicht of zing erover. Door bezig blijven over een bepaalde interesse, stimuleren we de hersenen. 

Oefenen met schrijven houdt ons brein scherp

Als we schrijven, tekenen of toespraken houden, gaan we er over na te denken om vervolgens deze wijsheid aan anderen door te geven. Het leren van een tekst en daarover nadenken helpt om onze concentratievermogen te trainen en te onthouden, waardoor we ook andere taken meer geconcentreerd kan uitvoeren.

Het verborgen cadeau in onszelf

Het mooiste cadeau wat we onszelf kunnen geven, is een kans in de toekomst. Als wij ons hart als drijfveer gebruiken en erop vertrouwen dat onze wens ooit werkelijkheid wordt kunnen veranderingen zichtbaar worden d.m.v. de witte reiger.

Boodschap 3. Zoek je innerlijke gids

Luister aandachtig, naar de liefdevolle innerlijke leiding van jezelf. De intuïtieve, wijze gids met de warme kant van onszelf. Onze gids kan ons vertellen op welk moment we ons zelf ziek maken en wat we kunnen doen om weer beter te worden. 

Heb geduld, het antwoord dient zich aan

Een innerlijke gids kan een heel interessante partner zijn van onszelf. Als er geen antwoord op dat moment is, zouden we dit even zo moeten laten en geduld hebben. Het hier vaak mis, want door ongeduld vragen we het aan een innerlijke kind van de ander.

De amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt het hoofd helder en geeft inzicht in ons gedrag en in de keuzes die we maken, waardoor het slechte gewoontes en verslavingen kan erkennen.

Hulp naar het volgende levensstadia

Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en * als de steen groot genoeg is * een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden.

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.