Gabriël en innerlijke leiderschap

Deze aartsengel wil innerlijke leiderschap in ons wakker maken, die we van nature al bezitten en bereikbaar maken voor ons. Vanuit de innerlijke manneger kunnen we hindernissen los maken, waarin we vast zijn gelopen en plannen die we uitstelden weer op te pakken. Het meeste wordt het bovenaards wezen  aangeroepen tijdens feestelijke gebeurtenissen, de Hemelse geest is het meest afgebeeld met een koperen trompet, de verspreider van het goede nieuws.

Energie voor innerlijke leiderschap

Dit is een engel die je altijd aan mag roepen als je vastloopt. Het maakt daarbij niet uit of het een proces is in jezelf, een zakelijke issue, een probleem in een relatie, opvoeding, een creatief project, niet kunt slapen, angst of iets heel anders. Gabriël komt je altijd helpen. Hij zorgt ervoor dat je de juiste inzichten krijgt om verder te komen. Daarnaast kan Gabriël ook energie geven of de juiste middelen voor je beschikbaar maken of de juiste mensen op je pad brengen.

Houd je ogen dus altijd open als je met Gabriël werkt, want zijn hulp en kracht komt in allerlei vormen en onverwachte hoeken.

Een boodschap van de aartsengel Gabriël

Ik wil dat je weet dat je veilig bent. Alles is geregeld en we zorgen voor je. Je mag dan ook de angst loslaten en je eigen kracht gaan voelen. Ik wil en kan je hierbij helpen, maar dat moet jij ook willen. Ik wacht daarom ook vaak op jouw vraag of teken.

Leef in vrijheid en voel geen druk

  • Jij leeft namelijk in vrijheid, al heb je natuurlijk ook je zielenplan;
  • Leg jezelf geen druk op, je mag ook genieten, want juist daar komt je kracht van tot leven.

Symbool: kelk of trompet

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan ons schuldgevoel. De reden, we brengen niet voldoende tijd met iemand door, een spiegelende projectie, “dat de ander ook altijd moe is”. Meestal wordt doorgegaan uit schaamte, tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden. 

Vragen stellen en hulp bieden

Ons Spirituele recht, dat we vragen mogen stellen, het leert ons dat wanneer onze zielen klaar zijn, we moeten ‘vragen’ wat we wensen en nodig hebben, met een duidelijke omschrijving. Iemand kan ons ook uitdagen met een moeilijke vraag, of om onze hulp vragen. Vraag gabriel om de juiste woorden te geven, die zowel nuttig als ondersteunend is. Het werkt altijd!

De engel van de communicatie

De Sacraal Chakra is het centrum van communicatie en creativiteit. De verbinding met de belangrijkste kenmerken van deze Aartsengel is duidelijkheid. Op het gebied van persoonlijke relaties en liefde kan Gabriël een zeer waardevolle helper zijn, waarbij lavendel een goed hulpmiddel kan zijn. 

Communicatie problemen, moeten we beeldend tekenen of schrijven

Gebrek aan communicatie, misverstanden of onjuiste waarnemingen, zijn over het algemeen de oorzaak van relatieproblemen. Gabriël kan ons helpen bij het uitspreken van onze ware bedoelingen en gevoelens, en hij kan de ander helpen om te luisteren en de ware boodschap waar te nemen van wat wordt uitgedrukt. Hij helpt beide elkaar te begrijpen.

Creatief schrijven en kunst

Gabriel kan ons ook helpen op alle gebieden waar creativiteit belangrijk kan zijn, van het maken van een kunstwerk tot het schrijven van gedichten of het bedenken van een lied. Kunstenaars hebben een inspirerende gedachten, een idee, iets dat moet worden uitgedrukt in de wereld, waarbij neurotransmitters goed samenwerken met elkaar 

Stress zorgt dat we meer behoefte aan zoet hebben

We moeten waakzaam zijn dat stress niet zorgt voor meer behoefte aan suikers en bewerkte koolhydraten. Soms kan het een uitdaging zijn om deze gedachte in de fysieke realiteit te brengen  of soms frustrerend. Vraag om de hulp van Aartsengel Gabriël, en binnenkort zal het gemakkelijk voelen.

Haalt het speelse kind bij ons naar boven

Gabriël is de aartsengel van kinderen, en hij kan worden aangeroepen als een paar onvruchtbaarheidsproblemen ervaart. Bovendien is hij zeer beschermend voor gevoelige kinderen. Hij herinnert ons er ook aan om het leven door de ogen van een kind te zien. Speel meer, benader onze prachtige wereld met verwondering en vind de vreugde in dagelijkse activiteiten en lekkernijen. Lach vaker!

Water symboliseert de stroom van het leven

Water is het aardelement dat het meest in verband gebracht met het sacraal chakra. Water symboliseert de stroom van het leven en Aartsengel Gabriël helpt ons te verbinden met de buitengewone verschijnselen van het leven. Neem even de tijd en denk aan de beste dingen in je leven. Waardeer de relaties in je leven, je partner, kinderen, familie en vrienden. Dit zijn je kostbare schatten op aarde.

De tijgeroog geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. De steen kan ook goed gedragen worden als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Het vermindert angsten en fobieën en helpt dingen die niet langer een positieve invloed op ons leven hebben afsluiten.

Doorzettingsvermogen en oplossingen

Bij opstartproblemen en tegenslagen geeft de steen doorzettingsvermogen en daadkracht, maakt het besluitvaardig en vastberaden. Helpt om praktische en eenvoudige oplossingen te vinden op problemen. De steen bevordert creativiteit en artistieke vaardigheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.