Aartsengel Gabriël

De aartsengel Gabriël is de engel van  kracht. Deze aartsengel wil de kracht van onze eigen kracht wakker maken en bereikbaar maken voor ons. Hij/zij wil dat we deze kracht gaan voelen. Vanuit die kracht kom je namelijk los van alles waar je nu in vastloopt.

Dit is dus ook de engel die je altijd aan mag roepen als je vastloopt. Het maakt daarbij niet uit of het een proces is in jezelf, een zakelijke issue, een probleem in een relatie, een creatief project of iets heel anders. Gabriël komt je altijd helpen. Hij zorgt ervoor dat je de juiste inzichten krijgt om verder te komen. Daarnaast kan Gabriël ook energie geven of de juiste middelen voor je beschikbaar maken of de juiste mensen op je pad brengen.

Houd je ogen dus altijd open als je met Gabriël werkt, want zijn hulp en kracht komt in allerlei vormen en onverwachte hoeken.

Een boodschap van de aartsengel Gabriël

Ik wil dat je weet dat je veilig bent. Alles is geregeld en we zorgen voor je. Je mag dan ook de angst loslaten en je eigen kracht gaan voelen. Ik wil en kan je hierbij helpen, maar dat moet jij ook willen. Ik wacht daarom ook vaak op jouw vraag of teken. Jij leeft namelijk in vrijheid, al heb je natuurlijk ook je zielenplan.

Leg jezelf geen druk op, je mag ook genieten, want juist daar komt je kracht van tot leven.

Symbool: kelk of trompet

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

De tijgeroog geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. De steen kan ook goed gedragen worden als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Het vermindert angsten en fobieën en helpt dingen die niet langer een positieve invloed op je leven hebben afsluiten en een nieuw begin maken. Bij opstartproblemen en tegenslagen geeft het doorzettingsvermogen en daadkracht, maakt het besluitvaardig en vastberaden. Helpt om praktische en eenvoudige oplossingen te vinden op problemen. De steen bevordert creativiteit en artistieke vaardigheden.

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen