Gabriël en innerlijke leiderschap

Aartsengel Gabriël wil innerlijke leiderschap in ons wakker maken, die we van nature al bezitten en bereikbaar maken voor ons. Vanuit de innerlijke manager kunnen we hindernissen los maken, waarin we vast zijn gelopen en plannen die we uitstelden weer op te pakken. Het meeste wordt het bovenaards wezen  aangeroepen tijdens feestelijke gebeurtenissen. 

De engel is de verspreider van het goede nieuws

De Hemelse geest is het meest afgebeeld met een koperen trompet, de verspreider van het goede nieuws. De hemelse geest blaast op de hoorn en luid op een uitbundige manier nieuwe rollen toe.

Energie voor innerlijke leiderschap

Dit is een engel die we altijd aan mag roepen als we vastlopen, het maakt daarbij niet uit of het een proces is in onszelf of een zakelijke issue. Persoonlijke problemen kunnen voorkomen in een relatie, opvoeding, niet kunt slapen door angst of iets heel anders. Bedrijfsmatig of bij een hobby of een creatief project kan Gabriël ons altijd helpen. 

De bode zorgt voor inzicht en de juiste mensen

De bode zorgt ervoor dat we de juiste inzichten krijgen om verder te komen. Daarnaast kan het spiritueel wezen ook energie geven of de juiste middelen voor ons beschikbaar maken of de juiste mensen op ons pad brengen.

Houd de ogen dus altijd open als we met de Aartsengel werken, want zijn hulp en kracht komt in allerlei vormen en onverwachte hoeken.

Een boodschap van de aartsengel Gabriël

Alles is geregeld en we aan de slag met onze hemelse kracht, door zorgen en angst over te nemen, zodat eigen kracht weer gevoeld kan worden. mee te helpen dragen mag dan ook de angst loslaten en je eigen kracht gaan voelen. De beschermelinge wil en kan ons hierbij helpen, maar dat moeten wij ook willen en wacht daarom op vraag of teken.

Leef in vrijheid en voel geen druk

  • We leven namelijk in vrijheid, al heeft iedereen natuurlijk ook een zielenplan;
  • Leg geen druk op het leven, we mogen ook genieten, want juist daar komt onze kracht van tot leven.

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan ons schuldgevoel. De reden, we brengen niet voldoende tijd met iemand door, een spiegelende projectie, “dat de ander ook altijd moe is”. Meestal wordt doorgegaan uit schaamte, tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden. 

Vragen stellen en hulp bieden

Ons Spirituele recht, dat we vragen mogen stellen, het leert ons dat wanneer onze zielen klaar zijn, we moeten ‘vragen’ wat we wensen en nodig hebben, met een duidelijke omschrijving. Iemand kan ons ook uitdagen met een moeilijke vraag, of om onze hulp vragen. Vraag gabriel om de juiste woorden te geven, die zowel nuttig als ondersteunend is. Het werkt altijd!

De engel van de communicatie

De Sacraal Chakra is het centrum van communicatie en creativiteit. De verbinding met de belangrijkste kenmerken van deze Aartsengel is duidelijkheid. Op het gebied van persoonlijke relaties en liefde kan Gabriël een zeer waardevolle helper zijn, waarbij lavendel een goed hulpmiddel kan zijn. 

Communicatie problemen, moeten we beeldend tekenen of schrijven

Gebrek aan communicatie, misverstanden of onjuiste waarnemingen, zijn over het algemeen de oorzaak van relatieproblemen. Gabriël kan ons helpen bij het uitspreken van onze ware bedoelingen en gevoelens, en hij kan de ander helpen om te luisteren en de ware boodschap waar te nemen van wat wordt uitgedrukt. Hij helpt beide elkaar te begrijpen.

Creatief schrijven en kunst

Gabriel kan ons ook helpen op alle gebieden waar creativiteit belangrijk kan zijn, van het maken van een kunstwerk tot het schrijven van gedichten of het bedenken van een lied. Kunstenaars hebben een inspirerende gedachten, een idee, iets dat moet worden uitgedrukt in de wereld, waarbij neurotransmitters goed samenwerken met elkaar 

Haalt het speelse kind bij ons naar boven

Gabriël is de aartsengel van kinderen, en hij kan worden aangeroepen als een paar onvruchtbaarheidsproblemen ervaart. Bovendien is het geestelijke wezen zeer beschermend voor gevoelige kinderen. Hij herinnert ons er ook aan om het leven door de ogen van een kind te zien. Speel meer, benader onze prachtige wereld met verwondering. 

Humor kan worden gezien als een ideaal medicijn bij stress

Vind de vreugde in dagelijkse activiteiten en lach vaker! Zo zorgt lachen ervoor dat onze spieren ontspannen, de lichaamstemperatuur stijgt en de bloedsomloop versnelt. Het resultaat? we ervaren minder stress. Zeker wanneer grote of spannende sluitingsdatums zich aandienen mag humor gezien worden als ideaal medicijn.

Water symboliseert de stroom van het leven

Water is het aardelement dat het meest in verband gebracht met het sacraal oranje chakra. De vloeibare stof symboliseert de stroom van het leven en Aartsengel Gabriël helpt ons te verbinden met de buitengewone verschijnselen. De bovenzintuiglijke verschijningen van het leven, worden getoond doormiddel van de waterstroom. 

Waardeer de relaties in het leven

Neem even de tijd en denk aan de beste dingen in het leven, schrijf ze meteen eens op. Waardeer de relaties in het leven, onze partner, kinderen, familie en vrienden, dat zijn de kostbare schatten op aarde.

De tijgeroog geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. De steen kan ook goed gedragen worden als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Het vermindert angsten en fobieën en helpt dingen die niet langer een positieve invloed op ons leven hebben afsluiten.

Doorzettingsvermogen en oplossingen

Bij opstartproblemen en tegenslagen geeft de steen doorzettingsvermogen en daadkracht, maakt het besluitvaardig en vastberaden. Helpt om praktische en eenvoudige oplossingen te vinden op problemen en bevordert de creativiteit.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.

2 gedachten over “De aartsengel Gabriël”

  1. Ik vindt deze boodschap op het juiste moment ik hoop dat aartsengel Gabriel mij zal helpen als ik nood heb weet ik nu wie ik moet vragen dank je wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.