Aartsengel Sandalphon

De aartsengel Sandalphon is een hele lieve zorgzame engel die zowel voor de aarde zorgt als voor ons. Sandalphon heeft dan ook een hele duidelijke visie: wanneer je helder hebt wat je wilt, wat je voelt en wat je gaat doen, dan kun je goede keuzes maken. En de keuzes die je maakt vanuit je echte zelf, zijn altijd goed voor de aarde op de langere termijn.

De aartsengel Sandalphon, helpt je om twijfels weg te nemen. Helpt je helderheid scheppen en je hoofd tot rust brengen, piekeren brengt je niet tot je doel

Je kunt Sandalphon dan ook altijd aanroepen als je een moeilijke keuze te maken hebt en niet weet waar je het beste aan doet. Deze engel helpt je je gedachtes en gevoelens te ordenen en daardoor duidelijk te krijgen wat de juiste keuze voor jou is.

Gedachten en gevoelens ordenen

Je kunt Sandalphon dan ook altijd aanroepen als je een moeilijke keuze te maken hebt en niet weet waar je het beste aan doet. Deze engel helpt je je gedachtes en gevoelens te ordenen en daardoor duidelijk te krijgen wat de juiste keuze voor jou is.

Een boodschap van Sandalphon

Twijfel leidt tot niets. Het brengt je alleen maar meer twijfel. Het enige moment waarop twijfelen goed is, is om te checken of je alles op orde hebt en alles duidelijk hebt. Dat is de werkelijke functie van twijfelen en meer niet.

Roep mij aan om helderheid te scheppen

Wanneer je dus voelt of weet wat je wilt, stop dan met twijfelen en ga kijken naar hoe je het kunt bereiken. Als je nog niet weet wat je wilt of wat er gebeurt, dan ben ik er altijd voor je om helderheid te scheppen. Je hoeft me alleen maar te roepen in gedachte en ik geef je overzicht en inzicht. Ik help je om de juiste keuzes te maken voor jezelf en daarmee voor heel de wereld.

Symbool: sjaal

het werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Het werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt maar kan ook kalmerend werken als dat nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt tegen negatieve energie en negatieve invloeden van buitenaf, straling van mobiele telefoons en computers, ziekte, ongelukken, pech en diefstal en kan daarom ook goed tijdens het reizen gedragen worden. Het brengt de emoties in balans en vermindert stress, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, zelfdestructief gedrag, angst en paniek. De steen helpt je om je levenspad te vinden en volgen en om jezelf te accepteren zoals je bent en schuldgevoel, schaamte en spijt loslaten. Het helpt je inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor, en invloed hebt op, je eigen geluk en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Het stimuleert creativiteit en empathie.

Chakra: keel chakra (5e) Ps. steen beter niet bloot te stellen aan water

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE
Delen