Aartsengel Sandalphon

De aartsengel Sandalphon is een hele lieve zorgzame engel die zowel voor de aarde zorgt als voor ons. Sandalphon heeft dan ook een hele duidelijke visie: wanneer je helder hebt wat je wilt, wat je voelt en wat je gaat doen, dan kun je goede keuzes maken. En de keuzes die je maakt vanuit je echte zelf, zijn altijd goed voor de aarde op de langere termijn.

Gedachten ordenen en het hoofd tot rust brengen

De aartsengel Sandalphon, helpt om twijfels weg te nemen,  helderheid scheppen en het hoofd tot rust brengen, piekeren brengt vertraagd het leven en missies in het leven gaan verloren.

Hulp bij moeilijke keuzes in het leven

Sandalphon kan aanroepen worden in moeilijke tijden als er keuzes te maken zijn en het niet duidelijk is, waar je het beste aan doet. Deze engel helpt gedachtes en gevoelens te ordenen en daardoor duidelijk te krijgen wat de juiste keuzes in het leven zijn.

Een boodschap van Sandalphon bij twijfel

Twijfel leidt tot niets. Het brengt je alleen maar meer onzekerheid. Het enige moment waarop twijfelen goed is, is om te checken of je alles op orde hebt en alles duidelijk hebt. Dat is de werkelijke functie van aarzelen en meer niet. Een hulpmiddel kan zijn om een dagboek bij te houden en de tijden te noteren, wanneer de besluiteloos ontstaat. 

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen. Mede omdat ze zo sterk zijn geworden en meestal hun hele leven dat blijven, tot het niet meer gaat. 

Roep mij aan om helderheid te scheppen

Wanneer je dus voelt of weet wat je wilt, stop dan met twijfelen en ga kijken naar hoe je het kunt bereiken. Als je nog niet weet wat je wilt of wat er gebeurt, dan ben ik er altijd voor je om helderheid te scheppen. Je hoeft me alleen maar te roepen in gedachte en ik geef je overzicht en inzicht. Ik help je om de juiste keuzes te maken voor jezelf en daarmee voor heel de wereld.

Symbool: sjaal

De turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Het werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt maar kan ook kalmerend werken als dat nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt tegen negatieve energie en negatieve invloeden van buitenaf, straling van mobiele telefoons en computers, ziekte, ongelukken, pech en diefstal en kan daarom ook goed tijdens het reizen gedragen worden.

Het brengt de emoties in balans en vermindert stress

De engel helpt bij depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, zelfvernietigend gedrag, angst en paniek. De steen helpt om het levenspad te vinden en volgen en bij zelf acceptatie, zoals bij schuldgevoel, schaamte en spijt loslaten.

De engel stimuleert creativiteit

De aartsengel helpt bij inzicht, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven en stimuleert creativiteit en empathie.

Chakra: keel chakra (5e) Ps. steen beter niet bloot te stellen aan water

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Een hoog EQ, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld, zou als kracht ingezet kunnen worden.

Het Indiaanse medicijnwiel, een gids met totemdieren

In het wiel zitten zitten spaken als in een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Volgens de  Indiase cultuur  is Chakra vertaald ‘wiel’, die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om je aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. 

In het leven krijgen we vele boodschappen

De zuurstof die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. 

Kennis over eigen lichaam verzamelen

Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen met astrologietotemdierenaartsengelen, om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Op het moment dat je even stil wilt staan bij jezelf, is het belangrijk dit voor te bereiden. Pak pen en een schrijfmap of schrift, zorg dat de telefoon en deurbel uit staat, dat je alle tijd hebt (minimaal een kwartier), zorg dat de hond niet boven op je kan springen en dat je kinderen en partner verteld, niet gestoord te willen worden. 

Mediteer niet op het bed, maar bijvoorbeeld op een matje

Ga op een bank, meditatiestoel buiten, matje of matras liggen (niet op het bed), want dat herinnerd je aan slapen en dat moet gescheiden blijven en leg zo nodig een deken over je heen. Het is belangrijk dat je het niet koud kan krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.