Aartsengel Sandalphon

De aartsengel Sandalphon is een hele lieve zorgzame engel die zowel voor de aarde zorgt als voor ons. De hemelgeest heeft dan ook een hele duidelijke visie, wanneer we helder hebben wat we willen, wat we voelen en wat we gaan doen, dan kunnen we goede keuzes maken. De doelen die we stellen vanuit onze echte zelf, zijn altijd goed voor onze gezondheidsaura.

Gedachten ordenen en het hoofd tot rust brengen

De aartsengel Sandalphon, helpt om twijfels weg te nemen, helderheid te scheppen en het hoofd tot rust brengen. Piekeren vertraagd het levensdoel en geeft met name veel histamine, waardoor missies in het leven verloren kunnen gaan.

Hulp bij moeilijke keuzes in het leven

Het spirituele wezen kan worden aanroepen in moeilijke tijden als er keuzes te maken zijn en het niet duidelijk is, wat te doen. Deze engel helpt gedachtes en gevoelens te ordenen, om duidelijk te krijgen wat de juiste keuzemogelijkheden zijn. Het pad afhankelijkheid kan met ons verleden verbonden zijn, immers door trauma kunnen we een burn-out krijgen. 

Een boodschap van Sandalphon bij twijfel

Twijfel leidt tot niets, het brengt alleen maar meer onzekerheid. Het enige moment waarop twijfelen goed is, is om te checken of alles op orde of duidelijk hebt. Dat is de werkelijke functie van aarzelen en meer niet. Een hulpmiddel kan zijn om een dagboek bij te houden en de tijden te noteren, wanneer de besluiteloos ontstaat. 

Houd eenvoudig en overzichtelijk alle dagen bij en schrijf op hoe het “vandaag” is geweest. Er zijn veel verschillende soorten dagboeken als afslankdagboek, zwangerschapsdagboek en nog véél meer! 

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. 

Roep mij aan om helderheid te scheppen

Wanneer we voelen of weten wat we willen, stop dan met twijfelen en ga kijken naar hoe dat doel bereikt kan worden. Als je bestemmingsplan nog niet helder is, dan is de beschermeling er altijd om helderheid te scheppen. Het enige wat we behoeven te doen is het aanroepen van de reddende bovenaardse wezen. 

Roep de bode op van de hemel en schrijf de boodschappen op

Het enige wat wij behoeven te doen is de bode aan te roepen in gedachte en dan wordt er geholpen met overzicht en inzicht. Heb geen oordeel over de wereld, maar leer boodschappen begrijpen, mediteer en schrijf de creatieve ideeën op.

Bijbehorende symbool bij deze hemelgeest is een sjaal

Sjaals worden gebruikt als begroetingssjaal. Zo wordt in sommige landen eerbied getoond aan gasten door bij aankomst een halsdoek aan te bieden. In het westen geven we bloemen of een cadeautje. Het omslagdoekje wordt ook gebruikt om over een Boeddhabeeld te hangen. Ook wordt het altaar er mee versierd en wordt er met de hoofddoek gebeden.

De turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Het werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt maar kan ook kalmerend werken als dat nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt tegen negatieve energie en projecterende beïnvloedingen van buitenaf. 

De edelsteen beschermt ons tegen allerlei gebeurtenissen

De turquoise edelsteen beschermt ons tegen straling van mobiele telefoons en computers, ziekte, ongelukken, pech en diefstal. De edelsteen kan daarom ook goed tijdens het reizen gedragen worden. Als cadeau te geven in een engelenhanger.

Het brengt de emoties in balans en vermindert stress

De engel helpt bij depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, zelfvernietigend gedrag, angst en paniek. De steen helpt om het levenspad te vinden en volgen en bij zelf acceptatie, zoals bij schuldgevoel, schaamte en spijt loslaten.

De engel stimuleert creativiteit

De aartsengel helpt bij inzicht, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven en stimuleert creativiteit en empathie.

Chakra: keel chakra (5e) Ps. steen beter niet bloot te stellen aan water

Fijngevoelige mensen hebben vaak creatieve banen, ongebruikelijke beroepen of hobby’s die soms zelf gecreëerd zijn. Door de gave van voelsprieten te gebruiken die bij de geboorte ontstaan is, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Misschien is het juist daarom dat sensitieve mensen, vaak buiten de bestaande paden durven te treden. 

Een hoog emotioneel inlevingsvermogen als kracht inzetten

Er is veel moed en zelfvertrouwen voor nodig om de stap te nemen om volledig te vertrouwen op eigen intuïtie. Een hoog EQ, waarbij het inlevingsvermogen heel goed is ontwikkeld, zou als kracht ingezet kunnen worden.

Het Indiaanse medicijnwiel, een gids met totemdieren

In het wiel zitten zitten spaken als in een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Volgens de  Indiase cultuur  is Chakra vertaald ‘wiel’, die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om de aura te beschermen. 

De banen hebben beweging en een bepaalde doorvoer nodig

Als ons stoffelijk omhulsel, om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. De bloedvaten en de lymfebanen kunnen niet zonder deze circulatie.

De gezondheid van de aura

De gezondheid van ons energieveld is te vergelijken met de poriën van de huid en horen bij de zweet en talklieren. Zweetklieren stoten afvalstoffen uit en komen bijvoorbeeld voor onder de oksel en in de liezen. De gezondheidsaura zorgt ervoor dat gezondheidsstralen ziektekiemen, gif en bacteriën afstoot en dient tegelijkertijd als een krachtveld.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste beschermingDe huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten. Is er een probleem met je huid je er zo goed als zeker van uit gaan, dat dit vanuit je darm – slijmvliezen komt, met name histamine intolerantie komt vaak de kop op steken als je moe bent. Als je de huid wilt verbeteren, zal je eerst kunnen onderzoeken of er een allergische reactie is.

Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Kennis over eigen lichaam verzamelen

Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel. In een onderzoek en begeleiding is het mogelijk een pad te bewandelen met astrologietotemdierenaartsengelen, om zo kennis te vergaren om het lichaam aan te zetten tot herstel. 

Op het moment voor wat rust, is het belangrijk dit voor te bereiden, neem een pen en een schrijfmap of schrift. Zorg dat de telefoon en deurbel uitstaan en dat er minimaal een kwartier de tijd is om te mediteren. Zorg dat de huisdieren zich even alleen kunnen vermaken en laat ze van te voren uit. Vertel kinderen en partner, niet gestoord te willen worden. 

Mediteer niet op het bed, maar bijvoorbeeld op een matje

Ga op een bank, meditatiestoel buiten, matje of matras liggen, niet op het bed, want dat herinnerd ons aan slapen en dat moet gescheiden blijven. Leg zo nodig een deken klaar, het is belangrijk dat we geen kou kunnen vatten.

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.