Aartsengel Sandalphon

De aartsengel Sandalphon is een hele lieve zorgzame engel die zowel voor de aarde zorgt als voor ons. De hemelgeest heeft dan ook een hele duidelijke visie, wanneer we helder hebben wat we willen, wat we voelen en wat we gaan doen, dan kunnen we goede keuzes maken. De doelen die we stellen vanuit onze echte zelf, zijn altijd goed voor onze gezondheidsaura.

Gedachten ordenen en het hoofd tot rust brengen

De aartsengel Sandalphon, helpt om twijfels weg te nemen, helderheid te scheppen en het hoofd tot rust brengen. Piekeren vertraagd het levensdoel en geeft met name veel histamine, waardoor missies in het leven verloren kunnen gaan.

Hulp bij moeilijke keuzes in het leven

Het spirituele wezen kan worden aanroepen in moeilijke tijden als er keuzes te maken zijn en het niet duidelijk is, wat te doen. Deze engel helpt gedachtes en gevoelens te ordenen, om duidelijk te krijgen wat de juiste keuzemogelijkheden zijn. Het pad afhankelijkheid kan met ons verleden verbonden zijn, immers door trauma kunnen we een burn-out krijgen. 

Een boodschap van Sandalphon bij twijfel

Twijfel leidt tot niets, het brengt alleen maar meer onzekerheid. Het enige moment waarop twijfelen goed is, is om te checken of alles op orde of duidelijk hebt. Dat is de werkelijke functie van aarzelen en meer niet. Een hulpmiddel kan zijn om een dagboek bij te houden en de tijden te noteren, wanneer de besluiteloos ontstaat. 

Houd eenvoudig en overzichtelijk alle dagen bij en schrijf op hoe het “vandaag” is geweest. Er zijn veel verschillende soorten dagboeken als afslankdagboek, zwangerschapsdagboek en nog véél meer! 

Roep mij aan om helderheid te scheppen

Wanneer we voelen of weten wat we willen, stop dan met twijfelen en ga kijken naar hoe dat doel bereikt kan worden. Als een bestemmingsplan nog niet helder is, dan is de beschermeling er altijd om helderheid te scheppen. Voor optimale hoofdfrisheid is een portie zuurstof en eiwitrijk voedsel dagelijks noodzakelijk.

Eiwitvertering en zuurstof

Na vertering van eiwitten in het spijsverteringsstelsel komen de bouwstenen van de voedingsmiddelen terecht bij de cellen. In de cellen worden glucose en vetten in de mitochondriën, de energiecentrales van de cel, met behulp van zuurstof verbrand.
Wat heb je nodig?InformatieOnderzoek en testen
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en Foliumzuur✅ Infobalans B12 en foliumzuur⏳ Analysetest B12 en foliumzuur
FE=mineraal – ijzerBoerenkool, prei, broccoli, ongezoet gedroogd fruit zoals abrikozen en rozijnen🥐 Ontbijt informatie⏳ Ochtendmaaltijd analyse
Vitamine CLimoen / CitroenPas op met C suppletie 💊✅ Ascorbinezuur bloedonderzoek 💉
FoliumzuurAsperges, linzen en orgaanvlees✅ FoliumzuurbalansFoliumzuur Intracellulair uit serum
Eiwitten opname probleem darmenLekkende darmslijmvlies✅ Over aminozuren✅ Eiwitopstapeling
Serotonine en fibromyalgieSerotonine tekort, PDS en fibromyalgie✅Migraine en serotonine💉 Fibromyalgie bloedonderzoek
Hersenen en balansIndicatietest neurotransmitters✅ Burn-out en reflux ✅ Histamine en ons brein
✅ Reptielenbrein en missie➡️ Innerlijke gids volgen informatie✅ Speurtochtconsult kopen✅ Analysestelling

Roep de bode op van de hemel en schrijf de boodschappen op

Het enige wat wij behoeven te doen is de bode aan te roepen in gedachte en dan wordt er geholpen met overzicht en inzicht. Heb geen oordeel over de wereld, maar leer boodschappen begrijpen, mediteer en schrijf de creatieve ideeën op.

Bijbehorende symbool bij deze hemelgeest is een sjaal

Sjaals worden gebruikt als begroetingssjaal. Zo wordt in sommige landen eerbied getoond aan gasten door bij aankomst een halsdoek aan te bieden. In het westen geven we bloemen of een cadeautje. Het omslagdoekje wordt ook gebruikt om over een Boeddhabeeld te hangen. Ook wordt het altaar er mee versierd en wordt er met de hoofddoek gebeden.

De edelsteen beschermt ons tegen allerlei gebeurtenissen

De turquoise edelsteen beschermt ons tegen straling van mobiele telefoons en computers, ziekte, ongelukken, pech en diefstal. De edelsteen kan daarom ook goed tijdens het reizen gedragen worden. Als cadeau te geven in een engelenhanger.

De engel stimuleert zelfredzaamheid

De aartsengel helpt bij inzicht, en laat ons inzien, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven. Onverantwoordelijk gedrag kan tot stresssituaties leiden, die onze lendenspier aantast. 

De kracht van het middenrif en de lendenspier

Tussen bekken en middenrif ligt een belangrijke spiergroep, die we kunnen gebruiken voor een balans in ons  zenuwstelsel. Diep in ons auralichaam ligt de psoas-spier, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. 

Stressvermindering kan de hersen-darm-as functie verbeteren

Stressvermindering kan dan ook leiden tot een verbetering van de buik-hoofdconnectie, zodat het hersen-darm-as weer beter gaat samenwerken. De oosterse-filosofie kan ons hier bijhelpen d.m.v. missieopdrachten en speurtochtwandelingen.

Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen

In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, gecombineerd met de Chinese natuurfilosofie. Het auralichaam verbind het brein met de darmen en de psoasspier het bovenlichaam met het onderlichaam. Zelfkennis kan rust in de ziel brengen en aanzetten tot herstel. Ascendantenberekeningen, missie en hobbyadvies kunnen helpen
TekenElementPeriodeEdelsteen
RamVuur21 maart tot 19 aprilCarneool
StierWater20 april tot 20 meiAventurijn
TweelingenLucht21 mei tot 20 juniTijgeroog
KreeftWater21 juni tot 22 juliMaansteen
LeeuwVuur23 juli tot 22 augustusBarnsteen
MaagdAarde23 augustus tot 22 septemberAmazoniet
WeegschaalLucht23 september tot 22 oktoberSaffier
SchorpioenWater23 oktober tot 21 novemberMalachiet
BoogschutterVuur22 december tot 19 januariLapis lazuli
SteenbokAarde22 december tot 19 januariSmaragd
WatermanLucht20 januari tot 19 februariAquamarijn
VissenWater20 februari tot 20 maartFluoriet
✅ Ascendantenberekening kopen, voor inzicht in de toekomst➡️ Belangrijke kracht volgens astrologen➡️ Vul je geboortedatum in "via mail" ontvang gratis het Chinese teken✅ Speurtochtconsult kopen

➡️ Innerlijke gids volgen informatie

Keel chakra 🟦 communicatie en het uiten van emoties

Een keelchakra-blokkade kan leiden spraakstilte of over-spraakzaamheid waardoor schildkliersnelheid afneemt of toeneemt, de keelklier is het kanaal van de zelfexpressie. Dit keellymfekliergebied hoort bij communicatie en het uiten van emoties en is het belangrijk om woorden aandachtig uit te spreken. 

De gezondheid van de aura

De gezondheid van ons energieveld is te vergelijken met de poriën van de huid en horen bij de zweet en talklieren. Zweetklieren stoten afvalstoffen uit en komen bijvoorbeeld voor onder de oksel en in de liezen. De gezondheidsaura zorgt ervoor dat gezondheidsstralen ziektekiemen, gif en bacteriën afstoot en dient tegelijkertijd als een krachtveld.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn biedt een krachtige huidonderhoud en helpt om slijmvliesirritatie te verminderen. De Aloë Veraproducten ondersteunen de schoonheid van binnenuit en maak het epitheelweefsel soepeler en zachter. De producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water, eet vezels uit groenten🥦, eet vaker puur vet, beweeg🚶‍♂️en zorg voor voldoende rustmomenten.
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruikenGezicht, huid en slijmvliesproblemen
✅ Aloë EHBOstift ✅ Ingrediënten* Lippen
* Tepelkloofjes
* Aambeien
* Insectensteken
Aurahuidverzorging, voor het aller kwetsbare huidgedeeltes
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Voorhoofd

✅ Hormonaal disbalans
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Tussen wenkbrauwen

✅ Leverfalen

✅ Middenrifzwelling zonnevlechtvergroting

Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Neus

✅ Luchtwegklachten
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Rechterwang

✅ Ademhalingsklachten
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Linkerwang

✅ Vetverteringsprobleem
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Wang dichtbij neusvleugel

✅ Rosacea
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Kin

✅ Miltzwelling en burn-out
🛒 Winkel 📌 Gratis Aloë Vera product advies ✉️ mail de vraag✅ Huidanalyse, een indicatie vanbuiten en vanbinnen➡️ Analyseonderzoek ⏳ spirituele begeleiding