...

Aartsengel Jophiël

De aartsengel Jophiël, is een pure rustbrenger. Ze is een reiniger en ze heeft een sterke kalmerende en helende energie, in je hoofd en gedachtes en helpt om je huis te ontdoen van negatieve energie. Wanneer je je ramen en deuren openzet en haar vraagt om met jou alle negativiteit weg te sturen, dan doet ze dat graag en direct. Het enige wat ze daar wel bij vraagt is dat jij het samen met haar doet. Stuur die negatieve energie maar de deur uit.

Boodschappen van aartsengel van Jophiël

Stop met piekeren en stop met zo streng te zijn tegen jezelf. Je mag genieten van dit leven, daarom leef je ook. Soms moet je keuzes maken en moeilijke dingen uitspreken. Daardoor komt er gelukkig meer rust en die rust verdien jij. 

Het is belangrijk dat je doorkrijgt hoeveel je zelf in handen hebt. Je hoeft je bijvoorbeeld niet te laten beïnvloeden door negatieve energie. Je kunt het wegsturen of zo in je eigen positiviteit gaan staan, dat het niks meer bij je kan doen.

Als het allemaal nog lastig is, laat mij je er dan bij helpen. Ik doe het graag. Ik help je ook om de schoonheid van het leven en van jezelf weer te zien. Laat mij de bril waardoor je naar buiten kijkt helen.

Ga naar buiten, adem de frisse lucht in en breng tijd door in de vrije natuur om al je spanningen los te laten en nieuwe creatieve ideeën op te doen. De wandelsport staat in de top 3 meest beoefende sporten en zal de komende jaren steeds populairder worden en nu je weet, dat de buitenlucht zo goed voor je is, kan je eens kijken, wat er op dat gebied te gebeuren is. Zo heeft Wandel-Geest  de volgende producten: wandelschoenen, wandelkleding, wandelsokken, nordic walking stokken, hartslagmeters, rug/heuptassen en wandelaccessoires.

Symbool: de ondergaande zon

De steen werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Het helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten en helpt contact te maken met anderen.

Chakra: zonnevlecht chakra (3e)

Deze prachtige geluks-boompjes zijn een aanwinst voor elke woon, werk of slaapkamer. De energie van de edelstenen, gecombineerd met krachtige symbolen, kunnen alles in hun omgeving beïnvloeden met positieve en liefdevolle energie. ♣ Meer informatie

Edelstenen boompjes

Herinneringen na een afscheid, kunnen troostend zijn, zoals iemands foto of een aandenken. Door deze herinneringen aandacht te geven, kun je de gedachten, het gemis en gevoelens mogelijk een plekje geven. ♥ Troostwinkel

Herinneringen na afscheid

Mijn allerliefste dierenvriend was jij. We speelden altijd samen in het gras. Dan haalde ik wat lekkers uit mijn tas. Jij was mijn allerliefste dier en gaf mij een doel, ik ben zo verdrietig dat ik jouw knuffels niet meer voel. Een huisdier is een deel van het het gezin en het gemis is heel erg, als je huisdier er niet meer is. ♥ Dierenvriendwinkel 

Ik mis jou, mijn dierenvriend
Delen