Aartsengel Jophiël

De aartsengel Jophiël, is een pure rustbrenger, ze is een reiniger en heeft een sterke kalmerende en helende energie. In het hoofd en in gedachtes helpt de hemelgeest, om het huis te ontdoen van negatieve energie. Wanneer we onze ramen en deuren openzetten en haar vragen om alle negativiteit weg te sturen, dan doet ze dat graag en direct. 

Vraag voorbereiden samen met het geestelijk wezen

De samenwerking tussen de mens en de het buitenaardse wezen, ontstaat als wij een vraag met haar voorbereiden. Bereid een meditatie voor en ga samen met het geestelijke wezen aan de slag, om alle negatieve energie de deur uit te sturen.

Een spirituele speurtocht

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.

Boodschappen van aartsengel van Jophiël

Probeer te stoppen met piekeren en wees niet zo streng, kleur eens buiten de lijntjes. Haal alles uit dit leven, dat is de reden dat wij hier op aarde zijn. Spreek moeilijke dingen uit of schrijf ze op, daardoor komt er mogelijk meer rust. Het is belangrijk dat we doorkrijgen hoe krachtig gedachten kunnen zijn, ze kunnen ons leven verstoren en tot piekervaringen leiden.

We moeten ons zelf beschermen tegen mensen die ongevraagd energie van ons pakken

Laat je niet beïnvloeden door negatieve energieën, die komen vaak de lessen juist bij jou halen. Je kunt de nare gedachten onderdrukken of in eigen krachten gaan geloven, zodat het niet meer in de aura kunnen komen. De engel zou je graag helpen  om de schoonheid van het leven en van jezelf weer te zien. Laat de engel de bril waardoor je naar buiten kijkt helen.

Projectie is wanneer we eigenschappen of emoties van onszelf trachten te ontkennen, verbergen of verdringen door de ontstane situatie aan iemand anders toe te schrijven. Dit frustrerende projecteren  gebeurt vaak onbewust. Negatief spiegelen is dan ook een afweermechanisme tegen negatieve emoties met de beloning dat het niet aan ons zelf kan liggen. 

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. 

Als kracht op een dag onze vijand wordt

Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen. Mede omdat ze zo sterk zijn geworden en meestal hun hele leven dat blijven, tot het niet meer gaat. 

Breng tijd door in de vrije natuur, laat al je spanningen los om  nieuwe creatieve ideeën op te doen. De wandelsport staat in de top 3 meest beoefende sporten en zal de komende jaren steeds populairder worden en nu je weet, dat de buitenlucht zo goed voor je is, kan je eens kijken, wat er op dat gebied te gebeuren is. 

Onze ademhaling wordt opgewekt door een krachtige spier die wat weg heeft van een laken en onze borst van de buik scheidt. Die spier wordt het diafragma genoemd. De werking ervan creëert een vacuüm waardoor lucht in jouw bronchiën wordt geduwd, die uitlopen in miljoenen kleine luchtcellen in onze longen

Als we onvoldoende zuurstof binnen krijgen via het bloed

Als we door een voorval, zouden stoppen met ademhalen zou ons lichaam geen zuurstof meer binnenkrijgen. Als eerste kunnen we dan het beste kijken naar de rode chakra, is er geen sprake van bloedarmoede of een langdurig vitamine B12 of foliumzuur tekort.

Totemdieren kunnen een gids zijn, in bepaalde processen, bepaalde situaties, wat een enorme invloed kan hebben op je spirituele groei. Bij een puzzel kan je zien, dat er een stukje mist. Bij ons levenspad wordt er vaak gegist. Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen hebben vele culturen dieren beschouwd als boodschappers uit het Universum. 

Zorg dat boodschappen bewaard blijven en schrijf erover

Een specifiek dier waarvan je op een bepaald moment een inzicht en begeleiding ontvangt. Wanneer een dier je pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap voor je hebben. Aan te raden is een foto of tekening te maken en erover te schrijven.

De edelsteen werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit

De citrien helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten en helpt contact te maken met anderen.

Derde chakra, is verantwoordelijk voor de energie en het middelpunt van ons zelfbeeld, gebeurtenissen tussen ouder en kindwilskracht, zelfdiscipline en warmte in onze persoonlijkheid. Als er door de spijsvertering, zoals de maag, alvleesklier en de darmen niet voldoende verteerbare voedingstoffen aangeboden krijgen, is er minder energie beschikbaar en zal de aura zich beschermen.

De gezondheid van de aura

De gezondheid van ons energieveld is te vergelijken met de poriën van de huid en horen bij de zweet en talklieren. Zweetklieren stoten afvalstoffen uit en komen bijvoorbeeld voor onder de oksel en in de liezen. De gezondheidsaura zorgt ervoor dat gezondheidsstralen ziektekiemen, gif en bacteriën afstoot en dient tegelijkertijd als een krachtveld.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
Product naamInformatie over productWaarvoor te gebruiken
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Restoring crème Herstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Het aloe bio-cellulose maskHet aloe bio-cellulose mask⤷ Voor mannen en vrouwen;;
⤷ Hoofdhuid masker
Infinite Forever setInfinite Forever set, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. meer informatie...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Over onze huid en slijmvliezenDe huid, onze eerste bescherming✅ Slijmvliesanalyse, krijg inzichten om het beschermde epitheel van de huid en darmen te beschermen