Engelenkaarten omgedraaid

Als de engelenkaarten online zijn gedraaid, dan is de vraag gehoord en volgen er boodschappen. Als er een gratis reading wordt gedaan, verschijnen de omgedraaide kaarten hieronder op genummerde volgorde. Doreen Virtue heeft de prachtigste geïllustreerde kaartleggingen, vol van troost en motivatie en vertelt mogelijk iets over een missie.

Engelen Kaarten omgedraaid, Raad geven, Aartsengel Azraël, Overwinning, Aartsengel Sandalphon, Ga naar buiten, Aartsengel Jophiël

Aartsengel Azraël: Je bent een geboren raadgever en heel veel mensen worden geholpen door jouw begeleiding en het feit dat jij ze gerust stelt.

Aartsengel Sandalphon: Je gebeden zijn verhoord. Heb er alle vertrouwen in.

Aartsengel Jophiël : Ga naar buiten, adem de frisse lucht in en verblijf in de vrije natuur om al je spanningen los te laten en nieuwe creatieve ideeën op te doen.

Een persoonlijke aartsengelen coaching reading

Een persoonsgebonden aartsengelen coaching of reading kan in de praktijk en telefonisch. Reserveren gaat als volgt, koop een reading en maakt een afspraak via de contact pagina. Daarna komt er huiswerk beschikbaar, zodat we de engel optimaal kunnen laten werken, er volgt ook een persoonlijke omschrijving van astrologie.

Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en de opvoeding. Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft (reïncarnatie) en het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben. Nog de fasen van de opvoeding moet doorlopen en men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”. Kan dit gevolgen hebben voor de opvoeding. 

De ziel communiceert al met de ouders, nog voor de geboorte

Het contact met de ouders is nodig, om zich voor te kunnen voorbereiden op het leven in het gezinsleven en hun omgeving. Wij zouden de baby en ons kind, hier veel meer in kunnen steunen als wij onszelf hier meer van bewust zouden zijn. Er zijn vele geheimen rondom de zwangerschap en opvoeding, een geboren tweelingziel is daarbij niet uitgesloten.

Voor het kiezen van een kraamcadeaus is het goed om iets te kiezen dat nuttig of handig is voor de ouders. Met een uniek kraam cadeau kun je laten zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het kiezen van een geschikt cadeau om de kleine te verwelkomen. 

Een nuttig of handig cadeau is bijvoorbeeld een wipstoeltje of een wikkeldeken. Is een familielid, vriendin of collega zwanger en is de zoektocht begonnen naar een passende gift? Dan is een brievenbuscadeaus of zwangerschapscadeaus met een speciale herinnering, wellicht een fantastisch idee.

Aartsengelen in moeilijke tijden

De aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen, met een eigen naam, beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde. Dit proces kan ondersteund worden met een levensboom, ook wel bonsai genoemd, ze hebben blaadjes van edelsteen. Ieder edelstenenboompje heeft een ander type edelsteen met een eigen betekenis. 

De hoog gevoelige kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken, maar is heel bescheiden. Vaak doet creatieve denker er niets met zijn of haar kwaliteiten en valt vaak ten prooi aan de omgeving, die misbruik van de goed gelovige hoog gevoelige maakt, wat voor veel problemen kan zorgen in de creatieve gevoelige persoon. 

In korte tijd weet deze vaak beelddenker, een oplossing te bedenken voor iedereen om zich heen. Een hoog gevoelige heeft niet door, dat men ook maar de intentie heeft om misbruik van deze kwaliteiten te maken. De aartsengelen kunnen helpen om helder pad in het leven te wijzen, met verschillende diepliggende boodschappen.

Totemdieren kunnen een gids zijn in bepaalde processen en situaties. Deze ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op je spirituele groei. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. 

Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen hebben vele culturen dieren beschouwd als boodschappers uit het Universum. Een specifiek dier waarvan je op een bepaald moment een inzicht en begeleiding ontvangt. Wanneer een dier je pad kruist, let dan goed op, het kan een boodschap voor je hebben.