Engelenkaarten omgedraaid

De engelenkaarten zijn gedraaid, de vraag is gehoord, Doreen Virtue heeft de prachtigste geïllustreerde kaartleggingen, vol van troost en motivatie. De troostende woorden kunnen iedereen helpen tijdens ziekte, rouw, gevoeligheid of tijdens het stervensproces. De kaartlegging wordt aangeboden door een engelencoach in samenwerking met de waarzegkunst.

Engelenkaarten, kaartleggen, troost, stervensproces, begeleiding, waarzegkunst, engelencoach, gevoeligheid, ziekte, rouw, raad, overwinning, reiniging, keuzes, opruimen, angst, afscheid, hulp, vraag, coaching, zwangerschap, geboorte, opvoeding, kind, ziel, ouders, tweelingziel, Aartsengelen, spiegeling, totemdieren, speurtocht, zoekwandeling, missie, hobby

❶ Raad geven

Afscheid betekend ook dat er een nieuw begin is ontstaan

❷ Overwinning

Vraag hulp bij moeilijke keuzes en maak het hoofd leeg

❸ Reinig het huis

Ruim negatieve energie op, door frisse lucht en salie

Een persoonlijke aartsengelen coaching reading

Een persoonsgebonden aartsengelen coaching kan in praktijk Roosendaal of via videobellen en is ook super leuk als cadeau. Reserveren gaat als volgt, koop een reading en maakt een afspraak via de contact pagina, waarna een engelenanalyse zal verschijnen. Maak gebruik van de super deal, chakra en aura kleurenonderzoek en een engelenlezing.

Spiritualiteit kan inzichten geven aan de zwangerschap, geboorte en de opvoeding. Als we er vanuit gaan, dat een mens meerdere levens heeft en het besef dat een kind zowel een volwassen ziel kan hebben. Nog de fasen van de opvoeding moet doorlopen en men niet bekend is met het fenomeen “de oude ziel”. Kan dit gevolgen hebben voor de opvoeding. 

De ziel communiceert al met de ouders, nog voor de geboorte

Het contact met de ouders is nodig, om zich voor te kunnen voorbereiden op het leven in het gezinsleven en hun omgeving. Wij zouden de baby en ons kind, hier veel meer in kunnen steunen als wij onszelf hier meer van bewust zouden zijn. Er zijn vele geheimen rondom de zwangerschap en opvoeding, een geboren tweelingziel is daarbij niet uitgesloten.

De hoog gevoelige kent heel goed zijn of haar sterke kenmerken, maar is heel bescheiden. Vaak doet creatieve denker niets met zijn of haar kwaliteiten en valt vaak ten prooi aan de omgeving, die misbruik van de sensitiviteit, wat voor veel problemen kan zorgen. Onze gedachten zijn machtig, ze kunnen ons beschadigen of goed doen bij deze spiegeling.

Totemdieren kunnen een gids zijn in bepaalde processen en situaties. Deze ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. 

  • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
  • Maak foto’s van alles wat opvalt;
  • Neem wat te drinken mee en mediteer;
  • Schrijf in een dagboek, wat viel op

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat.